Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerető lenni, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
kicsit hosszú lesz...párkapcsolatban éltem mikor megismerkedtem egy sráccal.ő házas.mindeketten problémákkal küszködtünk,nekem full lapos volt a kapcsolatom.neki romokban a házassága.jó lelki szemetesládák lettünk egymásnak.elkezdtem mélyebb érzelmeket táplálni iránta,ezt elég jól elfolytottam magamban kb 4 hónapig.majd utánna robbant a bomba..szerelmet valott vagy nem is tudom mi volt...és becsúszott egy csók is.azóta folyamatosan keres.nekem már vége a régi párommal.lezártuk a témát már nem szeretjük egymást.de őŐŐő még mindig házas...és szerelmes vagyok,de nem akarok semmit amíg van valakije...közben megőrülök...ennek összesen 8 hónapja,minden nap hív....nem akarok szerető lenni,nem akarok házasságtörő lenni!de iszonyú nehéz.nektek volt már iyen tapasztalatotok?hogyan tettétek túl magatokat rajta?nem förtelemes ítéleteket szeretnék..meg hogy te k.csög stb..hanem írd le neked hogy volt a hasonló sztorid.köszi2012. júl. 20. 15:01
11/13 anonim válasza:
fura dolog ez ahogy leírják a szeretőket és elkönyvelik őket ribinek... azért az éremnek mindig két oldala van.. én most olyan férfiba szerettem bele akinek kapcsolata van mégis minden lehetőséget megragad hogy velem legyen, pedig még csók sem volt köztünk.. szerintem a férfiak azért is döntenek nehezebben, mert nehezebben ismerik fel az érzéseket, nem hiszem hogy félősebbek lennének, de ha egy nő szerelmes akkor az egy pillanat alatt tudatosul benne... én sem fogom elszedni a barátnőjétől, pedig nagyon szenvedek, de nem tehetem meg és kész.. majd az idő talán elrendezi.. ha elég mélyek az érzéseink egymás iránt akkor még akármi is lehet.. persze rettentő nehéz, hogy ott van valaki, akivel az is boldogság ha csak egymásra néztek és nem érintheted meg..
12/13 anonim válasza:
Nem létesítek ilyen kapcsolatot részben azért mert ha mégsem jön be nekem , akkor nehezen szabadulok meg a nős pasitól.
13/13 anonim válasza:
Nem értem mi itt a probléma? Neked már nincs barátod, ők külön élnek, SEMMI akadálya a válásának. Miért nem házasodtok össze és éltek boldogan, mint a 12.?
Ja, hogy nem akar válni, mert...mert??? Mert nem is olyan szar az a házasság és nem is élnek "annyira" külön. Ne legyél már ennyire naiv!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!