Terhes lehetek? 4 napja késik, de nagyon görcsölök, minden pillanatban ugy érzem mintha megjött volna. érdemes lenne már tesztelni?
Szia!
Te is vasárnap-hétfőre nem vártad? Én is! :)
Még nem mertem tesztelni, majd szombaton, mert nekem sajnos ennyi késés simán belefér.
Nagyon drukkolok neked, majd írd meg, mi lett! :)
27N
Kedves Kérdező és utolsó válaszoló!
Hajrá, hajrá, teszteljetek, szurkolok! Nekem is így volt, csak vártam, hogy megjöjjön, görcsöltem, fájt a cicim, mindjárt megjön érzés, és hipp-hopp, már itt vigyorog a 17 hetes kislányom a járókában! :D
Itt lapul a teszt a táskámban (amióta megvettem, sokkal nyugodtabb vagyok), de megígértem a férjemnek a szombatot. Akkor találkozunk ugyanis. :)
Kérdező, neked milyen tüneteid vannak?
Nekem feszül a mellem, és fájdogál a hasam, főleg az üléstől (ülőmunka...), és főleg délután. Bár már most is. De reggelente semmi bajom sincs.
27N
Az én helyzetem kicsit más... de én is hétfőre tervezek tesztet. Nekem is kényelmetlen a hasam, ülve olyan fura. És folyamatosan nem görcsöl a hasam, csak tudatja, hogy van. Mondjuk most épp nem.
A cicim abszolút nem nőtt meg, és nem feszül, de néha szédülök, néha meg émelygek.
Csak félek, hogy ezeket már csak bebeszélem magamnak...
Sajnálom...
De amíg nem jön meg, van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!