Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt szeretőm azzal hitegetett hogy mennyire rossz a kapcsolata a nejével. Erre, látom facebookon hogy a nő terhes, kb. nemsokára szül. Ti elmondanátok neki hogy a férje hogy átveri?
22:31 órakor aki írt.
Ne haragúdj de te nagyon hülye vagy!!
Az a kapcsolat nem azért lesz rossz és romlott mert a kérdező elmondja a nőnek.
Ez a kapcsolat már ott romlott volt,hogy a faszi elkezdett félrekacsingatni.Vagy még azelőtte.
A picinek meg az a legjobb ha nyugott környezetben él.Vagyis ha minél előbb kiderül,a nő annál előbb tud lépni,és a babára tud összpontosítani.Nem egy romlott kapcsolatba beleszületni.
Ha pedig ezek ellenére vele marad,na akkor azt már tényleg ő választotta ,de legalább tud róla.
Azért szerencsére nem mindenki így vélekedik a szexről mint te.
Ja,csak pókerezni voltam,ja csak dugni voltam....ez mi????
Legtöbb férfi azért kezd el férekacsingatni,mert otthon nem kapja meg a biztatást,az elismerést,amitől a faszinak elmegy a kedve attól,hogy a párjával lefeküdjön.Mert a nő aláássa a férfi férfiasságát emiatt bizonyítási vágy vagy menekülés alakul ki.
Családoknál ez általában így szokott lenni.Nem a 20éveseknél akik még nem élték ki magukat.
42
igen, biztosan a nők a hibásak, nem a gerinctelen pasik.-
miért hisszük el??
mert sokunjk még nem találkozott ilyenekkel, és készületlenül ér.
az sem igaz, merr durva általánosítás, h. minden pasi faszi.
épp ezért, ha vki. prekoncepciók nélkül, nyitott szívvel és lélekkel megy bele egy viszonyba, nem tudhatja, h. mikor verik át, és mikor nem.
Jol irta valaki,itt nem onzetlensegrol van szo sztem se.
Itt a volt szereto akar elegtetelt venni a felesegen,aki terhes.
Rad fog haragudni,ezt boritekolom,nem a ferjere,akitol baba lesz.
Nyugi,elobb utobb kiderul minden.
A csalfa ferj lefog bukni,hacdak meg nem valtozik.
De ha mindenaron tudatni akarod vele,szemtol szembe tedd.
Vallald fel,h te is benne voltal a megcdalatasaban.
Terhesen egy másik gyerekkel a hónom alatt sok mindenre vágynék csak arra nem, hogy valaki belefingjon a nullás lisztbe és lépésre kényszerítsen (aki szerint egy gyerekkel és terhesen sok lehetősége van egy nőnek lelépni, az a büdös életben nem volt ilyen helyzetben, az tuti). Sok nő sejti/tudja a megcsalást, de ignorálja ilyen-olyan okok miatt. Amikor egy jószándékú(?) barát vagy szerető borítja a bilit, akkor lépésre kényszeríti. Nem biztos, hogy jó ilyen helyzetbe hozni a másikat, akkor pláne nem, ha esetleg nem is sejti, és a boldog tudatlanságban él. (Nekem boldog a házasságom, és nem is tudom mit csinálnék, ha egy ilyen sztorival előjönne valaki...)
Megteheted, de azt vedd számításba, hogy jó eséllyel nagyobbat ütsz a feleségen és a gyerekein, mint a pasason. Én hagynám őket és tovább lépnék, bármennyire is fortyog bennem a düh. Ők meg megoldják a problémáikat.
Szerintem meg igenis joga van megtudni a feleségnek milyen pasival él együtt, és kinek szül még egy gyereket.
Ettől függetlenül a kérdező egy ostoba liba, aki benyalata a kamu dumát. Nehogy már sajnálni kelljen azt, aki egy nős pasival kezd viszonyt! ?
Ja, mert gyanakodva élni egy 2 gyerek mellett az aztán nulla stresszt jelent..így meg sem tud könnyebbülni szerencsétlen soha. Szerintem jobb gyorsan lerántani a ragtapaszt, mint szép lassan húzni lefelé.
Akik itt az elmondás ellen lobbiznak, azok nem tudják felfogni, hogy egy kapcsolati viszonyban a feleknél adottnak kellene lennie az őszinteségnek? Míg idegennél ilyet nem várunk, ezért nem tud minden jöttment lehúzni minket sem étzelmileg sem máshogy. Idegenekben persze, hogy nem bízunk, de a kérdezőnek a pasi nem volt idegen.
Ha lenne valaki, akit ismerek egy ideje, akit kedvelek, aki fontos nekem, simán elhinném, hogy igazat mond. Még nem voltam hasonló helyzetben, de láttam már pár dolgot. Olyat is, mikor a pasi valóban kilépett a kapcsolatból, amint lett más(gyáva volt egyedül lenni). Olyat pedig túl sokat is, mikor a kapcsolatban lévő fél(akár nő, akár férfi)mindent összehazudott, hogy megfogjon egy szeretőt, sőt, maga is elhitte a hazugságait.. utóbbit én sokkal jobban elítélem, mint a gyávaságot.
Egyedülálló anya vagyok, így mondom, hogy nem teszel rosszabbat a nővel, nem vagyunk szemellenzősök a kényelemért(ez gyerekmentes kapcsolatra jellemzőbb) a gyerek extra hajtóerő, az ő boldogságáért megteszünk bármit. Egy anya sem akarná, hogy a gyermeke naponta bolgodtalannak lássa.
Másik oldalról csaltak már meg. Nem haragudtam a kiscsajra, az exem fogkeféjét viszont bemártottam a sz.ros wcvízbe, amit sosem takarított ki maga után és mindig nekem kellett. Megvártam, amíg fogat mos, csak utána borítottam. Isteni érzés volt, a bosszú valóban jól esett, pedig itt senkinek sem származott hosszútávon öröme belőle, mint ahogy nálad a feleség szedheti össze magát válás után.
Jó lenne nem lenézni az anyákat, a saját tapasztalataim alapján a ronda és/vagy sikertelen férfiak ezerszer többet eltűrnek, csak maradhasson a langyosvíz és ne kelljen újra visszakerülniük a húspiacra. Nem mellesleg rengeteg válás van, gondoljátok csak a férfiak kezdeményezik?
3ból 2 házasság válással végződik, de hány olyat ismertek, ahol a ronda/öregebb/csóróbb (általában férfi) borít? Erről is kellene egy statisztika, nagy meglepetések lennének.
Én lassan 30 év alatt egy ilyet sem láttam, viszont a béna férfiismerőseim sorra veszik el azokat a nőket, akik minősíthetetlenül bánnak velük(akár mások előtt is megalázzák őket, egyértelműen lehúzzák őket, undorító stílusban szólnak hozzájuk stb).
Mondd el kérdező, szerintem azért lenne korrektebb valós profilról, mert behazudna valamit a pasi, ha kamuprofilról írnál.
Beleolvastam pár kommentbe, elég megosztó ez a téma. Saját történet/tapasztalat: Szeretői viszonyba kerültem a pasival, akinek felesége van. Bár hitegetni nem hitegetett ilyen dumával hogy sz** lenne a kapcsolat, de ennek ellenére igencsak egymásba gabalyodtunk, tulajdonképp ő volt az, aki a szeretői státuszt kialakította számomra, tehát az ő jóvoltából rendszeressé vált a kommunikáció, kb. napi szinten egymás élete részévé vàltunk 4 hónapra. Ezekben a hónapokban mézes-mázas volt sőt, ha fel is jött az a téma hogy borítana otthon, az mindig az ő szájából hangzott el.
Na most kezdem azzal mert hogy olvastam egy ilyen kommentárt és nem tudok elmenni mellette, hogy “nekünk csak a napos oldala kell a dolgoknak” de ha már mi kikerülünk a képből azt nem érezzük fairnak, ezért szem*t érzéketlen önző r***cok vagyunk. NEM, nem vagyunk azok! Emberek vagyunk, nem pedig gépek! Erkölcsileg elítélendő egy szeretői státusz, ugyanakkor ahhoz is KÉT ember kell, hogy egy ilyen egyáltalán meg tudjon történni. Az ember érez, szeret, és olykor nem lehetséges ezt befolyásolni még akkor sem ha valójában tudod, nem helyes amit teszel. És bizony hiába mi “választottuk” ezt a szem*t helyzetet, akkor is fájó és megalázó ha átvernek, hitegetnek. Akármilyen irónikus is ez a dolog, akkor is így van. Értem én hogy kívülről ez hogy jön át, talán valóban egy önző dolog ilyenkor maga a gondolat is hogy borítanánk, “na bezzeg akkor miért nem tettük mikor még minden oké volt”, de könyörgöm, ez akár olyan mintha mondjuk egy bántalmazó kapcsolatban èlnél ahol tűrsz és tűrsz mert szereted a másikat, és kell történnie valami olyan ominózus esetnek, ami végül észhez térít. És igen, ahogy leírták egy páran ezt tényleg csak az érti, aki volt is már ilyen helyzetben. Mindenki azt az oldalt érti, amelyikbe már került. Valószínűleg megcsalt feleségként most mást írnék, de nem az voltam, így abból a szemszögből nem tudok nyilatkozni.
Kedves Kérdező!
Én végül elmondtam a feleségnek sőt még azt is hogy nem én voltam az első, amit bizonyítékkal is alátudtam támasztani, ők nem váltak. Ott is vannak gyerekek és közös kialakított élet, a legtöbbször pont ez miatt próbálják menteni a menthetőt, inkább szemethunynak a dolog felett. Valószínűleg a te esetedben sem fog a páros különválni főleg ha a feleség várandós, de attól még joga van tudni. Az is lehet, tènyleg sejtette is. Őszinte leszek, ha szereted az ürgét sajnos egy részed baromira bánni fogja, hogy borítottál. Mert mégis csak azt bántod, akit szeretsz. Mondanom sem kell, egy életre megutál a pasas. Más részről...Abszolút így korrekt és megérdemelten kapja, hogy tudomást szerezzenek a kicsapongásairól. Ha nem te, más majd borít. Előbb-utóbb. Valószínű hogy akármit is adott elő, az nem úgy van. Ha bukik, ezerszer bocsánatot kér a nejétől és egésznap a szoknyája alatt lesz, lesi majd minden kívánságát a nej meg elhiszi, mert elakarja. És megbocsát. Viszont tudom milyen a helyzet amiben vagy és tudom, hogy borítani fogsz. Valóban nem jogos, amit veled tettek. És én sem tudtam szó nélkül hagyni. Viszont óriási tanulság, soha többé ne kezdj házas pasival. Önmagad kíméled meg egy ilyen helyzettől, amiből csak te jössz ki ígyis úgyis vesztesen, de legalább leszámolsz vele.
Oh egyem a kis érzékeny szíveteket! :D
Miről beszélünk már megint?
SZERETŐK vagytok. Ergo szexre kelletek, minden más csak hazugság körülötte!!!!
Ezt olyan nehéz megérteni?
Milyen "emberek vagyunk, és érzünk" dumák ezek???
Egy kibaxott pótlék vagy anyuci mellett. Ennyi.
Amikor már sok a gyerekzivaly otthon, nincs punci hetek óta, és csak a nyomorúság van, akkor apuci beújít egy másikat ahol néha kikapcsolódik. ENNYI!
És ennek érdekében hazudik is mint a vízfolyás.
Jó lenne, ha nem sajnáltatnátok már magatokat, hanem befognátok a szátokat és hallgatnátok.
Szerető= csak szexre kell. Ürítésre.
Persze lehet szépíteni a dolgokat, hoyg voltak érzelmek, és minden olyan jó volt... de ezek HAZUGSÁGOK voltak.
Amúgy meg a világ tele van egyedülálló független férfiakkal akik mindent megadnának ha párjuk lenne.
Erre az olyan ostoba libák mint ti inkább egy sok gyerekes nős pasival kezdtek, aztán megy a picsogás ha valami nem okés. Szánalmasak vagytok, de komolyan.
A tolvaj igazsagert kiabal mert megloptak.
Egy igazi magara ado es magat tisztelo no soha nem lesz szereto.
Nekem is udvarolt tobb nos pasi ua dumaval asszonyt szidva magat sajnalatalva.
Mondtam valas utan jelentkezzen elkullogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!