Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Derüljön ki, nem fog érdekelni. Legyen meg a kívánságotok :) és basszátok meg!
2017. okt. 23. 02:37
 52/73 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem fog kiderülni, és soha ne valld be.
2017. okt. 23. 07:42
 53/73 Lifeishard ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Úgy olvasd a hozzászólásomat, hogy én is voltam már megcsaló, sőt, voltam, akivel csaltak, és engem is csaltak meg. Eseménydús ifjúság. :D

Éppen ezért nem akarom leszedni rólad a keresztvizet, csak megosztom Veled, a tapasztalataim által mire jutottam.

1.) Ne haragudj meg, de - érzésem szerint - Te valahol készültél erre az egészre. Ha van valaki, akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, nem megyünk el iszogatni. Egy kis pia még nem a világ vége, de sajnos a legtöbb esetben "alibigyártásból" történik az iszogatás.

Akkor már qrva nehéz FÉRFINAK lenni, mikor a fejedben pia van, a farkadban vér, a szemed előtt meg p...na, és a nadrágod is a földön van (hidd el, tudom).

2.) Nem leszek túl népszerű, de alaphangon egyetértenék azzal, hogy ne mondd el, ne okozz fájdalmat(hidd el, azt is tudom, milyen szar, ha kiderül, hogy az, akit szeretsz, ilyen csúnyán elárult), viseld egyedül az egész terhét, felelősségét . Ehhez azonban erős jellem kell, mert csak akkor működik, ha többet lehetőséget sem adsz magadnak arra, hogy félrelépj (ez ugyanis a legjobb módja a félrekúrások elkerülésének). A körülményekből, és a válaszaid passzív-agresszív vonulatából azonban a többség arra következtet (lehet, hogy jogosan?), hogy legközelebb is meg fogod tenni, és inkább azért nem mondod el, mert magadat félted. Ez utóbbi eset viszont gyávaság, nettó gerinctelenség.

3.) Inkább arra ne hallgass, aki rendre erkölcscsősznek titulál mindenkit. Hibázunk, mert emberek vagyunk, ez jogos, de elárulni valakit, aki bízik benned, gerinctelenség. Egy férfinek meg legyen gerince. Mondom ezt úgy, hogy nekem sem volt :D, de idősebb lettem, érettebb, meg visszanyalt a fagyi is... :D Sosem késő változni, de ehhez azért kell akaraterő meg önreflexió.

Végezetül a válasz az utolsó kérdésedre:

Szerintem kiderül. Vagy a kolléganő révén, vagy a bűntudat miatt te mondod el, lehet bármi.

Ha titkolni akarod, okosan csináld és csak azért, mert tényleg nem akarod megbántani és nem teszed meg többet (bár ebben én kételkedek, no offense!); különben pedig markold meg a golyóidat, és mondd el neki.

32/F

2017. okt. 23. 07:49
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Emberek vagyunk. Hibázhatunk.

De érezni a fogalmazásodon, hogy nem ez volt az utolsó afférod.

Ha ahhoz elég tökös voltál, hogy megcsald akkor legyél annyira felnőtt férfi ahhoz is, hogy megadod neki (annak a nőnek, akit elvileg tisztelsz és szeretsz) a választás jogát, hogy mindennek ellenére veled marad-e.

Igen-igen, az igazság fáj. De még mindig jobb mint hazugságban élni.

2017. okt. 23. 09:13
 55/73 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátnőmet nagyon, és nem akarom elveszíteni. Hülye voltam, most már nem tudom visszacsinálni, de nem akarom, hogy ez még egyszer megismétlődjön.
2017. okt. 23. 10:36
 56/73 anonim ***** válasza:
74%
Már írásodban is látszik a probléma... "nem akarom, hogy megismétlődjön". Ha tényleg megbántad volna, és tényleg erőt vettél volna magadon, azt írtad volna, hogy NEM FOG MEGISMÉTLŐDNI. Mintha lenne az akaratod, de hát csúúúúnya körülmények mindig közbejöhetnek... már keresed a következő kifogást.
2017. okt. 23. 12:42
 57/73 A kérdező kommentje:
Jó, köss bele a fogalmazásomba. Ezzel az agresszív nyomulással nem tudom mit szeretnél elérni, de nem is érdekel. Ha tehetném, törölném a kérdést, de mivel sajnos nem tudom, ezentúl csak simán ignorálni fogom a továbbiakban.
2017. okt. 23. 12:52
 58/73 anonim ***** válasza:

Szia!

A kollégáid tudnak róla? Mert azt nem írtad, hogy velük kell-e számolni? Növelik a lebukásveszélyt.

2017. okt. 24. 10:54
 59/73 anonim ***** válasza:

A barátnőd sejt valamit? Ismeri a kolleganődet?

Ha igen akkor könnyen gyanúba keveredhetsz és hidd el ha ő jön rá hamarabb mint hogy te elmondanád sokkal nagyobb trutyiban fogsz úszkálni.

2017. okt. 24. 13:55
 60/73 anonim ***** válasza:
76%
Hányszor lehet ilyen hülyeséget olvasni, hogy jaj az alkohol miatt dug fèlre néhány kretén! :D A hűtlenség döntés kérdése és pont. Magyarázhatod a szegénységi bizonyítványod, de ha igazán szeretsz valakit, akkor az érzelmi gátjaid még alkohol hatasára sem dőlnek le. Egy csótány vagy és kész! :D
2017. nov. 18. 05:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!