Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet egy kolléganőmmel. Mit csináljak?
Remélem a bnőd is félrekefélt már XD
Es azt csinalja amit most te tevezel!Hallgat róla és hülyének néz!Kitudja!Ő is biztos bejön sok pasinak 🙂
Mivel olyan munkahelyen dolgozom ahol sok nő van és férfi látom ott is mi folyik!Meglépő módon a férfiak tudjak tartani a szajukat!es a nök nem!Minden egyes afférol tud mindenki!a csaj amugy is miert titkolna???gondolom ö is büduke magara h sikerült elcsavarnia egy foglalt pasi fejét 🙂tökmindegy hogy döntesz,ha a baratnödnek nem mondod el,a munkahelyen ugyis tudni fogjak meg lesz a velememyuk rolad XD a férfinem gyáva tagja vagy XD remélem a mindennapi retteges a lebukastol tonkretesz te àllat!! Nem
sajnallak!Megfogod te még bànni a hallgatást
Mennyi az acsarkodó idióta itt, atyaég...
Kérdező egy ilyen botlás azzal is megeshet, aki a legnagyobb erkölcscsősz... ne mondd el neki, és temesd el!
Kedves kerdezo!
Szeretnenk megkerni hogy a kesobbiek folyaman mi tortent veletek.Hogy viselted a titkolozast es hazudozast.kiderult e v sem,elmondtad e megis?megbocsajtott e a bnod?
Kivancsi vagyok mi lesz a vegkifejlett,hatha ebbol mas tanul.
Vajon jobb e titkolni es rettegni?
Jobb bevallani es a masiknak eselyt adni a szabad dontesre,hiszen senki sem a tulajdonunk
Es ha egy ilyen mastol derul ki mennyi az eselye h megbocsajtja e a parunk
Legyszives irj neha hogy viseled,mi tortenik.
Kivanok sok sikert az elethez...es kivanom h sose tudd meg milyen erzes az ha megcsal es atver egy olyan ember aki azt mondja szeret,es ne elf le ugy az eleted h elpazaroltad...
kivanom hogy ha megis megcsalnak verjenek at!!!aztan legalabb megtudod milyen erzes is amit te s baratnödnek okozol.
kivanom h tudja meg a bnöd!!!ne mondja el csak szepen alljon bosszut.en is azt tettem.hidd el az exem 100szor meggondolja haudjon e nönek.remelem ö is jo sokszor bosszubol felrekefel,elvezi az eletet,aztsn ha talakozik egy jo palival kidob es megy a karjaiba.kivanok sok szerencset!
Ui:A karmaban hiszek!!
Ilyenne valtam es tudod miert kedves!!!
Mert az ex baszta elmondani!!!eltelt meg 2 ev!!!megint megtette!!!aztan az kiderült,megbocsajtottam volna de elmondtak h 2 evel azelött
is megcsalt!csak jol titkolta mas meg nem merte elmondani!!
2 evet pazaroltam egy gyava emberre!!!
A baratnöddel is ezt akarod???
de döntesed!egy eletre megutal ha lebuksz!!es elete legnagyobb hibajanak fog gondolni!!!
Latod!!!nem hiaba irjak h mond el,az a tisztesseges!
Nem te hazudni akarsz addig amig ki nem
derül??!!tedd fel magadnak a kerdest!?
Mi fajna jobban a bnödnek?
-ha eleallsz elmondod megbantad,bocsanat kersz es talan megtudjatok beszelni
-vagy megtudja valakitöl?
Döntsd el te!melyikkel bantod es alazod
meg kevesbe?
akkor is gyava vagy!felkurni volt batorsagod!de ferfi lenne mar nincs!eleg gaz az ilyen csavo!a legtöbb normalis hany a magad fajtaktol!
na szio
egy megcsalt,es evekig atvert nö(olyan szegeny nö mint a te bnöd)
puszika
Korrekt és segítőkész, mert azt mondja, hazudj bele annak a szemébe, akit állítólag szeretsz?
Hát gratulálok. Ebből is látszik, mennyire szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!