Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek megcsalás után? Tanácsot, (esetleges tapasztalatok alapján) szeretnék kérni.
Több mint két éve már, hogy megcsalt a férjem, akkor azt hittem egy idő után múlnak a sebek, de most már eltelt a két év és sokszor eszembe jutnak részletek, és ugyanúgy fáj, mint akkor. Sőt. Ilyenkor nagyon tudom gyűlölni. Következő pillanatban pedig hatalmasat szeretkezünk. Lassan 30 éve együtt vagyunk, de a szex még mindig nagyon jó, pláne a megcsalás után, mert én is tele lettem szenvedéllyel, vággyal. Gondolom tudat alatt dolgozott és dolgozik a "férjmegtartó erő". A válást nem tudom elképzelni, hiszen amúgy rendben vagyunk ráadásul 3 iskolás gyermekünk van. És, hogy őszinte legyek, jól élünk anyagilag és ebből nem szeretnék kiszakadni (lehet ezért megvetni, de együtt építettük fel az életünket, nem szeretném a csúcson egy semmire kellő nőnek átadni mindazt, amit elértünk) A gondom még a bizalom teljes elvesztése. Mára már nem merem tűzbe tenni a férjemért a kezem. Nem is a megcsalás, hanem ami ezután jött.
A megcsalásra úgy derült fény, hogy :Kiderült az eset egy SMS miatt, (elöl volt a telefonja és amikor felvillant teljesen véletlenül néztem rá. Ez állt benne : szeretlek. Gondolhatjátok, hogy nem sok kellett, hogy elájuljak. Tehát volt sírás, örjöngés stb és bevallotta, hogy szerelmes és nem tudja elképzelni, hogy vége legyen! Én egyébként maga a megcsalás bűne alól felmentettem, mert úgy éreztem én vagyok a hibás, keveset foglalkoztam vele a szex minőségi és mennyiségi problémája miatt volt a megcsalás, így amikor kiderült, összeszedtem magam. Napról napra jobb lett . Pár nap múlva már azt vettem észre, hogy állandóan szerelmeskedünk. Nem érdekelt a fűnyírás, vasalás, takarítás. Amikor lehetett szeretkeztünk. Levetettem a cselédjelmezt és azt gondoltam. Naná egy egyedülálló nőnek van ideje ereje nonstop szeretkezni. Nyilván 3 gyerek, nagy ház és kert mellett ez nehezebb, De nosza. És működött . Megigértem, hogy megváltozom, és Ő pedig azt, hogy szakít. Sajnos hamar kiderült, hogy nem szakított. PEdig éreztem, hogy napról napra jobban szeret és erősödik a kapcsolatunk, de még két hónapig bizonyítottan tartott náluk. És naponta sírva, könyörögve rákérdeztem, de a szemembe hazudott! Aztán annyit fogytam és olyan erős szívdobogásos tüneteim lettek, hogy kénytelen volt mindent bavallani. De sírva. És könyörgött, hogy bocsájtsak meg de nem tudta egyik napról a másikra megszakítani a csajjal kapcsolatot, mert szerette, ráadásul a nő az Ő ebédlőjükben dolgozott vmit. (mittudom én kasszás vagy ilyesmi volt). Tetszett neki a férjem beosztása, és mivel ő közel negyven éves koráig semmit nem ért el, így gondolom kényelmes lett volna a készbe becsücsülni. Amikor bevallott mindent, amit már szinte 100 %ig tudtam borzasztó volt a tudat. Hiába tudtam, hogy én kellek neki engem (is) szeret, de összeomlott minden. Akkor elmentünk pszichológushoz is. Tényleg mindent de mindent megtet. De nem zudok benne bízni. _Hogy is tudnék hiszen sok dolgot akkor sem mondott el. Volt amit tavaly nyár végén mert bavallani ezzel az üggyel kapcsolatban. Amikor valakivel új életet kezdesz, megbeszélitek, hogy tiszta lappal és innentől nincs hazugság és mégis, akkor hogyan lehet hinni, bízni. Hogyan lehet úgy élni, hogy ne tegyük tönkre egymás életét a bizalmatlansággal, hanem együtt épüljünk. Várom a tanácsokat. Lehet, hogy néhol kesze kusza. De ha feljönnek az emlékek még mindig ezer a vérnyomásom és határozottan szúr, nyom a szívem. :- (
39-es: Nem értem miért törlöd? És miért szánalmas?
Miért szánalmas az, ha valaki ÉSSZEL, józanul és nem a hirtelen felindulásból dönt?
Én mindkét oldalt megértem, de a hirtelenségnél sokkal racionálisabb vagyok!
Persze tüskék vannak, bizalom..Érdekes, mert ha nagyon leterhelem magam eszembe sem jut féltékenykedni!
38-as:
Köszönöm a kérdést. Nyugodt időszakunk van.Talán 6-8 hete nem volt kirohanásom és felemlegetésem.Picit elmerültem jobban a munkámban. Itt volt az év vége a 3 lány adott bőven elfoglaltságot!
:-)
No és a nyár elő kertészkedést és sportot.
Így most egész jól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!