Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? 4 napja...

Terhes lehetek? 4 napja késik, de nagyon görcsölök, minden pillanatban ugy érzem mintha megjött volna. érdemes lenne már tesztelni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan tesztelhetsz. A megjön érzés nekem 18. hetes kismamaként múlt el. Drukkolok!!!
2011. júl. 21. 09:58
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem tényleg csak érzés és nem jön meg :)
2011. júl. 21. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj nyugodtan. Szerintem csak az érzés és nem fog megjönni. Az elején teljesen normális a mensi szerű görcs. Majd írd meg mi lett, már napközben is tesztelhetsz nem kell a reggeli vizelet!
2011. júl. 21. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Te is vasárnap-hétfőre nem vártad? Én is! :)

Még nem mertem tesztelni, majd szombaton, mert nekem sajnos ennyi késés simán belefér.

Nagyon drukkolok neked, majd írd meg, mi lett! :)

27N

2011. júl. 21. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező és utolsó válaszoló!

Hajrá, hajrá, teszteljetek, szurkolok! Nekem is így volt, csak vártam, hogy megjöjjön, görcsöltem, fájt a cicim, mindjárt megjön érzés, és hipp-hopp, már itt vigyorog a 17 hetes kislányom a járókában! :D

2011. júl. 21. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Itt lapul a teszt a táskámban (amióta megvettem, sokkal nyugodtabb vagyok), de megígértem a férjemnek a szombatot. Akkor találkozunk ugyanis. :)

Kérdező, neked milyen tüneteid vannak?

Nekem feszül a mellem, és fájdogál a hasam, főleg az üléstől (ülőmunka...), és főleg délután. Bár már most is. De reggelente semmi bajom sincs.

27N

2011. júl. 21. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én helyzetem kicsit más... de én is hétfőre tervezek tesztet. Nekem is kényelmetlen a hasam, ülve olyan fura. És folyamatosan nem görcsöl a hasam, csak tudatja, hogy van. Mondjuk most épp nem.

A cicim abszolút nem nőtt meg, és nem feszül, de néha szédülök, néha meg émelygek.

Csak félek, hogy ezeket már csak bebeszélem magamnak...

2011. júl. 21. 10:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Tüneteim nincsenek és sajnos a késés nálam is "alap" minden honapban,néha szédülök de csak ennyi,most is nagyon görcsölök :( hüvelyváladékom olyan ragacsos ez mit jelenthet?
2011. júl. 21. 13:16
 9/11 A kérdező kommentje:
teszteltem 1 negatívat :(
2011. júl. 21. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom...

De amíg nem jön meg, van remény.

2011. júl. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!