Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt szeretőm azzal hitegete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem maradj ki belole, egyreszt semmi kozott hozza,masreszt most komolyan ettol neked jobb lesz? A felesegnek jobb lesz? Nem, mert ha esetleg terhesen is marad a pasi mellett kb azon fog stresszelni h mikor csalja meg a pasi ujra. Vannak dolgok amikbe felesleges beleavatkozni.

Innen nem ugy tunik h barkinek is jot akarsz, csak ugy, h a pasinak rosszat mondvan neki se legyen jo, es pedig hihetetlenul alszent es piti dolog.

2018. máj. 4. 21:40
 32/105 anonim ***** válasza:
26%

"Szerintem maradj ki belole, egyreszt semmi kozott hozza,masreszt most komolyan ettol neked jobb lesz?"

1. mi az, hogy nincs küöze hozzá a kérdezőnek? hükye vagy? a faszi azzal hülyítette jó ideig, hogy akar tőle valamit, és rossz az otthoni kapcsolata, a kérdezőben meg érzelmeket keltett, belerángatta egy háromszögbe, amibe nem biztos, hogy belement volna, ha a faszi azt mondja, hogy gyereket készül csinálni az asszonynak.

ha valakinek köze van a kialakult helyzethez, akkor az a kérdező!

ez a hármuk ügye: övé, a faszijé és a feleségé.

2. igen, jobvb lesz a kérdezőnek, ha őszintén elmondja mi volt, ez saját tapasztalat.

egész addig kattogni fog rajta, de ha tisztázza a helyzetet, az mindenkinek hasznos lesz.

a kérdezőnek azért, mert végre visszanyeri emberi mnéltóságát, és le tudja zárni.

a faszinak azért, mert nem ússza meg a felelősségre vonást, a feleségnek meg azért, mert nem kell tovább hazugságban élnie, ránézhet arra, hogy mennyire őszinte a kapcsolatuk a párjával.

3. ne kezeljétek a feleséget gyereként, joga van tudni, hogy történt a játa mögött, és joga van ennek a tudásnak a birtokában dönteni a saját és a gyerekei jövője felől.

ha kérdező nem borítja a bilit, a faszi tovább csalhatja az asszonyt még másokkal, ha azonban a disznóságai most kiderülnek, az talán morális féket jelenthet a kicsapongásai közepette.

ha a kérdező elhallgatja a történteket, akkor a faszi megússza.

márpedig az ilyeneknek soha nem szabadna megúszniuk, és egyetlen nőnek sem kell asszisztálnia ahhoz, hogy megússzák.

pláne nem azoknak a nőknek, akiket az ilyen görények átvernek, hazudnak nekik, és hamis érzelmeket keltenek bennük.

kérdező, legyen vér a pucádban, és beszélj, beszélj, mondj el mindent.

2018. máj. 4. 21:49
 33/105 anonim ***** válasza:
27%

Nem olvastam a többi hozzászólást,de szerintem valahogy tudasd vele.Nem kell hogy kiderüljön tőled tudja,de valami úton módon pl.bizonyítékokkal a Facebookra,álprofillal.Cdak ne tudja kimagyarázni.

1:Egyrészt te is elégtételt vehetsz.Nem mondom hogy csak te vagy a hibás,mert mindenhez két ember kell.

2:A szemétláda nem férfi,jobb ha minél előbb összedől a kis kártyavára.Na,meg valószínű,hogy ezután is meg fogja tenni,ha már egyszer megcsalta.Akkor,ha később derül ki még a pici is a levét fogja inni ennek a hülye apja miatt.

3:Szerencsétlen nőnek joga van tudni mi folyik körülötte.Minél előbb rájön,annál nagyobb eséllyel tud másik boldogabb életet kezdeni.

Majd írd meg mi volt.

2018. máj. 4. 22:15
 34/105 anonim ***** válasza:
27%

"de szerintem valahogy tudasd vele.Nem kell hogy kiderüljön tőled tudja,de valami úton módon pl.bizonyítékokkal a Facebookra,álprofillal"

NEM, NEM!!!

semmiképp nem javaslom, hogy álprofilon keresztül tudasd, az ugyanis gyáva út, nem becsüketes, nem bátor.

vállald a saját neveddel, ne pedig kerülőúton maszatolj meg célozgass.

2018. máj. 4. 22:18
 35/105 anonim ***** válasza:
38%

Előző vagyok.Lehet hogy azok a férfiak mondják,hogy ne mond el,akik ebben a cipőben járnak??

Ha szíved a helyén van elmondod.Szerintem.Ne packázzon veled senki.Ha meg ezek után is együtt maradnak,akkor a nőnek is csak gratulálni tudok.De a pasi szerintem nem csak egyszer csalta meg.Sőt ha szeretője voltál,akkor a kapcsolat volt a párja mellett.Gerinctelen viselkedés.

2018. máj. 4. 22:20
 36/105 A kérdező kommentje:
Dee kedves Jaguar,aki látott már rólad fotót az tudja miért nincs nőd.Csak nem értem hogy az ilyeneknek miért van ekkora önbizalma.Sorry.
2018. máj. 4. 22:21
 37/105 anonim ***** válasza:
24%

Valószînű,hogy a nő nagyon ki lesz bukva és (nem ismerem)de lehet hogy pont a kérdezők akarja első körben "kinyitni".Ezért mondtam álprofilt.

Ha már egy kicsit megemészteni a dolgokat,és lenyugszik rájön,hogy tényleg a faszi a legnagyobb hunyó akkor beszélhet vele személyesen.

Lehet van még rajta kívül is...nem lehet tudni egyébként.

Emiatt gondoltam.

2018. máj. 4. 22:24
 38/105 anonim ***** válasza:
59%

tegyük fel elmondod,a nő el is hiszi és ott fog állni terhesen kiszolgáltatva egy ilyen infóval.

azért kiszolgáltatva,mert valószínűleg elég sok mindenben pótolhatatlanul a férjére van utalva,főleg egy ilyen állapotban aminek a java még csak most jön.

vagyis kicsi az esély rá,hogy szakítanak,együtt fognak maradni mert nem tehet mást,viszont ott fogják végigmarni egymást a terhesség végéig,aztán folytatják amikor megvan már a gyerek.

ilyesmit miért kívánsz másnak?

ez nagyon rosszindulatú emberre utal.

ideális esetben ez az emberek életében a legboldogabb időszak.

szóval azért mert te nem tudtad hogy hol a helyed és kikerültél a pikszisből,tönkretennéd 3 ember életét gyakorlatilag.

akik meg írják,hogy a feleségének meg kell tudnia milyen ember a férje,milyen világban élnek?

nekünk férfiaknak a dugás nem kötődik feltétlen érzelmekhez.

egy ilyesmiben mint a kérdező esete ez olyan,hogy dug egyet pali,fizetés helyett kedves szavakat mond,aztán elindul haza és mire hazaér már el is felejti az egész szerető témát.

ez a férfi kikapcsolódás egy formája csak mozi,póker vagy konditerem helyett dugás,és nem befolyásolja az érzelmeinket az iránt a nő iránt aki méltó volt rá,hogy életünk társának,vagy a gyermekünk anyjának válasszuk.

szóval szerintem inkább tanulj belőle,essen le végre az,hogy csak játék voltál és ne játsszad a bosszú asszonyát,meg ne akarjál ilyen szinten rosszat egy családnak,egy terhes asszonynak,egy kisbabának.

2018. máj. 4. 22:31
 39/105 anonim ***** válasza:
62%

Juj, de nagyon betalált. :D

De ne röhögtess már még jobban, így is hányingerem van a kérdésedtől és még visszajön. Vigasztaljon az a tudat, hogy amennyire pitiáner kis ostoba liba vagy, még nekem sem kellenél.

Na pusszancs. :)

2018. máj. 4. 22:32
 40/105 anonim ***** válasza:
33%

"ez nagyon rosszindulatú emberre utal."

itt egy roszindulatú ember van: a faszi, aki 2 nőt is megalázott, hülyére vett.-

miért a kérdezőt démonizálod, miért ő a rossz? csak hitt ennek a görénynek, és most annak issza a levét.

"ideális esetben ez az emberek életében a legboldogabb időszak.

szóval azért mert te nem tudtad hogy hol a helyed és kikerültél a pikszisből,tönkretennéd 3 ember életét gyakorlatilag."

itt a pasi tette tönkre a dolgokat, most vállalja a következményeket.

ne a kérdezőre hárítsd az összes felelősséget.

ha ez egy jól működő család lenne, a faszi nem csalta volna meg az asszonyt.

és inkább most derüljön ki, mint amikor a gyerek már megszületett.

"akik meg írják,hogy a feleségének meg kell tudnia milyen ember a férje,milyen világban élnek?

nekünk férfiaknak a dugás nem kötődik feltétlen érzelmekhez."

szóval te egy faszi vagy, aki érzelmek nélkül baszik, és azért ágálsz ennyire, hogy a kérdező mindent elmondjon, mert valszeg te is sáros vagy hasonló félrekúrásban, és most be vagy gyulladva, mi lesz, ha egyszer nálad is kiderül minden.

senkit nem érdekel, amit szövegelsz, itt most a női nézőpont és tapasztalat a fontos, a kérdező nő, és nem kell szeencsére egy hozzád hasonló gerinctelen férfinézőpontját elfogadnia csak azért, hogy egy másik gerinctelen megússza az egészet.

ez a felelősségvállalásról szól: a kérdező is felvállalja a saját felelősségét azzal, hogy borítja a bilit, és a faszinak is fel kell vállalnia a felelősséget, mert 2 nőt ismegalázott.

2018. máj. 4. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!