Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt szeretőm azzal hitegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 A kérdező kommentje:
Én hagytam abba a viszonyt.Sokáig könyörgött meg írogatott,de ezt nem gondoltam volna.Akkor a nő már terhes volt.
2018. máj. 4. 18:10
 12/105 anonim ***** válasza:
64%
Ne avatkozz bele más házasságába! Már eddig is túlságosan beleavatkoztál...
2018. máj. 4. 18:27
 13/105 anonim ***** válasza:
91%

Tanulság: a válás úgy kezdődik, hogy a férfi elköltözik, a többi csak papírmunka.

Akik együtt élnek, azok nem válnak.

2018. máj. 4. 18:29
 14/105 anonim ***** válasza:
65%

Figyelj, ha te belementél egy viszonyba annak tudatában, hogy nős akkor a szeretőnek kuss van.

Vagy mégis hogy gondoltad az átverést? Egyébként meg téged vert át, az zavar és nem az, hogy a feleségét. Ameddig csak a feleségét verte át addig jó volt ugrálni a farkán és cseppet sem érdekelt ugye?

2018. máj. 4. 18:30
 15/105 anonim ***** válasza:
76%

nem hitegetett,hanem az egyszerű sablon szöveget mondta,amit mindenki mondana egy ilyen helyzetben.

az hogy te elhitted ezt az a te szegénységi bizonyítványod.

2018. máj. 4. 18:30
 16/105 anonim ***** válasza:
86%
Jaj persze, így akarja megtartani a férjét...ugyan már! Ahoz a gyerekhez ketten kellettek, gondolom nen erőszakolta meg a pasit, miközben az kézzel-lábbal tiltakozott, hogy "de hiszen én válni akarok"! A férfi átvert mindkettőtöket, de szerintem ne avatkozz bele.
2018. máj. 4. 18:36
 17/105 anonim ***** válasza:
39%

Te semmivel sem tartozol a feleségnek, nem ígértél neki semmit, semmilyen viszony nincs köztetek, még csak nem is ismered.

A te erkölcsöd a saját dolgod/problémád, senki másra sem tartozik.

A pasi cseszett át téged és a feleségét is. Jogosan vagy kiakadva, én bosszúálló típus vagyok, nem elég, hogy engem átvert, a feleségét is rombadönti(sokkal súlyosabb megcsalni egy terhes nőt, ráadásul így egy gyerek is szenved majd..).

Igazi féreg a pasas, ha nem te tálalsz ki, majd a következő(mert mindig van) megteszi, vagy lebukik a pasas véletlen. Mindig jobb előbb, mint később. Ráadásul én szeretném tudni akár a szeretőtől is(akiket amúgy nem hibáztatok, mindegy milyen neműek, nekem ők nem hazudnak és nem ígértek semmit, van annyi eszem, hogy idegenektől nem várok sokat).

Szóval mondd csak el nyugodtan, de csak, ha túl van a 33 héten, nehogy egy túl korai szülés legyen a vége..

2018. máj. 4. 18:45
 18/105 anonim ***** válasza:
63%

én is hasonlóan jártam, és elmondtam.

mondd el.

2018. máj. 4. 19:38
 19/105 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nincs szex a feleségével😂
2018. máj. 4. 20:13
 20/105 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Jaguar,neked még csak esélyed sem lesz hogy nőd legyen,nem értem minek szólsz bele ilyen témába.
2018. máj. 4. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!