17 éves vagyok, lefeködtem a barátommal, és szerintem terhes vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:42
1/27 x) válasza:
Jajj de sokadik ilyen kérdés már -.- védekeztetek? Gondolom nem -.- akkor meg meg is érdemled hogy terhes legyél mehetsz abortuszra...
2/27 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy terhes vagy?
Amúgy meg menj el nőgyógyászhoz.
3/27 anonim válasza:
Magadra vess.
Nem tudtad, hogy a szexet mire találták eredetileg ki, mi?...
4/27 anonim válasza:
MI a szarért nem védekeztek???
Mit tegyél-mit tegyél? Irass fel 72 órás esemény utáni tablettát.
Ha már lejárt a 72 óra, akkor tedd össze a kezed, és imádkozz, vagy verd a fejed a falba.
Nőjetek már fel!
5/27 anonim válasza:
Neveld fel! Legalább te is hozzájárulsz ahhoz, hogy ne csökkenjen olyan drasztikusan Magyarország népessége.
6/27 anonim válasza:
dörzsölj póréhagymát a lábujjad közé.
8/27 anonim válasza:
urr isten én már 10évesen tudtam anyámtól hogy ha teherbe esel az nem a világ vége figyi 12hetes korig el lehet vetettni és nem lesz semmi bajod de nemtudom mennyi pénz ugyhogy ez lehet drága sex volt neked és a párodnak 18/FCSAK AZÉRT TUDTAM MERT ANYUKÁM MESÉLTE HOGY LEHETETT VOLNA TESÓM DE NEM AKKARTAK UGYHOGY ELVETETTÉK
9/27 anonim válasza:
Öld meg a kis zigótát :D pacsi az a 72 órás izé nagyon is jó lesz a betegségedre.
10/27 anonim válasza:
a te dolgod, kit érdekel, hogy terhes vagy?
ha nem akartad, miért nem védekeztél?
most jöttél le a fáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!