Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm ha úgy vesszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ha úgy vesszük megcsalt, tudnátok némi tanácsot adni nekem?

Figyelt kérdés
Néhany napja fény derült egy üzenetre, még a kapcsolatunk elejéről, mikor még egy hete sem jártunk, de már majdnem egy hónapja kavartunk. Az üzenetváltás az egyik csávóval történt, akivel már bő egy éve kavart. Sajnos nem láttam az üzenetet a saját szememmel, de addig faggattam a barátnőm, míg sírva el nem mondta, hogy megcsalt, de már nagyon megbanta, mert azóta nagyon belém szeretett. Állítása szerint azt mondta a csávónak, hogy a jövőben, ha én már nem leszek, lehetne valami köztük. Én ezt fogjuk rá benyeltem, de attól még azt sejtem, hogy nekem a szépített változatot adta elő. Szerintem van ott még több is, de már soha nem fogom megtudni, mert ő nem nagyon fogja elmondani, a csávó sem mond semmit, az üzenetet barátnőm kitörölte, állítólag a csávó is. Egyrészt, ha én január 30-án megkérdeztem tőle, lenne-e kedve járni, majd mondta talán másnap, hogy ő is szerette volna megkérdezni, hogy járunk-e, akkor miért mondta február 5-én a csávónak, hogy ha a jövőben lenne hozzá kedve lehetne köztük valami? Tőlem kapott még egyetlen esélyt, mert végül is nem csalt meg, de még nem zártam le teljesen magamban a dolgot, hisz most szombaton derült ki az igazság. Mennyi idő, mire teljesen elfelejtem ezt a dolgot, mire lezárom magamban? Ha elvileg akart tőlem valamit akkor, konkrétan járni, akkor miért tette ezt meg? Nálatok ez mennyire minősül megcsalásnak, az nem kérdés, hogy az, de mégis kellő ok ez egy szakításhoz? Miért bírt a szemembe nézni, holott tudta, mit tett? Szerintetek mi lehetett még abban az üzenetben? Mi a véleményetek az egész szituációról? Ti megbocsátottatok volna? Mit tettetek volna, hogyan ragáltatok volna? Köszönöm a válaszokat 20/F és 17/L.

2017. ápr. 18. 00:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
Az én üzeneteimet akarná felügyelni bárki... Az atyaúristennek se adnám ki a jelszavamat. Azt is meggondolnám, akarok-e ilyen ellenőrizgetős, nyomozós embertől bármi komolyat. Bár én felnőtt vagyok, ti meg gyerekek. Nálatok még elmegy ez a műbalhé.
2017. ápr. 19. 09:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Győzd le a komplexusaid!
2017. ápr. 20. 19:43
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta megbocsátottam neki és talán még jobban szeretjük egymást, mint valaha.
2017. ápr. 23. 12:54
 24/25 A kérdező kommentje:
A jelszavát már nem kértem el azóta, nem is szeretném, a nyomozgatással is felhagytam, lehet néha, megesik egy-egy rákérdezés valamire, de ez már semmi, ahhoz képest, amilyen voltam. Biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobb lesz éd azt hiszem, nagyon bízom már benne.
2017. ápr. 23. 12:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Ámen! Csak nehogy legelső alkalommal újból kezdd. Sok sikert!
2017. ápr. 23. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!