Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
92%

"Mindketten nagyon bejövünk egymásnak"

Itt van a gond. Ha valóban fontos lenne a barátnőd, akkor nem mennél el iszogatni olyannal, akivel tudottan és nyíltan kölcsönös vonzalom van köztetek.

Az alkohol hatására nem teszel olyanokat, amit amúgy nem tennél meg, csak segít levetkőzni a gátlásokat. És ez most pláne igaz, hiszen te írtad le, hogy józanul is bejött a csaj...

Én a helyedben elmondanám a dolgot. Neked volt választásod, add meg ezt a barátnődnek is.

Nem vagyok erkölcscsősz, nem állítom, hogy nem hibázhat az ember, nálad viszont ez túlságosan is tervezett volt.

Légy őszinte, a leckét pedig tanuld meg, következményekkel együtt. Jelen esetben túl nagy a kockázat a lebukásra, és sokkal többet veszthetsz, ha véletlenül derül ki

2017. okt. 21. 11:54
 22/73 anonim ***** válasza:
40%

Javítsd meg kapcsolatotokat.

Ez lenne igazán fair. Nyílt kommunikációba s tudatos életbe kezdeni, mintsem magadnak is hazudni, tudat alatt.

2017. okt. 21. 12:25
 23/73 anonim ***** válasza:
16%

Akkor a sok 16 éves “komoly” párkapcsolati tanácsadó után normális tanács egy normális férfitól:

1) ne mondj el semmit a barátnődnek

2) temesd el az egészet

3) az őszinteségi rohamaidat győzd le valahogy

Miért is? Mert az un. “őszinteség” itt csak ártana. Változna egyáltalán bármi is, azon túl, hogy megbántanád és talán szakítanátok is?

Ha szereted, tiszteld meg annyival, hogy NEM töröd össze a szívét felesleges információkkal. Ami megtörtént, megtörtént, ezen már nem lehet változtatni, de el lehet temetni. Nem leszel tőle rosszabb ember.

2017. okt. 21. 12:43
 24/73 anonim ***** válasza:
54%
". Megtörtént, ez van. Többet nem akarok ilyet csinálni." Ez azt jelenti, hogy most akartad (elöre megfontoltan!!!) Most akkor mi is a kérdésed? ... Válasz: Igen, te vagy a nagy kan!
2017. okt. 21. 13:03
 25/73 anonim ***** válasza:
Gumit legalább használtatok részegen?
2017. okt. 21. 14:18
 26/73 anonim ***** válasza:
Úgyis rájön a lény, ha nem mondja el akkor is, kedves vissza a gimibe minősítést adó nekünk.
2017. okt. 21. 14:19
 27/73 anonim ***** válasza:
Úgyis rájön a lány, javítva.
2017. okt. 21. 14:19
 28/73 anonim ***** válasza:
71%
Jaaaa....szereted. 😌😂😂😂 Ahha.
2017. okt. 21. 15:02
 29/73 anonim ***** válasza:
10%
Na megjöttek a húszévesek is erkölcsi tanácsokat osztani. :)
2017. okt. 21. 16:01
 30/73 anonim ***** válasza:
73%

Ácsi ácsi!!!!Kedves kérdező!!!!

Azt irtad h amugy is bejottok egymasnak!!!

Egy normalis ember ilyen helyzetben lehetoseget sem kerit h bàrmi történhessen!!!Szoval ilyenkor kerülni azt a másikat aki esetleg tetszik!!

Nem!!te tisztaban voltal azzal h bejosz neki te is neki!Te!!!megakartad csalni a bnőd!!!!

Hagyd a barátnődet mert előbb vagy utobb egy màsik csajjal mész el iszogatni akivel bejottok egymasnak!!!

Megcsalod te a jovoben is!!!

ha kiderul mastol tudja meg sose bocsajtja meg!!!

2017. okt. 21. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!