Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ha úgy vesszük megcsalt, tudnátok némi tanácsot adni nekem?
Most akkor megcsalt vagy nem?
Mondjuk az se szép, hogy miközben kapcsolatban van, arról beszélget mással, hogy majd szívesen járna vele.
A te döntésed, én nem biztos, hogy adnék még egy esélyt, de ha mégis, csak azzal a feltétellel, hogy minden kapcsolatot megszakít ezzel a másik sráccal.
Nem feltétlen megcsalás. Lehet csak bebiztosította magát. Nem arra apellált, hogy majd nem jön össze veled a dolog, csupán figyelembe vette ezt a lehetőséget és nyilván a másik srác is bejött neki, így meghagyta őt egy B tervnek. Okos lány. Örülj, hogy téged választott. Valahol ez a hűségét bizonyítja, bármikor kiléphetett volna a kapcsolatotokból a másik sráccal, de nem tette. Ez az egész dolog csak nézőpont kérdése. Ez is egy a sok közül. Lehet más a valóság. Az is lehet, hogy ténylegesen meg is csalt. Ki tudja.
Majd jönnek az idealista kapitányok reggel, kiknek az is megcsalás, ha a másik férfiről visszaverődő fotonok belemernek menni a lány retinájába és majd bemondják a frankót.
Valszeg több történt, ha törölte, csak hát látszik rajtad, hogy nem akarod elfogadni és még megmagyarázod saját magadnak.
Azért ez gáz, szerintem hagyd a fenébe, mert ez a felügyelgetés is tényleg röhej.
felügyelem is az üzeneteit, de a jelszava nincs meg, a békülés után sikerült jól összevesznünk, és megváltoztatta a jelszavát, azóta mostmár tényleg minden rendben, abszolút kibékültünk, de nem tudom, hogy kérjem-e el a jelszavát, vagy inkább próbaljak bízni benne.
áh, ez gáz!
mi az, hogy felügyeled, ellenőrzöd, és a jelszavát akarod?!
te vagy a csendőrség?
durván megsérted a privát szféráját, a csaj helyében én szakítanék.
birtokolni akarod, szinte átvilágítani.
de ő nem a tulajdonod.
autonóm ember, szabadon érezhet, gondolhat, cselekedhet.
ha más szeret, ha más iránt érdeklődik, joga van azt kifejezni.
persze úgy, h. veled előtte lezárja, és nem szép, amit tett, de az sem okés, ahogy te most viselkedsz.
egy 17 éves lány nagyon másképp éli meg még a kapcsolatait, most válik felnőtté, rapszodikusabb ilyenkor a kedélyállapot, keresi önmagát, próbálgatja a határait, ismerkedik az érzéseivel.
neked ebben nincs alapod őt korlátozni, és ha elkéred a jelszavát, azzal levéltitkot és egyéb személyiségi jogokat sértesz, ami büntetendő a magyar jog szerint.
hagyjál neki időt, hogy helyre tegye magába az érzéseit, semmiképp ne alázd meg a faggatózásaiddal.
a lehetőséget fel kell kínálni neki, hogy ha mással tudna boldog lenni, nem állsz az útjába.
én egy nagyon durva birtoklási vágyat, sértett férfiúi büszkeséget látok benned, és te legalább annyira bizonytalan vagy 20 évesen az érzéseid felől, mint a még kiskorú párod.
ha nem így lenne, próbálnál bízni benne, nem pedig felügyelőt játszani.
Kicsi csávó...azzal h felügyeled és elkéred a jelszavát, semmit el nem érsz. Ja...meg hogy addig faggattad...drágám...te frusztrált vagy nem is kicsit.
Leányka sztem akkoriban nem gondolta hogy őt komolyan veszed és B tervnek bebiztosította magát.
Nagyon gyerekes amit csinálsz. Úgy vágnálak ki mint macskát xarni. semmit sem érsz a piti kis nyomozósdiddal meg rendőrösdiddel.
Kezeltesd magad.
31 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!