Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
86%
nem, te nem élsz komoly párkapcsolatban. Mondd el neki!
2017. okt. 21. 10:55
 2/73 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyedben elmondanám a párodnak. Így a legtisztább. A nők a legtöbbször észreveszik,ha hazudsz és akkor már nincs visszaút. Hibáztál. Ha bevallod,hogy hibáztál legalább vállalod a tetted és onnantól a döntés a párod kezében van. Ha nem vallod be neki,azzal hazudsz és ha kiderül,amire elég nagy esély van,akkor tuti borul a bili,ott már nincs mentség.
2017. okt. 21. 10:56
 3/73 anonim ***** válasza:
58%

1-esnek van igaza.

Komoly párkapcsolatba nem jön be egyik nő sem a pasinak, mert csak egyet szeret.

2017. okt. 21. 10:57
 4/73 anonim ***** válasza:
68%
Én biztos, hogy megköszönném a hazug eltöltött éveket, és sajnálnám, hogy ennyit hazudtál még magadnak is az érzelmeidet illetően, és csomagolnék, és hazamennék, és nem érdekelne.
2017. okt. 21. 10:59
 5/73 anonim ***** válasza:
33%

"Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb?"

Ha nem fogod elkotyogni miután megint lerészegedsz, nem fog kiderülni.

"Mit csináljak?"

Ha nem akarod, hogy a barátnőddel véget érjen a kapcsolatod, akkor NE MONDD EL neki! Ha fel vagy készülve a szakításra, akkor elmondhatod.

2017. okt. 21. 11:02
 6/73 anonim ***** válasza:
44%

Semmi esetre se kezdj bűnbánó vallomásba.

Legalább a barátnődbe ne rúgj bele még egyet.

Ha valóban egyszeri alkalom volt akkor tisztázd a kolléganőddel hogy megbántad és remélhetőleg nem próbálja meg szétcseszni a kapcsolatod.

Otthon meg semmi feltűnő viselkedés,virágcsokor,ajándékok...mert egyből gyanús leszel.

És tényleg,mélységesen szégyelld magad!

Ennyi lenne a tanács.

2017. okt. 21. 11:02
 7/73 A kérdező kommentje:
Kár volt kiírni ezt a kérdést. Amint az várható volt, idegyűltek az álszent emberek, hogy megmutassák, ők mennyivel különbek nálam. Én segítséget és tanácsot kértem, nem kioktatást. Szóval köszi :)
2017. okt. 21. 11:03
 8/73 A kérdező kommentje:
5 és 6 válaszolók, köszi. Nem akarok vele szakítani, ez egyszeri alkalom volt. Én is már csak a kolléganőm jóindulatában bízok, hogy nem pletykálja el.
2017. okt. 21. 11:05
 9/73 anonim ***** válasza:
91%

Itt nem arról van szó, hogy a csaj itatott le, hogy aztán önkívületi állapotban lefeküdjön veled, itt te is akartad, és nem azért mert menekülnél a barátnődtől, hanem mert bejött neked a csaj.

Nem szereted a barátnődet igaz szerelemmmel, sajnálom, de ez az igazság, máskülönben még részegen is tudnál a kukidnak parancsolni, sőt ha igazán szeretted volna, lekoptattad volna a munkatársnődet, és inkább a barátnőddel töltötted volna azt az időt, amit elfecséreltél a megcsalásra.

Szerinted? Reális véleményeket akarj, ne hazug hízelgéseket.

2017. okt. 21. 11:05
 10/73 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, akkor lennék álszentek ha pátyolgatnánk.

Objektív véleményt akartál, hogy hogy old meg. Nem a mi életünkről van most szó.

Lehetséges jövőbeli képekre készítettünk fel, csak olvasni kéne a sorok között.

Tudod mi lenne a trolkodás, amikor kigunyolják azt amit irtál.

Itt csak próbáljuk a saját érzéseidet objektiven látni.

Szóval nem kéne kivetiteni a saját problémádat olyanokra, akiket nem is ismersz.

Senki nem tökéletes, ezt senki nem is tagadtta itt, csak ahhoz, hogy tanácsokat adjunk neked, ahhoz neked is tisztába kéne lenni, hogy mi is a komoly kapcsolat.

A lánnyal szemben ha szereted vmennyire, a legtisztább, ha elmondod neki.

Fogalmad sincs milyen érzés hazugságban és megalázottan élni!

Szóval mielőtt jössz ezzel az álszent dumával, gondolj arra, hogy egy-egy ilyen cselekedettel tönkre tehetsz egy ember életet.

2017. okt. 21. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!