Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rájöttem, hogy megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy megcsalt viszont nem túl etikus módon, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Meg tudtam, hogy a párom megcsaltál viszont úgy, hogy láttam az üzeneteit a másik féllel. Bejelentkezve maradt a facebookba a közös gépen és megláttam egy üzenetet aminekem a tartalma alapján "muszáj" volt elolvasom a többit is. Másképp nem tudnék erről. Nagyon rosszul érzem magam emiatt és nem tudom mit csináljak. Valljam be, hogy megsértettem a privát szféráját?

tegnap 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen, és kérj bocsánatot is tőle az etika nevében. Az mindegy hogy megcsalt.
tegnap 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem teljesen tiszta... Te vagy a nő? Hogy lehet valakit etikusan megcsalni? Kicsit ha írnál a kapcsolatról...
tegnap 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Bakker. Kapkodva írtam és az autó korrekt folyton belejavított. Most vettem észre. Szóval megcsalt és én megtudtam, de nem túl etikus módon.
tegnap 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem etikátlan, ez a te párkapcsolatod, jogod van tudni, mi zajlik benne.
tegnap 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, véletlen megláttam az üzeneted, amikor ki akartam lépni a gépen a fiokodból...

Mégis mit jelentsen ez?!

tegnap 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen esetben fenébe az etikával! A párod a bűnös, akkor neked miért kell lelkiismeret furdalásodnak lennie, mert hibát követett el, és lebukott? Ha egyszer előbb mennél haza és rajtakapod őket, akkor is magadat hibáztatnád, mert nem a megszokott időben jöttél el a munkahelyedről?

Nyugodtan szembesítsd a helyzettel, hogy rájöttél a megcsalásra.

tegnap 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Sz.rjál rá mi az etikus. Amúgy sem voltál etikátlan, mert nem nyomozgattál utána, hanem véletlenül fedezted fel.

Úgyhogy üljetek szépen le és mond el neki mit láttál. S beszéljétek meg, ha nincs gyerek akkor azt hogy válnak el az útjaitok, ha van gyerek akkor azt hogy mikor mentek el párterápiára (a megcsalásnak mindig oka van, egy út vezet odáig - hátha egy jó terap meg tud még - a gyerek érdekében - menteni valamit a kapcsolatotokból).

tegnap 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás és vége kész ennyi a sztori.
tegnap 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mennyire kell lúzernek lenni, hogy a közös gépen beszélgessen valaki a szeretőjével?...
ma 02:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehogy már te érezd magad kellemetlenül!

Vagy kamu kérdés vagy ekkora papucs vagy a nemedtől függetlenül. :-(

ma 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!