Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Nem fogom neki elmondani, és nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam, úgysem ismerjük egymást közületek senkivel. Mivel mindenki csak mocskolódni tud, hát akkor megoldom saját magam a problémát. Imádom az ilyen álszent embereket, akik megjátsszák az erkölcscsőszt, közben meg olyanokat irkálnak nekem, hogy lőjem fejbe magam. Tehát, köszi a nagy semmit, innentől kezdve senki válaszára nem reagálok, hanem megoldom egyedül a problémámat.
2017. okt. 21. 11:16
 12/73 A kérdező kommentje:
13. Igazad van, nem véletlenül van bűntudatom. Megtörtént, ez van. Többet nem akarok ilyet csinálni.
2017. okt. 21. 11:17
 13/73 anonim ***** válasza:
23%
Sztem ne mondd el neki. A csajok ezt nem szoktak levagni, meg azt sem ha valakit rendszeresen kezelgetsz. Viszont velemenyem szerint, tobb mint valoszinu, hogy a kolleganodet megfarkalod meg nehanyszor, mert a vagy benned el.
2017. okt. 21. 11:17
 14/73 anonim ***** válasza:
90%

Senkit nem érdekel az önsajnálkozásod! Te nem szereted a párodat. És tudod mit? Aki egyszer megteszi, többször is megteszi. És hidd el, lefogtok bukni a csajjal.

Az a szegény barátnőd tőled jobbat érdemel.

Egy szemét alak vagy!

2017. okt. 21. 11:19
 15/73 anonim ***** válasza:
68%

Tök mindegy, hogy elmondod neki vagy sem, ugyis meg fogja érezni, vagy lehet a csaj fogja közvetetten a tudtára adni neki, hiszen bejössz neki, és lehet le akar csapni a barátnőd kezéről.

A legtisztább, ha elmondanád neki.

Most is csak a nem létező szent vagy álszent skatulyás létünket hajtogatod. Khm.

De nem képzeled magad a barátnőd helyébe.

Tudod mi a szeretet igazi jelentése, hogy érzed azt amit a szeretett lény melletted.

Ne haragudj, de te mit csinálnál a barátnőd helyébe.

Próbáld az ártatlan oldalról nézni a helyzetet.

Gondold előre mindkét jövőképet, ha elmondod neki, ez tiszta helyzet, tök mindegy mit válaszol.

Azonban ha nem mondod el neki, több jövőbeli verzió is van, és mivel nem ismered annyira a kolleganődet, nem tudható, hogy ha vkit nagyon megakar szerezni magának milyen eszközökhöz nyúlna.

A jobbik helyzet, ha nem olyan.

És kérdés, hogy a barátnőd lelkileg mennyire erős.

Tudod mennyi jövő változat van a ha nem mondom elnek?

És hidd el ez nem a megfelelő választás, de te tudod.

2017. okt. 21. 11:24
 16/73 anonim ***** válasza:
67%
Sötét lélek, te nem is vagy sötét, hanem tiszta! :)
2017. okt. 21. 11:26
 17/73 anonim ***** válasza:
60%

Öööö. A kolléganőd tudja, hogy van barátnőd?

Mert ha nem a kolléganődet is kezdem sajnálni.

2017. okt. 21. 11:38
 18/73 anonim ***** válasza:
55%

És a kocsma kellős közepén estetek egymásnak?

Szóval ingyen xxx-et is láthattak a kocsma lakók?

Na csak azért írtam egy troll kérdést, hogy érezd, mi a különbség a trollkodás, és az objektív vélemény és tanács között.

Próbáld mindkét oldalról gondolni, hogy kinek milyen.

Ha a kolléganőd nem tudja, hogy neked van barátnőd, vele is tisztáznod kell egy-két dolgot. Khm.

2017. okt. 21. 11:41
 19/73 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem hagyd el a barátnődet, mert 1) nem szereted annyira, hogy ne csald meg, 2) nem szereted annyira, hogy őszinte legyél vele.

Csak magadat szereted, de azt nagyon.

2017. okt. 21. 11:52
 20/73 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ha te lennél ebbe a helyzetbe, hogy megcsaltak, te akarnál hazugságban élni, úgy hogy nem is tudod?

Úgy éreznéd tisztel a párod?

Vagy azt éreznéd, hogy a szabad döntési jogodtól és az igazságtól megfosztottak.

Ha már az emberi jogoknál tartunk. Hmm?

2017. okt. 21. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!