Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelt kérdés

A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.

Nem értem.

Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?

Őszinte válaszokat kérnék!

(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)

2017. jan. 14. 21:35
 61/109 anonim ***** válasza:
3%

Itt a kérdező és 18 adott csak olyan választ amit hasznosnak gondolok. A valamilyen szinten nyílt kapcsolat is megoldás. De az is teljesen elfogadható, amit kérdező mond, hogy elfogadja harmadik féllel az időnkénti szexet csak nem szeretne tudni róla.

Ezt a témakört elárasztották a buta nők, az értelmesebbek bele se akarnak keveredni. Amint azt magad is észrevetted, ide nem a képzett szexológusok és pszichológusok írnak. Maximum lehülyéznék őket, ahogy téged is.

2017. jan. 15. 00:35
 62/109 anonim ***** válasza:
7%
A válaszokat még nem olvastam. Kérdező! 100%-ban egyetértek veled. Ezt a kérdést akár én is ki írhattam volna. Nekem is volt olyan társam akiről tudtam, hogy megcsal, de szerettem és képtelen lettem volna elhagyni. Nekem ,is néztek el megcsalást. Itt a többség feketén-fehéren látja a dolgokat. Nekem is sok ez a sok makulátlan "erkölcscsősz".
2017. jan. 15. 01:14
 63/109 anonim ***** válasza:
10%
Előző vagyok. Itt mindenki a szerelmével van együtt! Érdekes az én ismerőseim között sok olyan van, hogy x szerelmes z-be. Z pedig P-be és így tovább. Ja ezek az emberek ne szexeljenek. És ha valakinek élete végéig nem jön össze a nagy Ő. Kedves Erkölcsös Hölgy aki egy félrelépés után úgy rúgja ki a párját, hogy lába sem éri a földet. Utána lehet soha többé nem kap olyan hapsit és egész életében azt sajnálja miért nem bocsájtott meg. Mert ilyen is van ám!
2017. jan. 15. 01:35
 64/109 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tolerálom se az árulást, se az átverést, se a hazugságot. Ahogy itt írta egy úriember, ha monogám kapcsolatként kezdjük, akkor maradjon is az. Nem érdekel, ha megkíván másokat, én is meg szoktam (most komolyan, ki az a bolond, aki azt hiszi, minden nő csak szerelemből képes szexelni?), de elvárom a hűséget, cserébe ugyanezt nyújtom én is. Ha mással is akar kefélgetni, akkor maradunk a szexkapcsolatnál, de akkor egy szava nem lehet, ha én is összejárok másokkal. A fő gond itt az, ha a partner egyoldalúan dönt, a hátam mögött, hogy akkor ő mégsem lesz hűséges, de persze mivel én erről nem tudok, engem még köt az eredeti szerződésünk, és ez bizony az átverés kategória.

Én szeretem a kacsahúst, de nem áll szándékomban egész életemben kacsát enni, ezért nem is házasodok össze a múlt heti ebédemmel. Anyukám arra nevelt, hogy ne ígérjek olyat, amit nem tudok betartani. Inkább élném le egyedül az életemet, mint egy olyan hű de szuper pasival, aki erre képtelen, és nélkülem hozza a kapcsolatunkról a döntéseket.

Az meg pont nem érdekel, hogy téged megcsal-e a pasid, meg milyen párkapcsolatban élsz. Te életed, te dolgod. Ez az, amit neked is fel kéne fogni, és nem hittéríteni itt a megcsalás helyességéről, hanem elfogadni, hogy mások máshogy gondolkodnak.

2017. jan. 15. 01:45
 65/109 anonim ***** válasza:
94%
Aha, és a párod is elnezne a rendszeres felrelepeseidet?
2017. jan. 15. 02:05
 66/109 anonim ***** válasza:
90%
#61 Én itt nem látok buta nőt rajtad és az 56%-oson kívül.
2017. jan. 15. 09:14
 67/109 anonim ***** válasza:
84%
Modern gondolkodású, szabadszellemű nő, hahaha, ezen jót nevettem. :D Inkább egy ribi.
2017. jan. 15. 09:38
 68/109 anonim ***** válasza:
96%

Aki nem unalmas mint pár egy párkapcsolatban, nem kényelmesedik el, mindvégig többet ad mint bármely szerető tudna azt nem fogják megcsalni ;)

Csakhát ugye sok itt a megkeseredett ember, nagynagy nehezen lesz egy nő az életében, de mivel előtte se volt semmiféle tapasztalata nőkkel... azután miért lenne...

2017. jan. 15. 09:42
 69/109 anonim ***** válasza:
77%

Hát aki elnézni, hagyja, hogy folyamatosan csalják az kissé inkompetens, és inkább ne próbáljon meg észt osztani! :)

Legyen férfi, nő.

2017. jan. 15. 11:42
 70/109 anonim ***** válasza:
83%
Nézd ha elfogadod, hogy néha félremegy akkor elfogadod ez a te döntésed. Mások nem lesznek erkölcscsőszök attól, hogy másképp látják. Ha modern gondolkodású vagy akkor azt is beláthatod, hogy a szerelem nem tart örökké és a párod előbb utóbb talál egy olyan lányt aki egyre több dolgot ad meg neki és egyre jobban érzi majd magát vele. Ekkor kerülsz Te lapátra. Persze ez attól függetlenül is megtörténhetne ,hogy nem íGY állsz a dolgokhoz , ezzel csak arra utaltam ,h ezzel nem fogsz magadhoz láncolni senkit.
2017. jan. 15. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!