Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel buliba megyünk, csatlakoznak a barátnői is 1-2 órával később, hogyan szoktak ilyenkor táncolni?
a lányokkal ott találkozom először
alkossunk egy kört, v hogy?
a barátnőmmel kettesben táncolni talán illetlenség, mert ott vannak a barátnők
velük kettesben táncolni nem szeretnék
akkor csak úgy rázunk egymagunkban, úgy hogy körülöttem ott a csajok és a párom?
Hát, ha többen vagyunk, akkor nagy körben táncolunk. Azért egy két szám erejéig magadhoz húzhatod a barátnődet (ha ő is benne van). Ha be akarsz vágódni a csajoknál, akkor mindegyiket pörgesd meg.
Hány évesek vagytok?
miért?
amúgy ő akarja
lehet h jön egy barátom is
ő mit csináljon?
19F
19L
fejenpörgünk meg ilyesmi... úgy.
Egyébként nem tök mindegy. Ott a barátnőd, legyél mellette, a többiek meg ott táncolnak ahol akarnak.
De már miért zárnátok ki magatokat? Vagy akkora vagy, hogy teljesen körbezárod barátnődet a testeddel?
Istenem, ilyen problémákkal miért nem engem áldasz meg????
Örülnék, ha csak ennyi bajom lenne.
Egyébként meg össze vissza szoktunk egy kupacba. Akármerre nézek haverok, ismerősök, Feléeslegesen nem sajátítunk ki helyet azzal, hogy körbeállunk középen meg üres a tér.
Második válaszoló vagyok.
A barátod is álljon be a körbe, táncoltassa a lányokat, hülyüljetek együtt, ilyesmi. De amúgy ne görcsölj rá, majd úgyis kialakul ott.
Ja, és vigyázzatok a lányokra :)
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!