Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges-e hogy teherbe...

Lehetséges-e hogy teherbe esett a barátnőm mensire 2 napra rá? Gumi nélkül történt a dolog, de utolsó pillanatban szerintem sikerült kihúzni, de nem vagyok biztos.

Figyelt kérdés
mensi után 2 napra szeretkeztünk gumi nélkül.kihúztam és elélveztem, de lehet hogy egy kicsit belé is...(16 éves a lány) Előre köszönöm a válaszokat!!!
2008. dec. 23. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit ő mégis csak még 16 éves!!!
2008. dec. 23. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Ha még benne vagytok a 3 napban, azonnal menjetek esemény utánit venni!!!

Ha nem, akkor fel lehet készülni egy babára (rosszabb esetben abortuszra)...

Komoly esély van rá, hogy teherbe esett.

2008. dec. 23. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom,hány éves vagy,de ha nem tudod,hogy mikor fogsz elmenni,és így kísérletezgetsz,játszol a tűzzel,akkor nem lesz jó vége. Vagy tanuld meg rendesen,és védekezzetek megszakított közösüléssel,ami egyébként nem biztonságos,vagy használjatok óvszert,esetleg tablettát.
2008. dec. 23. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
köszön a választ! Igazából szeretem, ő az első nagyon komoly szerelmem! Mindig használunk gumit, csak most valahogy nem sikerült felhúzni...de megfogadtam hogy innentől fogva mindig!!! mégegyszer köszönöm!
2008. dec. 23. 22:06
 5/8 A kérdező kommentje:
a kövi kommentelőknek írom, hogy kifelé húzás közben élvezhettem bele, de lehet hogy semmi nincsen...nem voltam mélyen benne.csak félek!
2008. dec. 23. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Mikor történt a dolog? Hány napja?
2008. dec. 23. 22:11
 7/8 A kérdező kommentje:
most az éjjel vgyis tegnap
2008. dec. 23. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Fel nem foghatom... Még hogy érettek a mai 10-enévesek a szexre... Hisz még megbízható védekezésre sincs eszük (tisztelet a kivételnek!). Persze a fiúknak mit számít egy becsúszott baba? Legalább az egyik félnek kéne annyi eszének lenni, hogy ne kockáztasson (leginkább a lánynak, mert a baba probléma nem igazán hatja meg a kedves apukát, hisz nem ő lesz terhes).

Az nem számít, hogy kicsit voltál benn és épp kifelé húztad. Attól még ugyanúgy teherbe eshet!!! Sőt, elég ha a bejáratnál "szórakozol", mert a spermák mozognak...Ki hitte volna?

Ha a szexre van eszetek, rendes védekezésre is legyen, mert a megszakítás nem védekezés! Feltételezem nincs olyan hű de sok tapasztalatod sem, ha még azt sem tudod biztosan, hogy most ment-e belé vagy sem...A tűzzel játszol!

Imádkozz, hogy ne legyen terhes. 72 órán belül meg esemény utáni tabi még mentheti a menthetőt.

Bocs a leszólásért, de az agyam eldobom, mik vannak...

2008. dec. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!