Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megváltoztatta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megváltoztatta az e-mailjének a jelszavát. Iszonyúan idegesít, hogy most már nem tudom "ellenőrizni", próbálkozom minden jelszóval, hogy hozzáférhessek. Vajon azért változtatta meg, mert valami nő van az ügyben, megcsal?

Figyelt kérdés
jelszó, megcsal
2011. dec. 18. 07:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
szerintem igen de azé elég ciki hogy szemmel tartod hogy nem bízol meg benne tedd próbára priviben elmondom hogy
2011. dec. 18. 07:24
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azért, mert rájött, hogy figyeled. Örülj neki, hogy ennyi, én zsigerből vágnálak ki ilyen kémkedésért.
2011. dec. 18. 07:24
 3/28 anonim ***** válasza:
57%
ha nem lenne titka nem változtatta volna meg a jelszavát az én jelszómat mái napig nem változtattam meg 12-en tudják ebből 4 volt barátnőm és ha nézik leszarom
2011. dec. 18. 07:28
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg azért, mert nyomozol utána. Örülj neki, h nem tett lapátra ezért! Egyébként meg a jelszavunkat soha senkinek nem adjuk meg.
2011. dec. 18. 07:54
 5/28 anonim ***** válasza:
Mit kap cserébe az aki segít feltörni? :)
2011. dec. 18. 08:05
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
szegény srác...
2011. dec. 18. 08:15
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
vagy azért mert egy idegbeteg p1csa vagy...
2011. dec. 18. 08:18
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy jelszót biztonsági okokból nem szabad senkinek elmondani, sehova felírni, és megjegyeztetni is csak a saját gépeden érdemes. Illetve, nem szabad értelmes, könnyen megjegyezhető szót választani, valamint a jelszót legritkábban havonta érdemes lenne megváltoztatni. Az én e-mailembe akkor sem tudna belépni, ha tudná a jelszavam, mivel emellett kell hozzá a telefonom is, ami egy másodlagos kódot generál.
2011. dec. 18. 08:37
 9/28 anonim ***** válasza:

az én jelszavamat én se adom meg se tesómnak, barátnőmnek, senkinek!!!!!!

amúgy a jelszót X időnként ajánlatos cserélni

amúgy tudta h te be tudsz lépni a fiókjába?

mert ha nem akkor miért cserélte volna le egy nő miatt?

2011. dec. 18. 08:50
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kerdesek lattan gondolkodok el h milyen szerencsem van h nem egy idiota feltekeny minden lepesem ellenorizni akaro pic.sa a baratnom.

Kedves kerdezo az h megvaltoztatja nem jelenti azt h van vki...

Amugy pedig egy email eleg privat dolog es ha maset nezegeted akkor bizony level titok sertest kovetsz el ami magan inditvanyos.

Ennek tudataban gondolkodj el.

2011. dec. 18. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!