Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelt kérdés

A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.

Nem értem.

Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?

Őszinte válaszokat kérnék!

(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)

2017. jan. 14. 21:35
 81/109 anonim ***** válasza:
83%
#80: így rendben van, ha kölcsönös lehet és tisztázva van a felállás. A gond az, hogy nagyon kevesek képesek a nyílt kapcsolatra lelki sérülés nélkül. Az elfojtás pedig valamikor robbanó fog.
2017. jan. 15. 16:03
 82/109 anonim ***** válasza:
29%
76-os válaszoló, nálad a pont!!!!!!
2017. jan. 15. 19:22
 83/109 anonim ***** válasza:
5%
81: sokan képesek lennének a nyitott de legalábbis nyitottabb kapcsolatra. Nincs ennek semmi genetikai akadálya. Nem képesség kell ehhez, hanem törekvés a fejlődésre. Az az ami nincs.
2017. jan. 15. 20:27
 84/109 anonim ***** válasza:
82%
A fejlődés az lenne, ha nem a ösztönöd után mennél, hanem az az elméd uralkodna az ösztöneid felett.
2017. jan. 15. 20:42
 85/109 anonim ***** válasza:
87%

#83:

A gyakorlatban igen ritkán működik. Az egyik fél mindig jobban kötődik és szerelmes is esetleg, és asszisztálja végig, amíg a párja mással van pl. hétvégén. És esetleg ott is kialakulnak érzelmek. Aztán a fél sokat szenvedett, de revanzsot akar, beújít egy pasit. Amíg a férjnek mindne rendben a külső kapcsival, lehet, nem is érdekli, de ha éppen otthagyták, a féltékenységgel és tehetetlen dühvel fogja nézni, hogy a neje egy másik pasival boldog. Nem mondom, hogy nem lehet, de akkor már nincs szerelem, és ez ritkán következik be egyszerre, és nagyon nagy fokú intelligencia kell ahhoz, hogy ezt valaki elfogadja, anélkül, hogy sérülne. A "Nem akarok róla tudni" nem ez a kategória.

Nyitott kapcsolatban hosszabb távon nagyon kevesek képesek élni.

2017. jan. 15. 20:57
 86/109 anonim ***** válasza:
95%

" A "Nem akarok róla tudni" nem ez a kategória. "

Pont azt jelenti, nem fogadja el, inkább homokba dugja a fejét, mert érzelmileg vagy anyagilag függőségben van. Aki ilyen mond, az azt szeretné, hogy ne tegye a párja, csak megalkuszik. Nem a saját döntése, hanem la van dominálva. A dominancia pedig nem az egyenrangú párkapcsolat jellemzője. Ennyi. Senki nem magyarázza meg az ellenközéjét nekem. Annak ellenére, hogy lehet nyitott egy kapcsolat, de nem így!!!!

2017. jan. 15. 21:01
 87/109 anonim ***** válasza:
84: se az nem jó, ha csak az ösztöneidre hallgatsz, se az nem jó, ha egyáltalán nem hallgatsz az ösztöneidre.
2017. jan. 15. 21:39
 88/109 anonim ***** válasza:
92%
85: vannak fokozatok, a nyitott kapcsolat a legextrémebb. Sokkal enyhébb például swinger klub. De a nyitott kapcsolat sem azt jeleneti, hogy teljesen összevissza hol ekkor hol akkor eltűnik valaki. Az nem együttélés. Hanem vagy ritkán, kéthavonta mondjuk, vagy gyakrabban, de akkor meg fix időpontban, mondjuk minden szerdán kimenőt kap az egyik.
2017. jan. 15. 21:46
 89/109 anonim ***** válasza:
89%

24 éves férfi vagyok, tőlem tarthatnak maradinak, de én egyáltalán nem vagyok ennek a híve, nyitott kapcsolat, egyéjszakások, ilyenek. Mondhatnátok, hogy legyek lazább éljem az életet. Nem. Nálam csak kapcsolatban van szex, vagy inkább úgy írom, szeretkezés. A kettő nem ugyanaz. :)

A megcsalásról, meg ugyan már...azonnal kidobnám, páros lábbal, én sem lennék képes ilyesmire, ezt el is várom a társamtól. Tudom, hogy "nyitott és modern" világban élünk, de nálam ez mindig is egy olyan dolog volt amiben nem engedek.

2017. jan. 15. 23:06
 90/109 anonim ***** válasza:
95%
#89: respect
2017. jan. 15. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!