Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feledtessem a barátnőmmel a volt pasiját?
Helló!
Kérdés adott.
Fél éve jöttünk össze barátnőmmel, előttem egyik legjobb barátjával kavart, aki az osztálytársa most is.
Őszintén b@ssza csőröm, hogy ez a kö csög a barátnőm közelében van, és beszél vele, kitudja mit jópofizik neki... Rettentően bosszant!
Mit tehetnék azért, hogy a barátnőm gondolataiból kitöröljem ezt a gyökeret?
Egyébként jelent az valamit, hogy barátnőmnek ő volt az első? Csak egyszer feküdt le vele, de bnőm kivesézte, hogy mi történt. Szarul esett, mert nekem bnőm volt az első... egyébként nem bánnám, hogy ezzel a gyerekkel volt neki az első... de az hogy most is beszélnek, oszt társak és minden nap találkoznak iskolában... 200km-re vagyok tőle, havonta látom... megőrít! :/ pleas! 18F
Gondolj csak bele, ha vele akarna lenni, miért jött volna össze veled? Főleg, ha te messze vagy, a másik meg ott "kéznél"?
Nekem is volt 2 oszt. társam, jóban voltak, dugtak egyet (a csajnak ő volt az első), majd minden ment a régiben. A csajnak lett barátja, az srácnak meg barátnője, ők továbbra is oszt. társak voltak, jóban voltak, de többször nem feküdtek le egymással. Van ilyen.
Kitörölni nem tudod a fejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!