Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek megcsalás után? Tanácsot, (esetleges tapasztalatok alapján) szeretnék kérni.
Több mint két éve már, hogy megcsalt a férjem, akkor azt hittem egy idő után múlnak a sebek, de most már eltelt a két év és sokszor eszembe jutnak részletek, és ugyanúgy fáj, mint akkor. Sőt. Ilyenkor nagyon tudom gyűlölni. Következő pillanatban pedig hatalmasat szeretkezünk. Lassan 30 éve együtt vagyunk, de a szex még mindig nagyon jó, pláne a megcsalás után, mert én is tele lettem szenvedéllyel, vággyal. Gondolom tudat alatt dolgozott és dolgozik a "férjmegtartó erő". A válást nem tudom elképzelni, hiszen amúgy rendben vagyunk ráadásul 3 iskolás gyermekünk van. És, hogy őszinte legyek, jól élünk anyagilag és ebből nem szeretnék kiszakadni (lehet ezért megvetni, de együtt építettük fel az életünket, nem szeretném a csúcson egy semmire kellő nőnek átadni mindazt, amit elértünk) A gondom még a bizalom teljes elvesztése. Mára már nem merem tűzbe tenni a férjemért a kezem. Nem is a megcsalás, hanem ami ezután jött.
A megcsalásra úgy derült fény, hogy :Kiderült az eset egy SMS miatt, (elöl volt a telefonja és amikor felvillant teljesen véletlenül néztem rá. Ez állt benne : szeretlek. Gondolhatjátok, hogy nem sok kellett, hogy elájuljak. Tehát volt sírás, örjöngés stb és bevallotta, hogy szerelmes és nem tudja elképzelni, hogy vége legyen! Én egyébként maga a megcsalás bűne alól felmentettem, mert úgy éreztem én vagyok a hibás, keveset foglalkoztam vele a szex minőségi és mennyiségi problémája miatt volt a megcsalás, így amikor kiderült, összeszedtem magam. Napról napra jobb lett . Pár nap múlva már azt vettem észre, hogy állandóan szerelmeskedünk. Nem érdekelt a fűnyírás, vasalás, takarítás. Amikor lehetett szeretkeztünk. Levetettem a cselédjelmezt és azt gondoltam. Naná egy egyedülálló nőnek van ideje ereje nonstop szeretkezni. Nyilván 3 gyerek, nagy ház és kert mellett ez nehezebb, De nosza. És működött . Megigértem, hogy megváltozom, és Ő pedig azt, hogy szakít. Sajnos hamar kiderült, hogy nem szakított. PEdig éreztem, hogy napról napra jobban szeret és erősödik a kapcsolatunk, de még két hónapig bizonyítottan tartott náluk. És naponta sírva, könyörögve rákérdeztem, de a szemembe hazudott! Aztán annyit fogytam és olyan erős szívdobogásos tüneteim lettek, hogy kénytelen volt mindent bavallani. De sírva. És könyörgött, hogy bocsájtsak meg de nem tudta egyik napról a másikra megszakítani a csajjal kapcsolatot, mert szerette, ráadásul a nő az Ő ebédlőjükben dolgozott vmit. (mittudom én kasszás vagy ilyesmi volt). Tetszett neki a férjem beosztása, és mivel ő közel negyven éves koráig semmit nem ért el, így gondolom kényelmes lett volna a készbe becsücsülni. Amikor bevallott mindent, amit már szinte 100 %ig tudtam borzasztó volt a tudat. Hiába tudtam, hogy én kellek neki engem (is) szeret, de összeomlott minden. Akkor elmentünk pszichológushoz is. Tényleg mindent de mindent megtet. De nem zudok benne bízni. _Hogy is tudnék hiszen sok dolgot akkor sem mondott el. Volt amit tavaly nyár végén mert bavallani ezzel az üggyel kapcsolatban. Amikor valakivel új életet kezdesz, megbeszélitek, hogy tiszta lappal és innentől nincs hazugság és mégis, akkor hogyan lehet hinni, bízni. Hogyan lehet úgy élni, hogy ne tegyük tönkre egymás életét a bizalmatlansággal, hanem együtt épüljünk. Várom a tanácsokat. Lehet, hogy néhol kesze kusza. De ha feljönnek az emlékek még mindig ezer a vérnyomásom és határozottan szúr, nyom a szívem. :- (
Ezzel együtt kell élned.
Nem tudsz mit tenni,hiaba bocsajtottal meg a tüske mindig megmarad
azert nem egy egyejszakas kalandrol volt szo
erzelmeket taplalt egy masik nö irant...
Te valalltad ezt a szenvedest,elfeledni sose fogod tudni
ha ugyerzed megeri es minden jo akkor el kell fogadnod h ez megtörtent
es!!!meg barmikor megtörtenhet
azert jarj nyitott szemmel
Kérdező, idézet tőled: "Ilyenkor nagyon tudom gyűlölni."
A gyűl-ölet. Hogyha hagyunk valamit gyűlni, az megöl bennünket. Csodaszép magyar nyelvünk van és megannyi segítséggel szolgál nekünk, ha a szavak mögé nézünk.
Tapasztalatom nincsen ebben, de ismételten beszélgessetek egy nagyot. Tisztázzátok, hogy megvan-e még a szer-ETET (táplál) kettőtök között. Ha igen, és ezen felül egymást tisztelve tudtok is beszélgetni, essetek túl rajta.
Ha a lelki fájdalmak nem oldódnak meg, a testi tünet sokkal csúnyábban és fájdalmasabban követi ezeket.
Ha pedig nem tudsz benne bízni, bocsáss meg neki mindent és engedd el őt.
A semmirekellőnek több esze lehet: Biztosan, mert sikerült behálóznia.Nem hagyta. Persze ezzel messze nem akarom felmenteni a férjemet.Beszéltem a nővel telefonon.
Az állítása szerint a férjem volt az eddigi legnagyobb szerelme.Nyilván ezért tartok tőle, ahogy van is mitől, mert két év után még mindig jelentkezett( gondolom abban bízva, hogy addigra kihül az újra feltámadott rózsaszín ködös szerelmünk)
Kértem a férjemet, hogy szóljon, ha újra ír neki a nő! egész biztos vagyok benne hogy nagy szerelem lehetett volna egy ideig, mert a nő pontosan tudta mi hiányzik a férjemnek és azt adta.
Hatalmas volt az intellektuális különbség, a férjem otthonülő olvasó típus, a csaj bulizik még közel negyven évesen is...Persze lehet, hogy megváltozott volna, de a férjem szerint akkora társasági életet élt, hogy folyamatosan csetelt stb...
A kirobbanás után még hálás is voltam (gondolatban néha) neki, hogy ez történt, mert akkora újra egymásra találást hozott nekünk ez a hatalmas pohon amekkorát csak egy friss szerelem hozhat..
Mostanra közel három év után ez persze kezd lenyugodni,ami természetes.
El sem tudom képzelni mi lenne a három kicsi gyerekkel, ha elválnánk.:-(
É ő sem akar Sőt azt mondta, sosem akart elhagyni, akkor sem amikor szerelmes volt( persze ezt már csak azért sem gondolom, mert a nő biztos kisírta volna) rémálmom volt, hogy terhes lesz...Nagyon csúnya dolog tőlem, ez legyen a legnagyobb bűnöm, de röültem, hogy nem lehet gyereke egy betegség miatt..mert különben egész biztosan terhes lett volna..:-(
Lehet , hogy gonosz vagyok..
Egyébként felajánlottam a férjemnek, hogy váljunk el és azt is, hogy legyen nyitott házasság..
Amikor kiderült a megcsalás kb egykét napig mondta, hogy keressek én is valakit de később ahogy újra egyre közelebb kerültönk egymáshoz, rettgett a gondolattól..
Megcsaltam ezek után. Abban bízva , hogy elterelem a figyelmem az áskálódásról...tudom nem szép dolog, de arra gondoltam, ha csinálok én is rosszat akkor hátha enyhülök a férjemmel szemben.-.
egyébként két lehetőségem van:
-Vagy elfogadom ezt a helyzetet és becsukom a szemem....És majd ha tényleg újra lenne vmi akkor elég ha robbanok..ez lenne az ideáli lehetőség, de nem mindig vagyok rá képes.
-Másik pedig..a legrosszabb, (nem a válás..:-(ezt már megtettem volna annyira belebetegedtem, de a gyerekek miatt nem..:-( Nekik szükségük van rám...
SzDG:
Ennél sokkal zűrösebb..Igen, sajnos tudom!
Nem bántasz ezzel. Egyébként sok esetben nagyon megkeményedtem.
Mostanra annyira megedződtem, hogy nehezen lehet megbántani. És vannak tények, amiket ha itt nem tárnék fel, akkor csak üres fecsegés lenne, így viszont hátha találok használható tanácsot..
5 éve én is rávágtam volna: VÁLÁS de azonnal...Hiába ez már csak így van.. Anélkül lehetetlen tanácsot adni, hogy ne jártunk volna hasonló szituációban.
És még valami! A férjem nem az a tipikus vad csapodár sőt.. Életemben mindig azt éreztem, hogy Ő szeret a legjobban még a szüleimnél is jobban . Elfogad minden hibámat, ezért volt hatalmas a csalódás...Tisztességes egyenes embernek ismertem eddig..egyébként Ő is annak tartja magát és amikor szembesítem az ellenkezőjével látom rajta, hogy ez saját magának is egy kudarc..
Vannak önzetlen pillanataim, amikor azt gondolom, ez az egész nem történt volna meg( a hazudozás) nem sérült volna a férjem, ha rögtön átengedem a nőnek...
De gyarló szemét módon nem vagyok önzetlen...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!