Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?
Én voltam szerető, lebuktunk több ízben is (bár én a végsőkig tagadtam), de a felesége valahogy mindig el akarta hinni, hogy a férje csodás ember, akit gonosz k..rvák csábítgatnak (valójában fordítva volt, de az most mindegy is). Én meguntam, hogy neki rossz a házassága, csak a gyerek miatt vannak együtt, úgyhogy léptem.
Neked is azt tanácsolom, hogy hagyd, keress olyan férfit, akinek egyetlen vagy.
Az a vicces, hogy önállóan gondolkozó embereket tárgyként kezelnek. Itt nincs tolvaj, mindenki önmagáért és a hozzá tartozó "szerettéért" felel.
A pasi a feleségéért és a szeretőért felelös, hisz mindkettőt szeretteként kezelte.
A szerető csak a pasiért, a feleséghez semmi köze.
Soha nem lopott semmit, soha nem ígért semmit, nem hazudott, nem tagadott, végig korrekt volt azzal, akihez köze volt.
Ez a feleségről is elmondható.
Az egyetlen nem korrekt ember a 3as felállásban indig a csaló/hazug fél. Tökmindegy, hogy nő vagy férfi, aki ígéretet szeg, az a bűnös.
47-es, az én kommentemben semmi lenézés nem volt, csak a környezetemből fakadó tapasztalatok. Egy ilyen helyzetben négyszer meggondolnám, hogy mit lépek, és nem az anyagiak miatt, hanem az érzelmi stabilitás miatt. Ha boldog tudatlanságban élek, akkor ezt úgy ellopja a felhergelt szerető, mint a szél. Ne tegyünk úgy, mintha a szerető áldozat lenne, még akkor sem, ha a pasas az igazi sz.rf.szú. Ha pedig már tudok a megcsalásról, és épp a házasságunk összeszedésén dolgozom, akkor baromira nem hiányzik az ott balhézó szerető.
Nincs joga a szeretőnek arról döntenie, hogy a feleségnek miről van joga tudnia és kell-e vagy éppen mit kell csinálnia. Ebben a játékban a harmadik egy mellékszereplő, a család életét ne forgassa fel saját célból.
Jo,en most elhhiszem neked, hogy hazudozott ossze vissza a szeretod,es atvert,becsapott...megortenik.
De en csak azt tanacsolom neked,hogy MOND EL A PARJANAK,hogy milyen ember. Ez nem beleavatkozas...ezzel csak megkimeled a feleseget ettol feregetol.Ha en lennek a megcsalt feleseg,en ennek oruloknek a legjobban.Sot..meg is koszonnem ha valaki felvilagositana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!