Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan feledtessem a barátnőmm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feledtessem a barátnőmmel a volt pasiját?

Figyelt kérdés

Helló!

Kérdés adott.

Fél éve jöttünk össze barátnőmmel, előttem egyik legjobb barátjával kavart, aki az osztálytársa most is.

Őszintén b@ssza csőröm, hogy ez a kö csög a barátnőm közelében van, és beszél vele, kitudja mit jópofizik neki... Rettentően bosszant!

Mit tehetnék azért, hogy a barátnőm gondolataiból kitöröljem ezt a gyökeret?

Egyébként jelent az valamit, hogy barátnőmnek ő volt az első? Csak egyszer feküdt le vele, de bnőm kivesézte, hogy mi történt. Szarul esett, mert nekem bnőm volt az első... egyébként nem bánnám, hogy ezzel a gyerekkel volt neki az első... de az hogy most is beszélnek, oszt társak és minden nap találkoznak iskolában... 200km-re vagyok tőle, havonta látom... megőrít! :/ pleas! 18F

2011. dec. 4. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudsz nagyon mit kezdeni ezzel. Bízz a barátnődben meg mond meg neki, hogy zavar, hogy ennyire jóban vannak. Persze egy kulturált beszélgetés közben.
2011. dec. 4. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
nos tenni semmit nem tudsz. Vagy bízol benne vagy nem. Beszélni beszélhettek erről, de magadban ne agyalj ezen. Az hogy beszélnek nem gáz. Lehet titokban kamatyolnak is... Ezt sem tudod meg, de ha ezen agyalsz behülyülsz.
2011. dec. 4. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolj csak bele, ha vele akarna lenni, miért jött volna össze veled? Főleg, ha te messze vagy, a másik meg ott "kéznél"?

Nekem is volt 2 oszt. társam, jóban voltak, dugtak egyet (a csajnak ő volt az első), majd minden ment a régiben. A csajnak lett barátja, az srácnak meg barátnője, ők továbbra is oszt. társak voltak, jóban voltak, de többször nem feküdtek le egymással. Van ilyen.

Kitörölni nem tudod a fejéből.

2011. dec. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!