Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?
Azért szólok bele mert,
1 - Simán lenne esélyem, hogy nőm legyen.
2 - Te is csak picsogsz mert a gavallér hapsid felcsinálta a feleségét és ez téged kikészít.
3 - Te most komolyan erre vagy büszke, hogy szerető voltál és most már "dögöljön meg a szomszéd tehene is!" alapon be akarod mószerolni a férfit?
Az a baj, hogy ketten kevergettétek a szart, de mégis magadat állítod be áldozatnak. És emelett még ostoba, naiv, rosszindulató, önző liba is vagy.
Hát ezért szólok bele, hátha ragad rád némi értelem. :)
A kérdező dobta a pasit, ő lépett ki a szerető státuszból.
Teljesen jogosan mérges, hisz a pasi átverte őt.
Teljesen jogosan háborítja fel, hogy a pasi nem a "gonosz nejét" csalta, hanem a szerető hitvesét, második gyermekével várandós társát.
Ő nem a szomszéd tehenét akarja megdögleszteni, hanem kinyitni egy olyan nő szemét, akit már sajnál, na meg bosszútállni nem a szomszédon, hanem a vétkesen, aki őt átverte.
Ezek egészen más dolgok.
Jaguar !
Te aztán értelmes ember vagy!
Gondolom nulla családi élet, és megannyi tapasztalat...
Dicséretként max annyi, hogy helyesen tudsz írni !👍🏻
De hogy egy érzéketlen vagy, már tuti fix !
Én abszolút megértem a kérdezőt, aki egy ilyen, vagy ehhez hasonló kapcsolatban volt már, az tudja mennyire nehéz lelkileg és érzelmileg egy ilyen, főként az, hogy ki tudjon lépni valaki a viszonyból, amellett hogy tudja, lehetséges sosem lehetnek együtt.
Igenis tudatni kell a feleséggel mindezt, joga van megtudni, hogy milyen ember a gyermekei apja, az az ember akivel együtt él és elvileg a férje !
Az ilyen férfiaknak, én csak egy kötelet adnék !
Tipikus semmirekellők !
meg kell védenem a kérdezőt, merthogy átmentem hasonlón.
teljesen jóhiszeműen elhittem, hogy rossz a kapcsolata, szenved, még meg is sajnáltam.
kiderült, hogy nem, és ugyanúgy családalapítás lett belőle.
a kérdező jogosan érzi magát átverve, megvezetve, érzelmileg kifosztva és átejtve.
szerintem nem ment volna ebbe bele, ha a pasitól nem azt hallja, hogy a szakítás a küszöbön van.
lehet erre azt mondani, h. rém naivak vagyunk, de mivel én még sosem jártam így, nem is gyanakodtam.
ezzel a naivsággal, jóindulattal és a tiszta érzéseimmel élt vissza az illető, akárcsak a kérdwző esetében.
semmiféále bosszúról nincs szó, hiszen nem akar a kérdező már semmurt a faszotól, de tisztázni akarja a helyzetet.
szerintem ez igenis tiszteletre méltó, bátor dolog, mert nem felvállalja, hogy kvázi szerető volt, és beismeri, hogy meg lett vezetve.
ha a szituáció tisztázása, feloldásaa cél, akkor a nyílegyenes kommunikácó a legjobb eszköz erre.
és nem álprofil mögül gyáván megvallani, hanem vállalva a saját nevedet.
aki mást mond, még sosem volt ilyen helyzetben, és az ő szavukra nem érdemes adni.
aki átment ezen, az úgyis érti, hogy miről beszélek.
Jaja, hüp-hüp
Nincs is annál szebb amikor a behülyített és nulla kényszer alatt szeretői státuszba lépett nők kollektívan köpködik a gaz férfiakat, akinek a farkán fülig érő vigyorral ugráltak, miközben a feleségük otthon várta.
Egyedül akkor lesz egy gerinctelen szemétláda amikor nem az ő javukra dönt és mégis a feleséggel marad. Természetesen abban az esetben már át lettek verve, ki lettek használva.
Amúgy meg, már én is voltam szerető és tudtam hol a helyem. Kis lelki szemetes némi extrával karöltve. Viszont nem merült fel bennem, hogy majd elhagyja a másikat értem mert együtt laktak.
26: Pont így. Annyira nevetséges, hogy a nők tényleg semmiért nem hajlandóak felelősséget vállalni, beleértve a saját tetteiket is. Meg az is tök szánalmas, ahogy most igazság bajnokaként tetszelegve akarják tudatni a megcsalt féllel, hogy miféle aljas férje van. Érdekes, hogy amikor még ennek az aljasságnak a kedvezményezettjei voltak, akkor nem voltak ilyesféle erkölcsi aggályok, és gond nélkül együtt lettek volna a gonosz megcsalóval.
Drágáim, ha nem tudjátok feldolgozni azt, hogy esetleg mégis mást választ az álompasi, pláne olyat, akivel eredetileg is van, akkor nem kell belemenni ilyen helyzetekbe. Az a baj, hogy ti mindig mindennek csak a napos oldalát szeretnétek.
Neked semmi jogod felháborodni azon, hogy a férfi hitegetett. Az csak a te felelősséged, hogy belementél egy szeretői kapcsolatba, és voltál olyan naiv, hogy elhitted a hazugságait, annak ellenére, hogy tudtad, felesége van, akit átver.
Ne akard valami ideológiai, erkölcsi háttérrel megindokolni, hogy miért akarod most lebuktatnia a volt szeretődet (mint ahogyan teszed a 6-os kommentedben, álságos módon felháborodva, hogy mindenkit átver). Ez szimplán csak a bosszúról szól, arról, hogy téged is hülyített, nem csak a feleségét. Az nem zavart, amikor őt verte át, amikor neki hazudott, őt csalta meg veled. Akkor nem érezted, hogy ezzel probléma lenne?
Itt egyedül csak a feleséget lehetne sajnálni. És az igaz, hogy neki viszont joga van tudni, hogy milyen ember a férje.
kérdező, ne hallgass rájuk, kivülről okoskodnak egy olyan helyzetből, amiben sosem voltak.
én, aki átmentem ezen, a legjobb szándékkal mondom, hogy tájékoztasd a feleséget mindenről.
nem fogod megbánni, és jelen helyzetben ez az egyetlen épeszű dolog, amit tehetsz.
ha csöndben maradsz, falazol a faszinak, és meg fogod bánni később, hogy nem beszéltél.
azzal, hogy elmnondod a nejének, a saját felelősségedet is vállalod, hiszen vagy annyira gerinces, hogy elé állsz, nem pedig magadba hordozod a történteket.
hajrá, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!