Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt szeretőm azzal hitegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 17:27
 51/105 anonim ***** válasza:
26%
#49 és milyen jó, hogy a világ nem ennyire fekete-fehér, mint ahogyan azt te látod :)))
2018. máj. 5. 08:06
 52/105 anonim ***** válasza:
77%
Na mizu? Elmondtad a feleségnek?
2018. máj. 5. 08:16
 53/105 anonim ***** válasza:
19%
51-es - xar a valóság mi? :)))
2018. máj. 5. 08:21
 54/105 anonim ***** válasza:
30%
#53 Nem, abszolút nem az! Sőt, pont a valóság/tisztánlátás vezet rá minket arra, hogy egy ilyen ember véletlenül se ússza meg. Főleg mert ebben a történetben nem csak mi vagyunk eszközök valamire, hanem a feleség is aki arra jó, hogy most főz vasal gyereketnevel, de annyira màr nem tiszteljük és nem szeretjük hogy őszinték és hűségesek maradjunk hozzá. :)))
2018. máj. 5. 08:34
 55/105 anonim ***** válasza:
33%

Én voltam szerető, lebuktunk több ízben is (bár én a végsőkig tagadtam), de a felesége valahogy mindig el akarta hinni, hogy a férje csodás ember, akit gonosz k..rvák csábítgatnak (valójában fordítva volt, de az most mindegy is). Én meguntam, hogy neki rossz a házassága, csak a gyerek miatt vannak együtt, úgyhogy léptem.

Neked is azt tanácsolom, hogy hagyd, keress olyan férfit, akinek egyetlen vagy.

2018. máj. 5. 09:00
 56/105 anonim ***** válasza:
64%
Vicces mikor egy tolvaj rendoert kiabal
2018. máj. 5. 09:02
 57/105 anonim ***** válasza:
11%

Az a vicces, hogy önállóan gondolkozó embereket tárgyként kezelnek. Itt nincs tolvaj, mindenki önmagáért és a hozzá tartozó "szerettéért" felel.

A pasi a feleségéért és a szeretőért felelös, hisz mindkettőt szeretteként kezelte.

A szerető csak a pasiért, a feleséghez semmi köze.

Soha nem lopott semmit, soha nem ígért semmit, nem hazudott, nem tagadott, végig korrekt volt azzal, akihez köze volt.

Ez a feleségről is elmondható.

Az egyetlen nem korrekt ember a 3as felállásban indig a csaló/hazug fél. Tökmindegy, hogy nő vagy férfi, aki ígéretet szeg, az a bűnös.

2018. máj. 5. 10:47
 58/105 anonim ***** válasza:
33%

47-es, az én kommentemben semmi lenézés nem volt, csak a környezetemből fakadó tapasztalatok. Egy ilyen helyzetben négyszer meggondolnám, hogy mit lépek, és nem az anyagiak miatt, hanem az érzelmi stabilitás miatt. Ha boldog tudatlanságban élek, akkor ezt úgy ellopja a felhergelt szerető, mint a szél. Ne tegyünk úgy, mintha a szerető áldozat lenne, még akkor sem, ha a pasas az igazi sz.rf.szú. Ha pedig már tudok a megcsalásról, és épp a házasságunk összeszedésén dolgozom, akkor baromira nem hiányzik az ott balhézó szerető.

Nincs joga a szeretőnek arról döntenie, hogy a feleségnek miről van joga tudnia és kell-e vagy éppen mit kell csinálnia. Ebben a játékban a harmadik egy mellékszereplő, a család életét ne forgassa fel saját célból.

2018. máj. 5. 10:50
 59/105 anonim ***** válasza:
32%
Ez a teny ,hogy a szereto csak szexre kell ezzel ki nyugtatja magat?? Merta baratnom 3 evig volt szeretoje a jelenlegi ferjenek:))) szoval ott is nehezrn lepett a pasi a gyerek miatt,de lepett.Utana jottek is a lelki terroros sztorik az extol,l.szoval az eremnek ket oldala van
2018. máj. 5. 11:08
 60/105 anonim ***** válasza:
42%

Jo,en most elhhiszem neked, hogy hazudozott ossze vissza a szeretod,es atvert,becsapott...megortenik.

De en csak azt tanacsolom neked,hogy MOND EL A PARJANAK,hogy milyen ember. Ez nem beleavatkozas...ezzel csak megkimeled a feleseget ettol feregetol.Ha en lennek a megcsalt feleseg,en ennek oruloknek a legjobban.Sot..meg is koszonnem ha valaki felvilagositana...

2018. máj. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!