Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak a barátnőmmel?
Nehéz ügy. Én a te helyedben leülnék vele. Őszintén elmondanám, hogy mit érzek. Próbálnám rávenni, hogy szokjon hozzá, hogy nélküled kell élnie. Végül szakítanék.
De lehet, hogy nem ez a megoldás, csak én így látom.
Nekem az a véleményem hogy ha nem szereted őt igazán akkor kár vele lenni. Le kell ülni megbeszélni ezt az egészet mond el neki mi bánt mi van a fejedben még akkor is hogyha tudod hogy ez neki mennyire fog fájni.
Arról nem tehetsz hogy nem érzed úgy hogy ő álmaid nője, ne erőltesd magadra mert akkor egész életedben szenvedni fogsz és sose leszel boldog.
Szóval sztem beszéljétek meg, max. adjál kettőtöknek még egy esélyt arra hogy boldogok legyetek próbáld őt elfogadni olyannak amilyen aztán ha továbbra sem lángol fel benned semmi akkor mond el neki és vessetek véget az egész kapcsolatnak hogy megtaláld az igazit te is és ő is.
szerintem nem vagy önző. akkor lennél az, hogyha vele maradnál és 2gyerek után hagynád el, mert találkoznál álmaid/életed nőjével és addig csak ámítanád őt.
Szerintem, ha nem érzed magad szerelmesnek, és ezen változtatni sem tudsz, akkor ne raboljátok egymás idejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!