Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek? Provokatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Provokatív kérdés, de érdekel a vélemény

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű ezzel a kérdéssel, ugyanakkor borzasztóan érdekel mit tanácsoltok ismeretlenként, őszintén. Röviden felválzolom az elmúlt hónapok történéseit. Szerető voltam, több hónapig. Eléggé megvezetett a pasi, így hát borítottam. Nem azzal a szöveggel hogy elválik, szar a házassága. Ennek amúgy sem dőlnék be, ez más jellegű megvezetés volt, tulajdonképp a hátam mögött szervezkedett, majd idővel sok-sok mindenre fény derült milyen hülyének próbált nézni. A végén már fenyegetőzött és ekkor döntöttem a borítás mellett.

“Még” nem váltak, nem is valószínű hogy fognak bár nem látok bele, annyi szent hogy nem tette zsebre a pasi, amit otthon kapott. Mi egy munkahelyen dolgoztunk ahonnan én már eljöttem, most viszont (és nem először) hallom vissza hogy az új csajra aki jelenleg a volt helyemen van, nyomul. Mind mai napig. Fogdosás, stb. Ahogyan nálam kezdődött. Előtte volt egy másik hölgyemény, ő rá is. Ez persze azok után, hogy borítottam a bilit. Az első ilyen hallottakat jeleztem is a feleség felé. Nem szentfazekat akarok játszani, de amint ráeszméltem a pasi valódi jellemére, azóta bánom az egészet, hogy belementem. Sajnálom a feleséget hogy nagyjából 20 éve hülyének van nézve. Mit gondoltok, szóljak róla újra neki, hogy mi zajlik a háta mögött? Régebben is lépett félre többszöri alkalommal ezt nekem el is mondta, de szerintem egy ilyen ember aki még a párja totális megalázása után sem hagy fel a csajozással és nem tanul belőle, az mocskosul megérdemli, hogy belegyen mártva. Bár az őszinteségemmel eddig sem értem el egetrengető változásokat, de őszintén aggaszt amit művel a pasi, és nem féltékenységből. Egészegyszerűen rohadt undorítónak találom, amit csinál.

2018. júl. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Koszonom! beleolvasok
2018. júl. 5. 21:41
 12/64 anonim ***** válasza:
55%
az egy dolog hogy állsz elébe, csak előbb kérdezz meg egy ügyvédet hogy mennyi az óradíja? és gondold át mennyi kedved van bíróságra járogatni évekig. hagyd a csudába az egészet.
2018. júl. 5. 21:42
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen csak örülne ha lelépne a felesége es azt vihetne fel akit akar.

Mindenkinek kezében a döntés. Nekem már az is bajom lenne ha egy főnök nyomulna. Alapbol hierarchia van ugye, azaz senkinek néz. Egy csicskának. Hát tudod mikor kapna meg. Kb soha.

Ha megteheti megteszi. A ffiak soha nem voltak a tartásukról hiresek.

2018. júl. 5. 21:42
 14/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tekerd magad takarékra. Szerető voltál, elmondtad a feleségének, az meg gondolom nem véletlenül maradt a férje mellett.

Te továbbléptél, innentől az, hogy a férfi mit tesz és mit nem tesz, nem a te dolgod.

2018. júl. 5. 21:43
 15/64 anonim ***** válasza:
97%
Csak azon agyalok, hogy a felesége ennek ellenére nem b..szta ki. Gyerekek! Hát ezért tehetnek meg mindent a férfiak...
2018. júl. 5. 21:49
 16/64 A kérdező kommentje:

Valóban nem az én dolgom. De ha látom hogy hogyan bánik egyik a másikkal, akkor maradjak csendben én is mint az összes többi ember aki lapít, és éljen a feleség tudatlanságban? Esetleg az jobb lesz neki, ha x év múlva újra egy ilyen üzenet vàrja majd valaki mástól? Persze oka van rá hogy vele maradt, nyilván az ember nem boldogul egykönnyen 2 gyerekkel egyedülállóként, meg ezer más oka lehet mèg a döntésnek, de senkinek nem kívánnám ezt a helyzetet még akkor sem, ha sajnos részese voltam egy ideig. Oké az ember hibázik, megbotlik. De aki ebből sem tanul? Véleményem szerint jobb tudni erről, és így döntèst hozni.

Egyébként igen, sajnos ez a feljelentősdi aggaszt a leginkább. Bár ejnye bejnyén kívül vagy felfüggesztetten kívül csak nem kapnék rosszabbat, azért nem gyilkos vagyok, de természetesen ez sem hiányzik. Hát, nem tudom ....

2018. júl. 5. 21:56
 17/64 anonim ***** válasza:
77%
Na de figyelj, nem csak veled kezdett ki, miért ne tudnátok összefogni? Többen erősebbek lehettek.
2018. júl. 5. 21:58
 18/64 anonim ***** válasza:

A 15-ösnek sajnos igaza van, csak bólogatni tudok.

A 17-es tanácsát megpróbálnám megfogadni.

2018. júl. 5. 22:03
 19/64 anonim ***** válasza:
42%

Tehát, gerinctelen módon szerető voltál, majd rosszindulattól vezérelve keresztbe próbáltál tenni annak, akivel lefeküdtél és még most is rajta pörögsz. Ne haragudj, de ezt a "borítom" szöveget mikor fogod magaddal is megtenni? Mikor fogsz a tükörbe nézni?

Gondolom, ha társkeresőn vagy bárhol összefutnánk, intelligens, komoly és érett nőként jellemeznéd magad. Egyik sem lenne igaz.

Az utolsó mondatod meg... Undorítónak találod, amit csinál? Hahó, ezt a dolgot nem csak csinálja, hanem CSINÁLTÁTOK. Együtt. Téged nem az zavar, amit mással tett, hanem próbálod egy alibi jófej szöveg mögé rejteni azt, hogy még mindig csípi a csőröd, hogy keresztbe akart neked tenni.

2018. júl. 5. 22:03
 20/64 anonim ***** válasza:
89%
Most kár belemenni abba, hogy a kérdező belement abba, hogy szerető volt, ami volt, elmúlt, remélhetőleg tanult az esetből. Ugyanakkor a főnök viselkedése akkor is munkahelyi szexuális zaklatásnak minősül, akár belemegy a kis alkalmazott, akár nem, főleg, hogy ez nem az első, és nem is az utolsó eset.
2018. júl. 5. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!