Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek ha kiderülne megcsal a férjed? Én totál össze vagyok törve az egyik pillanatban, a másikban nem érdekel a dolog.
Figyelt kérdés
Nagyon kettős,amit érzek.10 éve vagyunk együtt,más dolgokra is vágyik.Ezt megbeszéltük,mondtam,menjen el néha egy kéjhölgyhöz.Úgymond jóváhagytam,mert nekem jó vele,nem akarom elveszíteni.Csak ne tudjak róla.2 hete viszonya van(ezt akkor mondtam,nekem nem férne bele,ő viszont nem akar egyik virágról a másikra szállni,nehogy valamit elkapjon-elmondása alapján).A szeretője belezúgott,ő azt mondja engem szeret,és ezt neki is mondta.Valószínű messzire fogunk költözni.Ezt is mondta neki.Igazából tudomásom szerint a szerető nem számíthat semmire.Amióta "együtt" vannak,nekünk jobb a házaséletünk fura módon.A férjem szeretné,ha elköltözünk,újra jól összecsiszolódjunk.Ebből is gondolom,hogy engem szeret,mert akkor meg azon lenne,hogy ne menjünk.Szerintetek ez kitérés a részéről vagy jobb,ha féltem.Az mondta,mindig én leszek az első(attól tartok csak a gyerek miatt).Úgy érzem a szexet akarja feltúrbózni,sajnos hibás voltam dolgokban.Néha én is megkívánnék egy más férfit,azt mondja lehet az is jót tenne nekünk.Egyébként nagyon jó ember.Nagyon fáj nekem ez most,mondtam neki,gondolom ő sem fog örülni,amikor fordul a kocka.Bocs az ömlesztett gondolatokért,köszi,aki végigolvassa!2015. okt. 25. 10:26
1/5 anonim válasza:
Mi az amit másutt keres?
Én nem fogadnám vissza, menjen a nőjéhez.
2/5 anonim válasza:
lehet,hogy most nem kell félned,ez a nő nem jött be neki annyira..de mivan ha valaki késöbb mégiscsak elviszi?
ha te is megcsalnád,már semmi nem lenne olyan,mint régen.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is megkívánok időnként mást,csak a hétköznapokban nehéz a kivitelezés.Vége a munkának,rohanok az oviba...Nincs hétvégén nagymama.Ti nők vagytok,Válaszolók?Hány évesek?Egy 40-es férfi racionális választ küldött privátban.
2015. okt. 25. 12:35
4/5 anonim válasza:
Te mondtad hogy menjen máshoz. Ez nem megcsalás így. Amúgy, ha ennyi tartás nincs benned...
Én azok alapján amiket leírtál, azt látom hogy ti nem szeretitek egymást. A férjed mással volt, amire te azt mondtad oké, viszont a kérdésedben megcsalás van, ami igazából nem az. Te is saját bevallásod szerint akarnád mással a szexet, ő is azt gondolja hogy jót tenne ha te is mással lennél stb
Ez nem 2 boldog ember házassága akik szeretik egymást.
5/5 anonim válasza:
Ez minden, csak nem normális kapcsolat, házasság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!