Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem tegnap este egyik kolléganőmmel iszogatni és beszélgetni. Mindketten nagyon bejövünk egymásnak, de én komoly párkapcsolatban élek, és szeretem is a barátnőmet. Az alkohol hatására egymásnak estünk, és megcsaltam vele a barátnőm. Most eléggé bűntudatom van emiatt. Mit tudok csinálni? Szerintetek ki fog derülni előbb-utóbb? Kérem, a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek, így is elég bűntudatom van.

2017. okt. 21. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
81%

Remélem a bnőd is félrekefélt már XD

Es azt csinalja amit most te tevezel!Hallgat róla és hülyének néz!Kitudja!Ő is biztos bejön sok pasinak 🙂

2017. okt. 21. 16:26
 32/73 anonim ***** válasza:
65%

Mivel olyan munkahelyen dolgozom ahol sok nő van és férfi látom ott is mi folyik!Meglépő módon a férfiak tudjak tartani a szajukat!es a nök nem!Minden egyes afférol tud mindenki!a csaj amugy is miert titkolna???gondolom ö is büduke magara h sikerült elcsavarnia egy foglalt pasi fejét 🙂tökmindegy hogy döntesz,ha a baratnödnek nem mondod el,a munkahelyen ugyis tudni fogjak meg lesz a velememyuk rolad XD a férfinem gyáva tagja vagy XD remélem a mindennapi retteges a lebukastol tonkretesz te àllat!! Nem

sajnallak!Megfogod te még bànni a hallgatást

2017. okt. 21. 16:36
 33/73 anonim ***** válasza:
16%

Mennyi az acsarkodó idióta itt, atyaég...

Kérdező egy ilyen botlás azzal is megeshet, aki a legnagyobb erkölcscsősz... ne mondd el neki, és temesd el!

2017. okt. 21. 17:24
 34/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, 62%-os! Megfogadom őket, és igyekszem túltenni ezen magam.
2017. okt. 21. 17:41
 35/73 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kerdezo!

Szeretnenk megkerni hogy a kesobbiek folyaman mi tortent veletek.Hogy viselted a titkolozast es hazudozast.kiderult e v sem,elmondtad e megis?megbocsajtott e a bnod?

Kivancsi vagyok mi lesz a vegkifejlett,hatha ebbol mas tanul.

Vajon jobb e titkolni es rettegni?

Jobb bevallani es a masiknak eselyt adni a szabad dontesre,hiszen senki sem a tulajdonunk

Es ha egy ilyen mastol derul ki mennyi az eselye h megbocsajtja e a parunk

Legyszives irj neha hogy viseled,mi tortenik.

Kivanok sok sikert az elethez...es kivanom h sose tudd meg milyen erzes az ha megcsal es atver egy olyan ember aki azt mondja szeret,es ne elf le ugy az eleted h elpazaroltad...

kivanom hogy ha megis megcsalnak verjenek at!!!aztan legalabb megtudod milyen erzes is amit te s baratnödnek okozol.

kivanom h tudja meg a bnöd!!!ne mondja el csak szepen alljon bosszut.en is azt tettem.hidd el az exem 100szor meggondolja haudjon e nönek.remelem ö is jo sokszor bosszubol felrekefel,elvezi az eletet,aztsn ha talakozik egy jo palival kidob es megy a karjaiba.kivanok sok szerencset!

Ui:A karmaban hiszek!!

2017. okt. 21. 17:54
 36/73 A kérdező kommentje:
70%-os, sejtettem, hogy egy megcsalt nő lehetsz, annyira süt a keserűség és a bosszúvágy a soraidból. Én tényleg azt kívánom neked, hogy egyszer tedd ezen túl magad. Te vagy a legjobb példa rá, hogy miért nem fogom a barátnőmnek ezt elmondani, nem szeretném, hogy ilyenné váljon. Inkább a 62%-os válaszadó tanácsait fogom megfogadni, mert korrekt, segítőkész és logikus volt.
2017. okt. 21. 18:05
 37/73 anonim ***** válasza:
45%

Ilyenne valtam es tudod miert kedves!!!

Mert az ex baszta elmondani!!!eltelt meg 2 ev!!!megint megtette!!!aztan az kiderült,megbocsajtottam volna de elmondtak h 2 evel azelött

is megcsalt!csak jol titkolta mas meg nem merte elmondani!!

2 evet pazaroltam egy gyava emberre!!!

A baratnöddel is ezt akarod???

de döntesed!egy eletre megutal ha lebuksz!!es elete legnagyobb hibajanak fog gondolni!!!

Latod!!!nem hiaba irjak h mond el,az a tisztesseges!

Nem te hazudni akarsz addig amig ki nem

derül??!!tedd fel magadnak a kerdest!?

Mi fajna jobban a bnödnek?

-ha eleallsz elmondod megbantad,bocsanat kersz es talan megtudjatok beszelni

-vagy megtudja valakitöl?

Döntsd el te!melyikkel bantod es alazod

meg kevesbe?

akkor is gyava vagy!felkurni volt batorsagod!de ferfi lenne mar nincs!eleg gaz az ilyen csavo!a legtöbb normalis hany a magad fajtaktol!

na szio

egy megcsalt,es evekig atvert nö(olyan szegeny nö mint a te bnöd)

puszika

2017. okt. 21. 18:15
 38/73 anonim ***** válasza:
70%

Korrekt és segítőkész, mert azt mondja, hazudj bele annak a szemébe, akit állítólag szeretsz?

Hát gratulálok. Ebből is látszik, mennyire szereted.

2017. okt. 21. 20:11
 39/73 anonim ***** válasza:
74%
Bennem csak az a kérdés merül fel, hogy a barátnőd tudta-e hogy elmész egy kolléganőddel iszogatni? Gondolom arról nyilván nem tudott, hogy bejöttök egymásnak. De mivel megvolt a kémia köztetek, így erre lehetett számítani, mondhatsz akármit, valahol ez tudatos volt nálad, még ha nem is vallod be. Illetve még egy kérdést tennék fel: te mit szólnál, ha a te barátnőd csinálna ilyet? De nem mondaná el rögtön, hanem csak később, vagy esetleg mástól tudnád meg?
2017. okt. 21. 20:14
 40/73 anonim ***** válasza:
42%
Tehát. Engem is megcsalt a párom. Lebukott. Volt belőle vita, nehézség, de végül megbocsátottam neki és azóta is boldogok vagyunk. Ő se akarta nekem elmondani (de kiderítettem). Mindenesetre az szerintem nem igaz, hogy a megcsaló az feltétlenül ne szeretné a párját, vagy feltétlenül ki kellene dobni. Hibázhat az ember és tanulhat a hibájából.
2017. okt. 21. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!