Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?
Azzal, hogy nem hagyta el a feleségét, még nem biztos hogy ártani akart neked. Az sem biztos, hogy jó a kapcsolatuk és valóban válni akart. Ezt nem tudhatod. Az viszont biztos, hogy te most ártani akarsz neki es ennek semmi köze a ahoz, hogy tisztességes akarsz lenni a feleséghez. Ha az lettél volna, akkor annyit kellett volna mondanod a pasinak, hogy van egy hónapja dönteni mit akar, addig semmi sex , meg találka, aztán ha beadta a válopert, akor mehet tovább. Ellenkező esetben viszont látásra.
Te ugyanúgy hibás vagy, és semmivel nem vagy jobb nála.
De azt főképp nem értem miert kell másoknak ártani, ha abbol nem profitálsz?
Egyébként felmerűl a kérdés,valyon mennyire voltak komolyak az érzelmeid, ha most inkább ártanál neki mintsem elengednéd.
Fordított esetben volt részem és tudom miről van szó. A lány visszament a férjéhez és boldogok ujra, pedig 5 év telt el azóta és lett egy kisfiuk is azóta. Soha nem jutott eszembe, hogy keresztbe tegyek neki. A mai napig szeretem, és megértem azt amit tett. A legjobb kapcsolatban is lehetnek mélypontok, de valaki tudja kezelni, valaki nem.
# 82 azért mert te minimum pancser vagy, akivel mindent meg lehet tenni, a kérdezőnek még nem kell követnie a te szánalmas gyakorlatodat.
merthogy az a szánalmas, ha eltűröd, hogy kihasználjanak, átverjenek, és lenyeled a békát, és semmit nem teszel az önbecsülésedért.
nem tudom, nekem megy a szövegértelmezés, és világosan megértettem, hogy ez a szerencsétlen kérdező nem akart szerető lenni, a férfi hitegette, hogy kilép, mert rossz a kapcsolata.
a kérdező érzései őszinték voltak.
most, hogy kiderült, a másik gyereket csinált a párjának, holott azt kamuzta a kérdezőnek, hogy az asszonypajtással nincs szex, teljesen érthető, hogy átbaszva érzi magát.
ezzel a kérdező nagyon is jót tenne, mert tisztázná a szitut, mert nem hagyná, hogy ez az idióta megússza, és mert felnyitná a nő szemét, hogy kivel él együtt.
én komolyan mondom, csak pislogok, mikor a kérdezőt blamáljátok, és szidjátok.
hol van nektek a gerincetek, a tisztánlátásotok, az értékrendetek??
belerángatták a szituban, hazudtak neki, most meg nem hagyná annyiban.
hát ez olyan már, mint egy kabátlopási ügy, hogy még a megkárosított félt hibáztatjátok.
kérdező, nem győzöm hangsúlyozni, lépjél már, mindent boríts, légy őszinte, ha már téged átvertek.
Gerinctelen pantcser az aki kopkod a volt szeretojere
Onbecsules pedig ott kezdodik nos foglalt pasival szoba sem allsz.
Igazi szeretet nem keres elegtetelt
gerinctelen pancser, aki felesége mellett félrekúr, és hülyíti a szeretőjét.
és megérdemli, hogy a szertő elmondja az igazat.
ha te ezt másképp gondolod, az a te fogyatékosságod.
82. Hiaba pontozzatok le es oltsatok,szerintem meg igaza van.
Ha eloszor elvalna,ha tenyleg olyan pocsek a hazassaga,es utana lenne szex,nem lenne ez a sok siras rivas.
Nem igaz,hogy nem lehet par honapot varni addig.
Sokkal jobb lenne mindenkinek,mert nem egy nos ferfi szeretoje lenne a no,a feleseget nem csalna meg a ferj,hanem elvalt ferfikent kezdene uj eletet.
Nem jobb lenne igy a tukorbe nezni a szetetojelolteknek,es ferjeknek...???
82. Vagyok. Nem hiszem , hogy bárkit is bántottam volna azzal amit írtam, én csupán annyit kérdeztem, hogy ugyan kinek lenne az jó , ha borítana a lány. SENKINEK!!!!Egyébként lehet pont azért nem vált el a pasi, mert rájött milyen is valójában az új partnere és inkább úgy döntött hejrehozza a kapcsolatát.
Miért olyan nehéz azt megérteni , hogy mindenkinek saját joga eldönteni kivel szetetne élni és kivel nem.
A fő kérdés szerintem akkor is az , hogy miért is kell ártani feleslegessen egy másik embernek, ha csak kárt teszünk vele.
Ami meg azokat a válaszolókat illeti, akik ezzel a feleséget segítenék szerintük, tőlük csak annyit , hogy lehet nagyobb segítség lett volna , nem kikezdeni egy nős pasival.
Szereto az igazi ?
Ezen jot nevettem
Az igazit mar elvette ferlesegul
Vagy az a tipus aki havonta megtalaljs az igazit ?
Szoba se allnek aki feleseget csalja mert ezt azt jelenti engem is ua erovel megfog csalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!