Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jó tanácsot adtam, ez így etikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó tanácsot adtam, ez így etikus?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmnek adtam ezt a tanácsot, de nem tudom helyes lépés-e.

Tetszik egy kollégéjának, legalábbis úgy vette észre, de kapcsolat nem megengedett, illetve férfinek barátnője is van. Nem soká új helyre megy, és valamit lépni szeretne, én azt mondtam utaljon rá, hogy nem közömbös számára, és ha férfi tényleg akar valamit akkor előbb szakítson, aztán keresse meg, ha ezt nem teszi meg a férfi, akkor hagyja az egészet.

Jó ez így, mit gondoltok?

2019. máj. 10. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Mi értelme? Úgyis elmegy a barátnőd.

32/f

2019. máj. 10. 00:47
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozni megy máshová. :D
2019. máj. 10. 00:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, máshová megy dolgozni, de nem ez a lényeg.
2019. máj. 10. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Etikus az lenne, ha kibírja, míg megy máshová, aztán elfelejti a tagot.

32/f

2019. máj. 10. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem etikus. Nem azt mondtad, hogy nyomuljon rá, hanem csak adjon jelet. Ez így rendben van, nem tolakodó. Az más kérdés, hogy szerintem gáz, ha valaki olyannál próbálkozik, akinek már van valakije.
2019. máj. 10. 02:21
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Kinek a szemszögéből? A kolléga barátnője biztos boldog lesz, mikor más nő miatt lesz kidobva, de csak utána lesz szex.
2019. máj. 10. 06:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a kollégájának, akkor az majd próbálkozik, ha akar. Már miért kellene futni valaki után meg jelezgetni? Nagyfiú, majd eldönti mit akar. És ne azon múljon a döntése, hogy viszonzott-e a dolog, mert az rég rossz.
2019. máj. 10. 06:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem túl etikus egy foglalt pasinak egyáltalán jelet adni.

Aztán ha összejönnenek es lesz egy új kollegina aki majd jeleket ad szinten akkor szted mit fog szólni a bnőd?

2019. máj. 10. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Ebből max csak dugás lehetne. Bár ha baronődnek az is jó, akkor nyomulhat jobban is!

26f

2019. máj. 10. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!