Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm ha úgy vesszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ha úgy vesszük megcsalt, tudnátok némi tanácsot adni nekem?

Figyelt kérdés
Néhany napja fény derült egy üzenetre, még a kapcsolatunk elejéről, mikor még egy hete sem jártunk, de már majdnem egy hónapja kavartunk. Az üzenetváltás az egyik csávóval történt, akivel már bő egy éve kavart. Sajnos nem láttam az üzenetet a saját szememmel, de addig faggattam a barátnőm, míg sírva el nem mondta, hogy megcsalt, de már nagyon megbanta, mert azóta nagyon belém szeretett. Állítása szerint azt mondta a csávónak, hogy a jövőben, ha én már nem leszek, lehetne valami köztük. Én ezt fogjuk rá benyeltem, de attól még azt sejtem, hogy nekem a szépített változatot adta elő. Szerintem van ott még több is, de már soha nem fogom megtudni, mert ő nem nagyon fogja elmondani, a csávó sem mond semmit, az üzenetet barátnőm kitörölte, állítólag a csávó is. Egyrészt, ha én január 30-án megkérdeztem tőle, lenne-e kedve járni, majd mondta talán másnap, hogy ő is szerette volna megkérdezni, hogy járunk-e, akkor miért mondta február 5-én a csávónak, hogy ha a jövőben lenne hozzá kedve lehetne köztük valami? Tőlem kapott még egyetlen esélyt, mert végül is nem csalt meg, de még nem zártam le teljesen magamban a dolgot, hisz most szombaton derült ki az igazság. Mennyi idő, mire teljesen elfelejtem ezt a dolgot, mire lezárom magamban? Ha elvileg akart tőlem valamit akkor, konkrétan járni, akkor miért tette ezt meg? Nálatok ez mennyire minősül megcsalásnak, az nem kérdés, hogy az, de mégis kellő ok ez egy szakításhoz? Miért bírt a szemembe nézni, holott tudta, mit tett? Szerintetek mi lehetett még abban az üzenetben? Mi a véleményetek az egész szituációról? Ti megbocsátottatok volna? Mit tettetek volna, hogyan ragáltatok volna? Köszönöm a válaszokat 20/F és 17/L.

2017. ápr. 18. 00:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Most akkor megcsalt vagy nem?

Mondjuk az se szép, hogy miközben kapcsolatban van, arról beszélget mással, hogy majd szívesen járna vele.

A te döntésed, én nem biztos, hogy adnék még egy esélyt, de ha mégis, csak azzal a feltétellel, hogy minden kapcsolatot megszakít ezzel a másik sráccal.

2017. ápr. 18. 01:00
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem túl sok lány van ahhoz a földön, hogy bárkinek adj még egy esélyt egy megcsalás után.
2017. ápr. 18. 01:07
 3/25 A kérdező kommentje:
Megszakított mindent, felügyelem is az üzeneteit, de a jelszava nincs meg, a békülés után sikerült jól összevesznünk, és megváltoztatta a jelszavát, azóta mostmár tényleg minden rendben, abszolút kibékültünk, de nem tudom, hogy kérjem-e el a jelszavát, vagy inkább próbaljak bízni benne. Az üzeneteket ma önszantából elküldte, most biztos vagyok benne, hogy nem fog mással beszélni, mert úgy érzem nagyon megbánta. Ki mit gondol? Nyilván nem ismeritek, de vajon tényleg nagyon bánhatja, ha sírt is, és gyűlölte is magát emiatt? Nem kérte, hogy bocsássák meg, annyit mondott megérdemli, ha emiatt szakítok vele és megérti.
2017. ápr. 18. 01:10
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
tenyleg kell neked olyan kapcsolat, amiben masik fel utan akarsz nyomozgatni, mert nem bizol meg benne?
2017. ápr. 18. 01:17
 5/25 A kérdező kommentje:
Figyelj, szeretem, nehezen tudom elngedni, a nyomozgatást vállalom, arra szamítok, ha már komoly, tartós kapcsolat lesz ez, nem lesz rá szükség. Viszont a többi dologról mi a véleményed? Köszi a válaszokat! :)
2017. ápr. 18. 01:49
 6/25 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez megcsalás vagy csak egy pofátlan húzás?
2017. ápr. 18. 01:50
 7/25 Krukutyán Levente ***** válasza:
80%

Nem feltétlen megcsalás. Lehet csak bebiztosította magát. Nem arra apellált, hogy majd nem jön össze veled a dolog, csupán figyelembe vette ezt a lehetőséget és nyilván a másik srác is bejött neki, így meghagyta őt egy B tervnek. Okos lány. Örülj, hogy téged választott. Valahol ez a hűségét bizonyítja, bármikor kiléphetett volna a kapcsolatotokból a másik sráccal, de nem tette. Ez az egész dolog csak nézőpont kérdése. Ez is egy a sok közül. Lehet más a valóság. Az is lehet, hogy ténylegesen meg is csalt. Ki tudja.

Majd jönnek az idealista kapitányok reggel, kiknek az is megcsalás, ha a másik férfiről visszaverődő fotonok belemernek menni a lány retinájába és majd bemondják a frankót.

2017. ápr. 18. 03:20
 8/25 anonim ***** válasza:
52%

Valszeg több történt, ha törölte, csak hát látszik rajtad, hogy nem akarod elfogadni és még megmagyarázod saját magadnak.

Azért ez gáz, szerintem hagyd a fenébe, mert ez a felügyelgetés is tényleg röhej.

2017. ápr. 18. 05:00
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

felügyelem is az üzeneteit, de a jelszava nincs meg, a békülés után sikerült jól összevesznünk, és megváltoztatta a jelszavát, azóta mostmár tényleg minden rendben, abszolút kibékültünk, de nem tudom, hogy kérjem-e el a jelszavát, vagy inkább próbaljak bízni benne.

áh, ez gáz!

mi az, hogy felügyeled, ellenőrzöd, és a jelszavát akarod?!

te vagy a csendőrség?

durván megsérted a privát szféráját, a csaj helyében én szakítanék.

birtokolni akarod, szinte átvilágítani.

de ő nem a tulajdonod.

autonóm ember, szabadon érezhet, gondolhat, cselekedhet.

ha más szeret, ha más iránt érdeklődik, joga van azt kifejezni.

persze úgy, h. veled előtte lezárja, és nem szép, amit tett, de az sem okés, ahogy te most viselkedsz.

egy 17 éves lány nagyon másképp éli meg még a kapcsolatait, most válik felnőtté, rapszodikusabb ilyenkor a kedélyállapot, keresi önmagát, próbálgatja a határait, ismerkedik az érzéseivel.

neked ebben nincs alapod őt korlátozni, és ha elkéred a jelszavát, azzal levéltitkot és egyéb személyiségi jogokat sértesz, ami büntetendő a magyar jog szerint.

hagyjál neki időt, hogy helyre tegye magába az érzéseit, semmiképp ne alázd meg a faggatózásaiddal.

a lehetőséget fel kell kínálni neki, hogy ha mással tudna boldog lenni, nem állsz az útjába.

én egy nagyon durva birtoklási vágyat, sértett férfiúi büszkeséget látok benned, és te legalább annyira bizonytalan vagy 20 évesen az érzéseid felől, mint a még kiskorú párod.

ha nem így lenne, próbálnál bízni benne, nem pedig felügyelőt játszani.

2017. ápr. 18. 05:08
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Kicsi csávó...azzal h felügyeled és elkéred a jelszavát, semmit el nem érsz. Ja...meg hogy addig faggattad...drágám...te frusztrált vagy nem is kicsit.

Leányka sztem akkoriban nem gondolta hogy őt komolyan veszed és B tervnek bebiztosította magát.

Nagyon gyerekes amit csinálsz. Úgy vágnálak ki mint macskát xarni. semmit sem érsz a piti kis nyomozósdiddal meg rendőrösdiddel.

Kezeltesd magad.

31 N

2017. ápr. 18. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!