Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon megbántott, ezért én azt hazudtam neki, hogy megcsaltam majd szakítottunk. Nők mit éreztek ilyenkor?
Nem volt korrekt húzás a részemről, de túl hosszú és tartalmas lenne a background, hogy csak így leírjam ide.
Tehát induljunk ki abból, hogy:
- hosszú kapcsolat
- szerettük egymást
- én még mindig ő azt mondja már nem(talán fájdalmat akar okozni)
szeretném kiengesztelni, de nem ad esélyt rá és nem tudom mit csináljak
tanácsok?
20f, 22l
Mélységes csalódást, és megalázottságot amit nem lehet visszacsinálni. Azt, hogy akivel nem tudjuk megbeszélni a problémáinkat értelmesen, azzal talán nem kellene együtt lenni, mert csak időpocsékolás minden egyes másodperc.
És pont azt, hogy ezek után egyszerűen nem marad szerelem a szívben, csak fájdalom.
Aztán meg a valóságos helyzet árnyaltabb, és személyiségtől függ, hogy a vége mennyire a vége. De az sem biztos, hogy ha mégis visszafordul onnan a szekér abban lesz köszönet.
ez egy nagyon korrekt válasz volt, köszönöm!
küldtem a zöldet
Nagyon fájna és kiábrándultságot éreznék. Ha elmondanád, hogy csak hazudtad a megcsalást, akkor sem akarnék már újra veled lenni, ilyen játszmázó pár nekem nem kell. Ezt már nem lehet visszacsinálni.
23/N
- megcsalás
- hazugság
Az egyik két legnyomósabb szempont, hogy szakítsak az illetővel.
Megalázva érezném magam, emellett baromira dühös lennék és hiába vallanád be, hogy "csak hazudtál", a tényen nem változtatna: gerinctelen, gyáva alaknak tartanálak.
Az más kérdés, hogy játszmázó emberrel alapból leépítek minden kapcsolatot, mert megbízhatatlanok.
Legközelebb majd az eszedet is használod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!