Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?
Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 17:27
101/105 anonim 

válasza:

99 En is ferjnel vagyok,de ha megcsalna es mas not akarna annak oka van ,menjen .Az ,h ribizlizel mast nem teged fognak szeretni.Emelt fovel kene tovabb allni,legalabb is en ezt tettem,amikor eloszor elvaltam.Nem riherongyoztam senkit:))
102/105 anonim 

válasza:

Lepontoztak mert en nem riherongyoztam anno a szeretot akiert elvaltam,:D hat kinek mi a hozza allasa.:))) ha egyszer mast szeret vigyek
104/105 anonim 

válasza:

Szeretőként mit vártál? Komolyan nem értem az ilyen embereket.
105/105 anonim 

válasza:

Kedves szerető. Bűnös vagy te is, meg a kedved pasi is. Minek keverned még a szart? Gyónd meg amit tettél és távozz emelt fővel. Neked az jobb, ha széttrollkodod más életét? Talán legközelebb gondold át, mit jelent a házasság. A te életed a te életed, semmi közöd más életéhez, akármennyire is vonzó dolog mást gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!