Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt szeretőm azzal hitegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 17:27
 71/105 anonim ***** válasza:
32%

#69 pontosan, teljesen igazad van.

de hiaba irja le az ember ebbol a szemszogbol a dolgokat, aki nem kerult meg ilyen helyzetbe, sosem fogja megerteni, amit mondunk. akik ezerrel tamadjak a szeretot 100%ig biztos vagyok benne, hogy a megcsalt felek taboraba tartoznak es ezert megkeseredetten szapuljak az embert, mert csak is o tehet arrol hogy beleronditott a “szent kotelekbe” :)

veletlenul sem szeretnem a szeretoi statuszt felmenteni barmely bunje alol hiszen az rendben van, hogyha en allnek a megcsalt felek oldalan biztosan nekem is bicskanyitogato lenne elolvasni azokat a kommenteket ahol kiderul hogy az ilyen jellemtelen faszik miket ossze nem hazudnak szexert cserebe, es kozben mardosna belul a tudat, hogy szexen tul mi lehetett, vajon voltak-e erzelmek, mi tetszett neki a masik noben, benne mi volt meg ami bennem nem esatobbi majd onmagam nyugtatsa erdekeben gondolnam magamban “velem maradt, mert szeret engem” “ az a masik nem jelentett neki semmit” mikozben legszivesebben orditanek egy hatalmasat annyira faj, amit tett.

Es ok azok a kommentelok zomeben, akik ezerrel tamadjak a szeretot, mert az igazsag tulsagosan fájdalmas lenne hogy a ferjem talan mar nem is szeret engem annyira, hogy ezt megtette velem... De ha szeret is, mire megyek vele? Most oszinten? Arra, hogyha szembe jon egy dogos kis csaj felall ra a *** es keptelen uralkodni magan? Gyonyoru...A Szent Kotelek... :) Bocsi, ez nagyon tetszett.

Vicc egyesek mennyire nem a Foldon jarnak.

2018. máj. 5. 18:07
 72/105 anonim ***** válasza:
79%

Mi nok imadunk bedolni a ferfimeseknek, es naivan be is nyalunk mindent amit szegeny ferj mondd. Ez alol a feleseg SEM kivetel, mint ahogy a szereto sem aki bedolt annak, hogy szar otthon a kapcsolat.

Csak a felesegnek az megy otthon hogy bocsass meg, ne haragudj, csak teged szeretlek, botlas volt, nem jelentett semmit.

Hat akkor vajon miert ment felre? Marha erdekes... Biztos baromi oszinte OTTHON is...

2018. máj. 5. 18:12
 73/105 anonim ***** válasza:
39%

69 vagyok.

köztünk egyébként nem volt egyáltalán fizikai kapcsolat, tehát klaszikus érteleben nem voltam a harmadik, hanem lelki-érzelmi dolog volt, az viszont elég mély oda-vissza.

én azt gondolom, a feleségek/barátnők is hbásak, ha nem veszik észre, hogy apárjuk boldogtalan, hogy vmi gáz van.

a mi esetünkben sem vette észre a nő, pedig voltak jelek (sokat kezdett inni a pasi), erre föl a nője is elkezdett vele együtt inni, ahelyett, hogyaz idióta összekapcsolta volna az agyában, hogy vajon miért iszik napi szinten a pasi, ha korábban nem tette.

én azt gondolom, ahol jól működik egy párkapcsolat, oda egyetlen 3. fél sem furakodhat be, ha viszont nem működik jól, akkor igen.

tehát az alapprobléma soha nem a szerető, nem a szerető miatt bomlik fel egy párkapcsolat, hahó!

az eleve szar volt, mikor a szerető megjelent már a színen.

csak ezt kevesen szeretik felismerni, mert jobb a másikat megtenni bűnbaknak, mint szembenézni a tényekkel.

2018. máj. 5. 18:13
 74/105 anonim ***** válasza:
33%

"Csak a felesegnek az megy otthon hogy bocsass meg, ne haragudj, csak teged szeretlek, botlas volt, nem jelentett semmit.

Hat akkor vajon miert ment felre? Marha erdekes... Biztos baromi oszinte OTTHON is..."

pontosan, esetünkben is így volt!

nyalt a nőnek ezerrel, engem meg feketített előtte, holott bizonyítékaim voltak, hpgy ő kezdett közeledni hotzzám, és nem én őhozzá.

de akkor már mindenre képes volt, csakhogy mentse a bőrét.

a hülyepitsa nője meg szívesen beszopta ezt a mesét.

és akkor én is azt kérdeztem tőlük: én mire kellettem, ha köztetek minden oké, miért hülyítettél hónapokon át?!

2018. máj. 5. 18:16
 75/105 anonim ***** válasza:
56%

Barmit meseletek teny ribizli aki nos pasinak hisz es bedol.

Mas hazassagat tiszteletben kell tartani

Ha minden no igy gondolkodna nem lenne kivel megcsalni

2018. máj. 5. 18:46
 76/105 anonim ***** válasza:
63%

"Mas hazassagat tiszteletben kell tartani."

esetünkben nem voltak házasok, mikor találkoztunk.

másrészt oltári nagy boromságot mondtál: a házasságot mindig a férjnek és a feleségnek kell tiszteletben tartaniuk, mert ők fogadtak egymásnak hűséget.

ha a férj félredug, akkor az az ő sara, és nem fair a szeretőn számonkérni.

nem a szerető fogadott örök hűséget a feleségnek, hanem a férj.

2018. máj. 5. 18:57
 77/105 anonim ***** válasza:
71%

Először is ha te voltál a férj szeretője akkor én nem lennék erre büszke a helyedben. Te is hibás vagy mint a férj.

A pasi mondhat igazat azzal, hogy rossz a kapcsolata a nejével de attól még gondolom lefeküdnek egymással. A feleség meg próbálja megtartani az olyan nők csábításától mint amilyen te vagy.

Ha nagyon őszinte akarsz lenni akkor állj, nézz a szemébe és mond el neki, hogy a férje volt a szeretőd.

2018. máj. 5. 20:55
 78/105 anonim ***** válasza:
62%

azaz,álljon elé,ba-ssza fel agyilag szerencsétlen kismamát,hátha kialakul egy verekedés amiben megsérülhet a gyerek,vagy hogy mentőt kelljen hívni a koraszüléshez,mert úgy felcukkolja magát hogy megindul neki.

gratula!

2018. máj. 5. 21:10
 79/105 anonim ***** válasza:
22%

igen.

nehogy már még az is a kérdező felelőssége lenne.

itt a faszi a ludas.

a kérdező nem erőszakolta meg, a faszi saját döntése volt, hogy szeretőt tart.

a feleség jobb ha most tudja meg, mint később.

2018. máj. 5. 21:13
 80/105 anonim ***** válasza:
67%

Nem a pasi hibaja, hogy te elhitted a marhasagait, az pedig hogy a hazassagaban mit csinal ahhoz vegleg semmi kozod leven ha elmondod, ha nem sosem fog teged valasztani.

Korulottem elo parok tapasztalatai h a no marad es egy kis szerencsevel megjavul a hazassaguk (az anyosomekat kozelebb hozta) viszont te mint valami igazmondo “fuuuu megmentem a not a pasi tok” szerepeben tetszeni elkepesztoen hipokrita dolog.

Teged nem erdekel a no, nem az a celod h csak ugy “jo embersegbol” felvilagositsd hanem az, h a pasit tonkretedd. Bravo. A pasi semmivel nem hibasabb mint te, kb pont egy szinten vagytok es a bosszu helyett bekelj meg a helyzettel, vond le a konkluziot es maskor keruld el a nos pasikat.

A terhes not pedig hagyd meg boldog tudatlansagba, epp eleg teher neki az h terhes. Az igazsagszolgaltatas nem a te dolgod-azt a karma elintezni.

Elhiszem, h szar erzes h atvert es nem kellesz neki, de hogy a hulyeseged miatt es a sertettseged miatt egy gyerek apa nelkul nojon fel.....az mero onzoseg es netto rosszindulat.

2018. máj. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!