Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
39%

Minek két embernek együtt lenni, ha az egyik képtelen a tiszteletre. Emberek vagyunk, hibázhatunk is, de a döntéseinket mi hozzuk és nem mások..

Egy párkapcsolat alapja a bizalom és a hűség.

Ha egy ember hűtlenné válik, az egyáltalán nem fogja szeretni azt az illetőt, akit megcsalt.

És továbbá még mindig úgy tartom, hogy igen is képes többszörösen megcsalni a másikat.

Először most csak ez volt, aztán majd idővel még egyszer és még egyszer meg fog történni.

Tudod, mindenkinek úgy kellene egymáshoz állnia (pároknak, ahogy a másik áll hozzá).

Ha ő megtisztel azzal, hogy szeret, odáig van érted, szexel veled, akkor tiszteld meg te is, hogy nem kefélsz félre. Nem tudom mi olyan jó abban, hogy mással dugsz. Egy kalandért nem éri meg!

Hagyd ott a barátnődet te gerinctelen aljas dög!

Remélem megtudja az asszony a dolgot és kikaparja a szemedet azt repülsz a fenébe ;)

2017. okt. 21. 21:02
 42/73 anonim ***** válasza:
Az értelmes kérdésekre miért nem válaszolsz? Miért csak arra reagálsz, ami szerinted mocskolódás?
2017. okt. 21. 21:14
 43/73 A kérdező kommentje:
Átgondoltam a dolgokat, és szerintem nem lesz gáz belőle. Nem fogok róla beszélni senkinek, szép lassan elfelejtődik. Köszönöm azoknak, akik hasznos válaszokat és emaileket írtak, a többi mocskolódásra pedig nem szeretnék érdemben reagálni.
2017. okt. 21. 21:17
 44/73 anonim ***** válasza:
60%

tok mindegy mit irunk te gerinctelen!ugyis kiderul!remelem nem adsz at valami fertozest szegeny bnodnek!csak a segged felted semmi mas!te nem ferfi vagy neharagudj.ido kerdese es megbanod azt h titkoltad.majd visszakapod te ezt meg.hidd el mindig igy van!csinalj amit akarsz ugyis elveszted a baratnod.es remelem utanad nagyon boldog lesz es talal egy olyan ferfit aki oszinte vele,es aki nem megy el iszogatni olyan novel aki bejon neki.te mar ott vètettèl!már ott

megaláztad,gondolom azt se tudja h a kolleganoddel voltal.vagy lehet mar azt is tudja h mi tortent,csak gondolkodik hogy alljon bosszut.kitartast!!!!mert nahyot fogsz koppanni!!

Hàhàhà nevetni tudok a szànalmasan gyenge jellemeken,es föleg ha valaki ferfinak nevezi magat XD

Vicc kategoria vagy,a baratnöd is rajön h egy vesztessel van együtt

2017. okt. 21. 21:47
 45/73 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy Reportolom a kérdést, mert úgy kamu ahogy van. És szerintem ez a 62%-os ugyan az mint a kérdező, egy és ugyan azon személy, két külön akkonttal. Úgy is annyira egyet értenek egymással :)
2017. okt. 21. 21:48
 46/73 anonim ***** válasza:
15%
Nem vagyok ugyanaz, én csak segítek a kerdezőnek JÓ döntést hozni.
2017. okt. 21. 21:57
 47/73 anonim ***** válasza:
54%
Lehet ö a megk.félt kolleganö
2017. okt. 21. 22:12
 48/73 anonim ***** válasza:
52%
Én már csak azért is elmondanám, mert előbb-utóbb úgyis kiderül... ha nem a kolléganő fecsegi el, akkor te fogod, esetleg piásan, esetleg kicsúszik... kevés ember tudja magában tartani évekig.
2017. okt. 22. 01:32
 49/73 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: nem fogom neki elmondani. Tegnap kicsit kétségbe voltam esve, azért is írtam ki kínomban a kérdést, de azóta higgadtan és nyugodtan átgondoltam. Megtörtént, nem lehet már rajta változtatni, de annak se látom értelmét, hogy egy ilyet elmondják neki és ezzel tönkretegyem. Amiről nem tud, az nem fáj neki.
2017. okt. 22. 12:56
 50/73 anonim ***** válasza:
53%
Szép terv, csak bukta. Úgyis ki fog derülni, sőt kívánom, hogy derüljön ki. Ha most nem is derül ki , megteszed majd újra és ismered a mondást arról a bizonyos korsóról, illetve a hazug emberről és a sánta kutyáról. Ha fontos lett volna egy kicsit is a kapcsolatod, akkor nem mész italozni egy nővel aki bejön, hanem megpróbálod elkerülni. Bírom egyébként, hogy ilyenkor még a megcsaló játssza itt az eszét és kikéri magának, ha csúnyákat mondanak róla...
2017. okt. 22. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!