Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak a barátnőmmel?
Hali súlyos önbecsülési problémád van... !
***Ugyanis az a helyzet, hogy ő nagyon szép és kb. minden fiúnak bejönne én pedig nem vagyok valami jóképű, igazából azt sem értem, hogy ő mit lát bennem.***
A példa...
De... 4 éve együtt vagytok akkor csak bízol benne, hogy nem csal meg mert 1 ujjára akadna 40 pasi igaz ?
De nem igaz ... ! Mert itt vagy gyakorin azzal a kérdéssel, hogy szakítsak-e vele... Másrészt eléggé " bocs a kifelyezésért " eléggé balf*sz vagy ha a barátaid befolyásolni tudják a fejedet a kapcsolatodat magyarul..."
Ha a lány veled van akkor szeresd,legyetek együtt és senki ne befolyásoljon ez ügyben.
Arra gondoltál-e már, hogy a barátaid csak azért mondanak ezt azt, mert féltékenyek " RÁD " ? irigyelnek mert van egy ilyen meg olyan csinos és szép barátnőd ?
Ha a lány nem akarna téged... lassan 4 év alatt nem dobot volna ki :) ?
Gondold át az egészet....
Ha bármivel megbántottalak bocsánatot kérek.
Sikereket.
Mindenfélét a fejedhez akartam vágni, de nem fogom...
Na kezdj el gondolkozni MOST, mert ha tényleg olyan hülye vagy kidobnád azt a csajt aki sexy + 4 éve veled van, akkor nem érdemled meg őt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!