Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "erkölcscsősz" itt?

Figyelt kérdés

A megcsalós kérdéseket olvasgatva feltűnt, hogy a többség szerint a legkisebb szexuális félrelépést sem szabad megbocsájtani.

Nem értem.

Nektek csak a szexről szól egy kapcsolat meg a házasság? Ha az mással is megtörténik, akkor köztetek mindennek vége? Vagy komolyan hisztek abban, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor nem kíván meg senki mást? Esetleg elvárjátok a párotoktól, hogy nyomja el minden vágyát, mert a házasságkötéskor megígérte? És inkább dolgozzon minden nap a vágyai elnyomásán, minthogy olykor-olykor kiélje és inkább a többi időben rátok figyeljen? Az is lehet, hogy csak irigyelitek azokat, akiknek van lehetőségük mással is szexelni, és ezért ítélitek ilyen látványosan?

Őszinte válaszokat kérnék!

(Amúgy egy megcsalt nő vagyok, aki tudta, hogy megcsalják, de nem zavarta. Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett...)

2017. jan. 14. 21:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
30%
Sanyi neeeee :D
2017. jan. 14. 22:17
 42/109 A kérdező kommentje:

Nem értem miért sértegettek. És még én vagyok a frusztrált :) A gyengébbek kedvéért mégegyszer! Azt mondom, hogy ha a pasim időnként félrelép, de amúgy minden oké, és nem köti az orromra, azzal tudok együtt élni, el tudom fogadni. Se több se kevesebb.

Aki meg egy ilyen miatt dobja a párját, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen!

2017. jan. 14. 22:19
 43/109 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem erkölcscsőszség, hanem pusztán józan elvárás.

Ha szeretek valakit, annyira, hogy a társamnak tekintsek, és mindenki másnál közelebb engedjek magamhoz, akkor már pusztán a gondolata is taszít, hogy mással éljem meg azt, ami a legintimebb.

A megcsalás pedig a legnagyobb tiszteletlenségek egyike, amit el lehet követni az ellen, aki szeret, és bízik bennünk. Gyakorlatilag a másik megalázása. Kérdem én: aki szeret, az képes szemrebbenés nélkül megalázni?

Na látod, ezért szakító/válóok az én szememben a megcsalás. Mert egy aljas dolog, ami alapjaiban vét a kapcsolat ellen.

Igen, ha valaki valamit megfogad nekem, legyen az akár az örök hűség, azt tartsa is be. Vagy ha nem tudja betartani, akkor ne fogadja meg.

Létezik olyan, hogy nyitott kapcsolat/házasság. Semmi baj nincs vele. Ha mindkét félnek megfelel, és tudják magukról, hogy nekik nem megy a monogámia, akkor csinálják. Ez esetben semmi rossz nincs benne, nincs a másik fél megalázva, hiszen minden a tudta és beleegyezése mellett történik.

Ha pedig egy kapcsolatban problémák vannak, akkor nem az a megoldás, hogy megalázom a másikat. Hanem megpróbálom a problémákat megoldani. Nem megalázni kell a másikat azért, mert épp viszket a pötse/nunija, hanem megbeszélni, hogy ez van, mit tegyünk?

"Egészen addig, míg valami barom rá nem vette a pasimat, hogy mondjon el mindent, és onnantól minden más (értsd. rossz!!) lett..."

Nem tisztem mások kapcsolatát megítélni, de ahol az a "jó", ha a hátad mögött megaláz... érdekes egy kapcsolat lehet. :)

2017. jan. 14. 22:22
 44/109 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon egyszerű, a kérdező férfi.

Nő sosem mondana ilyet, szenvedne, ha együtt is maradnak, akkor is.

2017. jan. 14. 22:22
 45/109 anonim ***** válasza:
91%

Szerinem meg stockholm-szindrómás ez most már egészen biztos.

Öhm egy pszichológus ajánlok kedves kérdező.

2017. jan. 14. 22:23
 46/109 A kérdező kommentje:
Nincs itt stockholm szindróma, se nem vagyok férfi. Csak egy modern, szabad gondokodású nő.
2017. jan. 14. 22:26
 47/109 anonim ***** válasza:
6%
Nekem pedig igenis szimpatikus amit a kérdező mond. A férfiak tudják függetleníteni a szexet a szerelemtől, szóval ha kettyint egy nővel, attól még szeretheti a párját. Ha egyébként jól működik a kapcsolat, akkor emiatt kár felrúgni.
2017. jan. 14. 22:28
 48/109 anonim ***** válasza:
91%

Ha ilyen modern lennél, akkor magad lepnel félre, nem azt magyaráznad, hogy a pasinak van rendben csak.

FERFI vagy, és mentegetőzöl. Remélem, hamar kivag a nejed.

2017. jan. 14. 22:31
 49/109 anonim ***** válasza:
91%
Drága idióta, nő is tudja függetleníteni a szexet az érzelmektől. Szeretnéd, ha a barátnőd megcsalna, de csak téged szeretne?
2017. jan. 14. 22:33
 50/109 anonim ***** válasza:
93%

"Aki meg egy ilyen miatt dobja a párját, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen"

Én kérek elnézést, hogy inkább leszek egyedül, mint olyannal, aki megcsal.

2017. jan. 14. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!