Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerető lenni, tapasztalatok?
A szereto mindig szereto marad! Van egy ilyen mondas. A nok sokkal batrabbak valtani a ferfiak besz@ribbak...
Tudom mert en is az voltam!
27F
csupa negatív vélemény...
megismertem a párom ( mindketten házasságban, neki gyerekei ) egymásba szerettünk, elváltunk, összeházasodtunk...
van ilyen....
1. Légy következetes. Ha úgy állsz a dologhoz, hogy nem akarsz szerető lenni, akkor nem is légy az.
2. Gondold meg, hogy komolyan akarod e. Ha simán megcsalná a nejét veled, akkor mi garantálja, hogy téged nem csalna e meg egy új nőcivel?
3. Beszéljétek át. Mondd el neki, hogy te nem zárkóznál el, de előbb zárja le a házasságát a feleségével. Ígérgetésekre ne ugorj, mert sokszor nem minden arany, ami fénylik. Mindegyik ígérget...
A tartásod csodálatra méltó!
Engem most lehet lepontozni, de én 21 éves koromban szeretői státuszba kerültem, egy 27 éves, nős férfibe szerettem bele. A viszonyunk egy évig tartott, fájdalommal, sírással, sok szépséggel, sok örömmel, még több kárral. Sokat szenvedtem. A felesége is. És ő is. Nekem nehéz, fájdalmas tapasztalat volt, nem csinálnám újra.
Ha most lennék hasonló helyzetben megmondanám, hogy ha akkor is elválik, ha én nem vagyok, akkor utána keressen meg. A te esetedben, ha más országban élnek, esetleg csak anyagi megfontolásból nem válnak, de minden tekintetben külön élnek, akkor beszélni akarnék a feleséggel és hallani az ő szájából is.
Sok erőt, kitartást, szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!