Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megváltoztatta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megváltoztatta az e-mailjének a jelszavát. Iszonyúan idegesít, hogy most már nem tudom "ellenőrizni", próbálkozom minden jelszóval, hogy hozzáférhessek. Vajon azért változtatta meg, mert valami nő van az ügyben, megcsal?

Figyelt kérdés
jelszó, megcsal
2011. dec. 18. 07:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy megvan az alapvető bizalom...

"Vajon azért változtatta meg, mert valami nő van az ügyben, megcsal?"

Nem, inkább azért, mert elege van belőle, hogy van mellette egy erkölcsrendész aki nem bízik benne, és a magánéletének minden apró sarkát az ellenőrzése alatt akarja tartani. Nem veszed észre, milyen nevetséges vagy? Semmi közöd a leveleihez. Te talán örülnél, ha ő nézegetné a tieidet? A másik meg, hogy én is kiábrándulnék egy olyan lányból, aki ennyire bizalmatlan. Ha kéred, lehet, hogy megmutatja a leveleit, de így ez nagyon nagy bunkóság és szomorú. Pláne akkor, ha semmi bizonyítékod nincs arra, hogy megcsalna. Ha gyanúsan viselkedik és jó okod van rá, akkor is előbb vond kérdőre és utána próbálj bizonyítékot szerezni.

2011. dec. 18. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
én ugy gondolom hogy semmi közöd nincs sem az e-mailjeihez sem a mobil telóban tárolt telefon számokhoz.ha az én barátnő lennél nagyon csunyán leszidnálak érte!ha látni akkarod kérd meg hogy mutassa meg neked.ezt igy hivják hogy bizalom
2011. dec. 18. 10:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért hagyjunk már a másiknak valamennyi privát szférát az életében. Ha két ember együtt van, az nem azt jelenti, hogy mindig mindenről (hangsúlyozom: mindenről) tudnia kell a másiknak. Igenis, minden embernek kell, hogy legyen olyan privát köre, titkai, amikről még a szerelme, gyereke sem tud, mert ha nincs, teljesen felszámolod, feladod az egyéniségedet, énedet is. Nem kell valami baromi nagy dologra gondolni, elég valami csip-csup hülyeség is, pl. hogy szeretsz tusolás közben belepisilni a zuhanytálcába, vagy mániád megszámolni a zebrák csíkját minden gyalogátkelőnél.

Mindenesetre nem mászkálok a másik postafiókjában sem. A párom titkainak részét képezi pl. az is, amit a barátnőjével levelez – adott esetben rólam. Vagy az ő pasijáról vagy hüvelygombájáról... Mi közöm vajon hozzá?

Amúgy meg: annyi esze minden pasinak van, hogy 10 perc alatt csinál egy másik postafiókot, ha szeretővel akar levelezni.

F37

2011. dec. 18. 10:20
 14/28 szamóca.. ***** válasza:
79%

ez hülyeség ez a ha nincs titka akkor hagyja... nekem se volt soha titkom, de az ilyesmiért nagyon hisztis tudok lenni.

ne nézegesse senki a telefonom emailem stb... ha ott vagyok és hagyom nyugodtan, de amúgy ne. mi van ha épp egy barátnőm ír a saját problémáiról? nekem nincs titkolni valóm, de a pasimnak mégsincs hozzá semmi köze.

féltékeny p..csa vagy, örülj neki hogy még veled van és felejtsd el az email olvasgatást.

2011. dec. 18. 10:21
 15/28 Pj0tr ***** válasza:
100%

Szerintem menj be a rendőrségre és mondd el, hogy a barátod megváltoztatta a jelszavát és most nem tudod elolvasni a leveleit. Csináljanak valamit!!!

Csinálni fognak...

Jah... Az elektronikus levelet ugyanúgy védi a törvény mint a hagyományosat!

A jelszavaimat pedig azért nem tudja senki, mert csak rám tartoznak! Vagy ti kiálltok a térre, ha leveletek érkezett és felolvassátok a nagyérdeműnek, hiszen nincs titkolnivalótok?!

2011. dec. 18. 10:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért változtatta meg mert rájött hogy kutatsz a levelei közt.Én sem engedném,pedig nincs titkolni valóm,ez egyszerüen nem illik.A postai leveleket sem bontjuk fel,ha nem a mi nevünkre érkezett.Tiszteld meg a barátodat ezzel,ha meg nem bízol benne akkor nem kell vele lenni,ennyi.
2011. dec. 18. 10:53
 17/28 anonim ***** válasza:

Azért van a jelszó, hogy csak a felhasználó tudja, senki más, nem normális dolog másnak elmondani, hogy az hozzáférhessen a levelezésünkhöz.

Én letörném a barátnőm derekát, ha feltörné az e-mail fiókomat.

2011. dec. 18. 11:48
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

Csak úgy megsúgom, aki meg akar csalni, az nem olyan hülye, hogy a saját e-mail címére menjenek a levelek, hanem készít egy kamu e-mail címet.

Lehet meg csal, lehet megtudta mit teszel és megunta. Ki tudja?

2011. dec. 18. 12:06
 19/28 anonim ***** válasza:
gondolom qrvára unta, hogy utánna kémkedsz és sztem minden sz@rra rákérdeztél és ezért, egy minimális privát szférát hagyhatnál neki, és ha ennyire nem bízol benne hagyd ott, vagy dumáld meg vele
2011. dec. 18. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
Hülye p.csa. Mégis milyen jogon kémkedsz te a másik után. Én már az első ilyen húzásod után jól pofán b.sztalak volna. Egy kapcsolatnak nem a bizalom az alapja? Ha pedig ilyen idegbeteg k.rva vagy, akkor inkább vegyél kutyát.
2011. dec. 19. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!