Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?

Ki a fenek akarna boldog tudatlanságban élni? És mi az, hogy ezt valaki ellopná tőle? A tudatlanságát? Milyen gyenge jellemnek kell ehhez lenni? Még, ha valami iszonyat szörnyűség lenne a másik oldalon, mittudomén gyilkosság vagy erőszak vagy pedofília, de így?
Boldog lehet az a feleség valaki más feleségeként is ám, sőt még egyedül is. Nem ér annyit az az "idill", mint amilyennek beállítják. Ráadásul ilyenkor kiütköznek a félrelépéses problémák máshol, eltávolodik a félrelépő, megnéz más nőket, flörtöl, titkolózik stb, szerencsétlen tudatlan meg még képes magában keresni a hibát.
Minden jobb a tudatlanságnál(sejtés is szokott lenni minimálisan), aki átélt ilyet, az tudja, hogy nincs rosszabb a bizonytalanságnál. Ezt a helyzetet megszüntetni áldás.
Tegyük fel, hogy minden valóban idilli, és semmi furcsa dolga nincs a pasinak, megcsalás után sem találná a feleség a jeleket. Ebben az esetben egy rohadt pszichopata lelkiismeret nélkül, bármire képes lenne, sosem jönne rá a feleség. Veszélyes, jobb neki nélküle, bármire rá tudná venni és bármit le tudna tagadni szemrebbenés nélkül.
Tegyük fel, hogy egyáltalán nem gyanakszik félrelépésre a feleség, csak érzi, hogy valami nem oké, de magát okolja, a testét, a teljesítményét stb, amiért a férje idegesebb, vagy kevesebbet akar szexelni, vagy csak kevesebbrt beszélgetnek. ILYEN MINDIG VAN, CSAK UTÓLAG TUDJA ÖSSZEKAPCSOLNI AZ EMBER A MEGCSALÁSSAL.. --ennek jó, ha vége, hosszútávon boldogabb lesz a tudatlan
Tegyük fel, hogy sejti, hogy a pasi félrelépés miatt más kicsit. Megkönnyebbülne, ha bebizonyosdna, nem gondolná idiótának magát, amiért gyanakszik a férjre. A szakítás is könnyebb lenne, könnyebb elválni attól, akiről tudod, hogy a gyanakvásod ellenére hülyének nézett és elérte, hogy magadban keresd a hibát. Így is jól jár a feleség.
Tegyük fel, hogy tudja. Egy darab üzenet nem zaklatás. Jóesetben megnyugszik, hogy normális a szerető is(fel tud mérni magához képest, ez jól szokott elsülni, mert ha együtt akar maradni a pasival, könnyebb lesz, hogy a szerető nem sokkal jobb/okosabb/szebb/nagyobb mellű,iskolázottabb stb nála)
Rosszesetben lehord mindennek, de ígyis úgyis a pasival marad valameddig. Komolyan kit érdekel, ha ilyen buta? Legalább a pasit lecseszi otthon mégegyszer, neked már a bosszútól jobb lesz.
Te a magad részéről tegyél meg mindent, hogy jobb legyen a nőnek és neked, na meg rosszabb a pasinak.

Az a no aki tudja szeretoje nos ugyanugy bunos a megcsalasban hoszen asszisztal hozza.
Igy ne jatsza a nagy erkolcsost es igazsagost majd o kitalal a felesegnek.
Ha nekem egy ilyen no kitalalna ugy megvernem hogy elmenne a kedve mas ferjetol
A hazassag eros kotelek kibir egy kalandot
Ha feefi felesegevel marad azt jelenti hazassaga fontosabb mint a pumani ado szereto

Mindig lehidalok az ilyen önvédelmi szavakon,hogy " kihasználtak,nem tudtam róla,hogy házas,azzal hitegetett,hogy elhagyja"!
A mai világban olyan könnyű leinformálni egy embert,nem tűnik fel valakinek,hogy a közösségi oldalakon van felesége ,új képeket tesz fel?
Este a családjához megy haza,az időbeosztásábol látszik,hogy van valakije.
Aki szétteszi a lábát addig,amíg ezeket nem tudja a másikról,vagy ha tudja ,de nem érdekli,annak nincs erkölcsi alapja áldozatnak beállítani magát.

Milyen felelotlen ember az aki idegennel osszefekszik akirol azt se tudja kicsodamicsoda
Ennyi erovel aids szenved vagy sorozatgyilkos
Felelotlen eletveszelyes

Én nem kívánom, hogy megismerd az érzést, amikor minden ellenérzésed és szilárd elved mellett belekeveredsz egy ilyen kapcsolatba.

nekem azt mondta, kikészül a párjától, annyira nehéz neki együtt élni vele.
tudtam róla, hogy dokihoz jár és gyógyszert szed, ezért sem jutott eszembe, hogí hazudik,mert terápiára is azért ment, mert gondjai voltak a kapcsolatával.
akik itt a 3. felet alázzák, képzeljék magukat ebbe a helyzetbe.
panaszkodik, mesél, tényekkel igazolja, hogy mélyponton van, mert hetente terápiára megy.
én elhittem.
és szerintem 10-ből 8 vagy 9 elhitte volna.
amikor kiderült, hogy tulajdonképpen csak annyira szar otthon, hogy összeházasodnak, akkor esett le a tantusz, hogy át lettem verve.
és akkor persze, hogy megkerestem a nőjét, és rákérdeztem, mi az igazság, mert nekem azt mondta, szakítást tervezi és nem akar családot alapítani vele.
iszonyú könnyű csapdába esni.
a sok arrogáns, nagyképűen kioktató kommentelőknek kívánom, hogy az élet akármilyen területén legyenek egyszer úgy igazán átbaszva, és majd utána okoskodjanak.
egyszerűen vannak szituációk, amibe belesodródsz, és rémálmaidban sem gondolod, hogy ez lesz belőle.
és nem azért mert naiv hülye vagy, hanem azért, mert annyi fifikás, manipulatív faszi van, annyi fura élethelyzet van, amire fel sem tudsz készülni, és csak az utólagos élettapasztalatok tudnak felvértezni.
iszonyúan bicskanyitogatónak tartom azokat, akik itt most osztják a harmadik felet, és gúnyolódnak rajta.
őszintén kívánom, kerüljetek ilyen helyzetbe, akár munka kapcsán, akár magánéletben, fingasson meg titeket valaki jól, hogy ez a felsőbbrendű arroghancia eltűnjön a pofátokról.
kérdező, mondd el a feleségnek.

Igen, ezt a manipulálást én is írni akartam. Sok férfi képes ám bármire, hogy a hiúságát legyezgesse. Ha lehet, több nő által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!