Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek megcsalás után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek megcsalás után? Tanácsot, (esetleges tapasztalatok alapján) szeretnék kérni.

Figyelt kérdés

Több mint két éve már, hogy megcsalt a férjem, akkor azt hittem egy idő után múlnak a sebek, de most már eltelt a két év és sokszor eszembe jutnak részletek, és ugyanúgy fáj, mint akkor. Sőt. Ilyenkor nagyon tudom gyűlölni. Következő pillanatban pedig hatalmasat szeretkezünk. Lassan 30 éve együtt vagyunk, de a szex még mindig nagyon jó, pláne a megcsalás után, mert én is tele lettem szenvedéllyel, vággyal. Gondolom tudat alatt dolgozott és dolgozik a "férjmegtartó erő". A válást nem tudom elképzelni, hiszen amúgy rendben vagyunk ráadásul 3 iskolás gyermekünk van. És, hogy őszinte legyek, jól élünk anyagilag és ebből nem szeretnék kiszakadni (lehet ezért megvetni, de együtt építettük fel az életünket, nem szeretném a csúcson egy semmire kellő nőnek átadni mindazt, amit elértünk) A gondom még a bizalom teljes elvesztése. Mára már nem merem tűzbe tenni a férjemért a kezem. Nem is a megcsalás, hanem ami ezután jött.

A megcsalásra úgy derült fény, hogy :Kiderült az eset egy SMS miatt, (elöl volt a telefonja és amikor felvillant teljesen véletlenül néztem rá. Ez állt benne : szeretlek. Gondolhatjátok, hogy nem sok kellett, hogy elájuljak. Tehát volt sírás, örjöngés stb és bevallotta, hogy szerelmes és nem tudja elképzelni, hogy vége legyen! Én egyébként maga a megcsalás bűne alól felmentettem, mert úgy éreztem én vagyok a hibás, keveset foglalkoztam vele a szex minőségi és mennyiségi problémája miatt volt a megcsalás, így amikor kiderült, összeszedtem magam. Napról napra jobb lett . Pár nap múlva már azt vettem észre, hogy állandóan szerelmeskedünk. Nem érdekelt a fűnyírás, vasalás, takarítás. Amikor lehetett szeretkeztünk. Levetettem a cselédjelmezt és azt gondoltam. Naná egy egyedülálló nőnek van ideje ereje nonstop szeretkezni. Nyilván 3 gyerek, nagy ház és kert mellett ez nehezebb, De nosza. És működött . Megigértem, hogy megváltozom, és Ő pedig azt, hogy szakít. Sajnos hamar kiderült, hogy nem szakított. PEdig éreztem, hogy napról napra jobban szeret és erősödik a kapcsolatunk, de még két hónapig bizonyítottan tartott náluk. És naponta sírva, könyörögve rákérdeztem, de a szemembe hazudott! Aztán annyit fogytam és olyan erős szívdobogásos tüneteim lettek, hogy kénytelen volt mindent bavallani. De sírva. És könyörgött, hogy bocsájtsak meg de nem tudta egyik napról a másikra megszakítani a csajjal kapcsolatot, mert szerette, ráadásul a nő az Ő ebédlőjükben dolgozott vmit. (mittudom én kasszás vagy ilyesmi volt). Tetszett neki a férjem beosztása, és mivel ő közel negyven éves koráig semmit nem ért el, így gondolom kényelmes lett volna a készbe becsücsülni. Amikor bevallott mindent, amit már szinte 100 %ig tudtam borzasztó volt a tudat. Hiába tudtam, hogy én kellek neki engem (is) szeret, de összeomlott minden. Akkor elmentünk pszichológushoz is. Tényleg mindent de mindent megtet. De nem zudok benne bízni. _Hogy is tudnék hiszen sok dolgot akkor sem mondott el. Volt amit tavaly nyár végén mert bavallani ezzel az üggyel kapcsolatban. Amikor valakivel új életet kezdesz, megbeszélitek, hogy tiszta lappal és innentől nincs hazugság és mégis, akkor hogyan lehet hinni, bízni. Hogyan lehet úgy élni, hogy ne tegyük tönkre egymás életét a bizalmatlansággal, hanem együtt épüljünk. Várom a tanácsokat. Lehet, hogy néhol kesze kusza. De ha feljönnek az emlékek még mindig ezer a vérnyomásom és határozottan szúr, nyom a szívem. :- (

2018. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

2,5 hónap tehát nem hosszú idő és SMS volt a lebukás oka, nem direkt néztem a telefonjára, mindig bíztam benne sokat utazott, egyszerűen pont a telefon mellett álltam... Sosem csalt meg aztán amikor ez kiderült fogadkozott de még kb ugyanennyi ideig tartott..tehát nem volt az egész fél év..De sajnos a második Etap csak pár hónappal később derült ki! Amikor már forrt a szerelem köztünk újra...Most 10000 % hogy nincs a csajjal,,,

Szerintetek ciki ha néha próbálom ellenőrizni? ostobaság? MErt ilyet is hallottam, de engem ezek megnyugtatnak, hogy tudja, bármikor lecsaphatok...Nincs hozzám láncolva..többször felvetettem neki, hogy mehet, ha úgy gondolja...

És igen ez a veszélyesebb, amikor nem csapodár..És a csajnak is pont ezért kellette, az ellustult életére vmi megoldást

2018. márc. 22. 17:34
 22/41 anonim ***** válasza:

2,5 hónap nem hosszú idő, de még kétszer annyi sem. Talán betudható a kezdeti fellángolásnak. Sok-sok év házasság után talán elnézném, de ez rengeteg mindentől függ. Attól is, hogy ők abban a kb fél évben hogy voltak meg egymással. Mert ha tényleg nagy a szerelem, elfojthatja, de legbelül őt szereti. Ebben az esetben nem ragaszkodnék hozzá.

Hogy bizalmatlan vagy, és ezek után ellenőrizgeted, ezt szerintem senki nem vetheti a szemedre. Ember legyen a talpán aki nem ugyanezt tenné.

20-as voltam

2018. márc. 22. 17:47
 23/41 anonim ***** válasza:
45%

Végig olvastam a kérdésed, hozzászólásaid és megmondom mit látok: Teljes káoszt, és kétségbeesést. Mondjuk ezen egyáltalán nem lepődök meg, aki megalkuszik és eltűri hogy ezt tegyék vele az viselje a következményét ami ebben az esetben annyi, hogy sosem lehet nyugodt a lelked. A saját sorsod kovácsa vagy. Ha akkor úgy határoztál hogy nem válsz ez miatt, akkor ne panaszkodj.

Az addig oké, hogy a monogámia kényes téma, nehezen tartandó sok évnyi házasság utàn, de döntéskérdés. A megcsalás IS, és a megbocsájtás IS. Az egésznek egy hátulütője van, ami ilyenkor be is bizonyosodik, hogy bár szemet lehet hunyni, de belül szétmarja az embert. Jó szex ide vagy oda, olyan sérülést okoz, aminek az eredményét most láthatjuk is.

2018. márc. 22. 20:26
 24/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a válaszokat.Nem gond, ha valaki szid, lustának tart, amiért benne maradtam a kapcsolatomban, házasságomban..

Elsősorban a hasonló helyzetben lévők tanácsait tudom felhasználni..Nem vagyok mazohista (bár akkor nem jutna ennyisszer eszembe az egész és nem ostoroznám magam)

Így a túloldalon álló szeretők, akik szerint a férjem még mindig a lotyót szereti megnyugtatnám..Biztos , hogy nem..Beszélgettünk és szoktam tőle kérdezni, mára már arra sem emlékszik, hogy szerelmes,volt csak arra, hogy fellángolás volt és tetszett neki, hogy valaki felnéz rá törődik vele..Ha jól számoltam kb 80 aktus lehetett heti átlag két alkalmas 3 órás búvóhellyel...(Pénzügyes vagyok..imádom a statisztikákat..:-) szakmai ártalom..

Tehát nem az a kérdés, hogy szereti-e a férjem..Hanem , hogy az itthoni életünket hogyan tudom megkönnyíteni..

Gondolok arra, hogy ne hozzam fel a nevét, ne emlékeztesem, mert tudom, hogy nem szabad..de ezt az ember nem mindig tudja betartani..

És a bizalom a másik kérdés...Bár sokat javult közel 3 év alatt, mert mára valóban elmerem enfgedni idegen helyre , idegen környezetben akkor is ha én nem veszek részt pl egy koncerten..

De van millió rossz tulajdonságom pl az, hogy nehezen váltok..Nehezen hagyom a biztosat..De könyörgöm 3 gyerekkel felelősség is van..

Persze, ha még mindig megcsalna , bántana stb stb, akkor akár a híd alá is elmenekülnék..De erről messze nincs szó..

Olyankor, amikor felemlegetem a nőt vagy vmit kérdezek róla, akkor csak annyit mond..Sajnálja nagyon, hogy nem tudok kimászni ebből és beteg vagyok, de ő nem tud már rajtam segíteni..Két szakemberhez vitt el!!

2018. márc. 23. 14:56
 25/41 anonim ***** válasza:

Ha jól számoltam kb 80 aktus lehetett heti átlag két alkalmas 3 órás búvóhellyel...(Pénzügyes vagyok..imádom a statisztikákat..:-) szakmai ártalom.

Ezen jot nevettem, tol aranyos h igy ezt kiszamolgattad, mondjuk az aktusok szama pont irrelevans:-)))

2018. márc. 23. 15:21
 26/41 A kérdező kommentje:

A 2-es kommentre..

Azért is számoltam ki..hányszor lehettek együtt...

Nos, hogy a szex milyen lett?

Egyre jobb és kb két hét eltelte után olyan fergeteges, hogy sosem volt előtte olyan jó..Kinyíltam és olyanokat is megengedtem , ami mondjuk előtte fájt..(és nem análra gondolok) Szenvedélyesebb lettem pont attól, hogy elképzeltem őket..Ami egy lotyónak megy nehogy nekem ne menjen,.,,,

Hogy ők ketten szerették egymást? Hogyne zavart volna, hogyne képzeltem volna el ezerszer...milliószor hangokat mindent de mindent..élvezete mindent csaj nyilván mindent elkövetett az ágyban amit lehet..De én is bedobtam magam..nehogy már még átadjam a hálózobánkat a cafatnak vagy mégis mire gondoltál..Persze,más kérdés: ha láttam volna hogy elvágyik a férjem és szomorú nem érzi otthon jól magát az más. akkor elengedtem volna..Nem lett lebilincselve..a gyerekekkel sosem zsaroltam őt..NE miattuk maradjon velem, annál sokkal jobb nőnek

k tartottam magam..Igen a cafatnál is..:-)

...szerencsére láttam róla képet Fb és természetesen én is elkövettem azokat a tőrdöféseket, hogy direkt együtt készítettem fotót a párommal és kiraktam nyilvánosan..Fájt neki?

TOMBOLT

hurrá!!

Önző vagyok?

Igen!! ezt már írtam, de pont az ő lelkivilága uggyan hol érdekelt..Belement valamibe, a férjem szólt neki előre , hogy nem fog minket elhagyni...(állítólahg és ezt a rib meg is erősítette később telefonban, hogy tényleg mondta, de az ember ilyenkor nem gondolkodik..bocs agyat nem adhatok..:-)

És az igazi örömöm az volt, hogy tök lapos,,,valahogy felpasszírozta a nem láétező melleit helyette hája van..

Tehát úgy "bepushappolta" hogy elhitesse vam Néha röhögök rajta és a férjem sem érti mit cinált de tény nem volt melel..A férjem pedig imádja a melleimet..Ennyi nekem is jár...:-)hihi.. Óvodás dolog igen, de ez a problémám,,ezekbe a szálakba is tudok kapaszkodót találni..jujj...ciki, de ez van..:-(

2018. márc. 23. 16:53
 27/41 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi idős vagy? Mert a mai 10-en 20-on éves lánykák pedáloznak azzal, hogy kinek milyen/mekkora melle van. Azt gondolod csak a külső ami számít? Lehet, hogy nem volt olyan cickója mint neked, ám de a férjed még is szerette. :) És kétlem, hogy az ágyban nyújtott teljesítménye miatt zúgott bele. Persze, hogy fellángolásnak nevezi előtted, miért rúgjon beléd még egyet, mikor így is rommá vagy? Hisz ő maga mondta sajnálja, hogy ennyire megbetegített téged ez a dolog.

Nem is csodálom azt, hogy képtelen vagy újra harmóniába kerülni önmagaddal és a kapcsolatoddal. Fejben óriási gondok vannak. Még hogy egyes feltételek mellett elengedted volna, elváltál volna. Na persze. Te soha nem váltál volna el. Ha neked az nem kizáró ok, hogy akit szeretsz másba szeret bele, majd rajta agyal, vele szexel és ezt még a szemedbe is mondja...Na, akkor neked nem lehet olyat mondani, ami jobb belátásra bírna. Fejem tenném rá hogy elhagyni téged azért nem akart, mert a gyerekek fontosak neki, a közösen felépített élet szétbarmolása majd újra felépítèse pedig túl nagy procedúra.

Az helyett hogy ilyen gyerekes dolgokkal próbálod a szerető számára bizonygatni hogy márpedig a pasi a tiéd, pl. Bosszúból közös kép, inkább dolgozz azon ténylegesen, hogy kicsit helyrejöjjön a lelkivilágod!

2018. márc. 23. 19:20
 28/41 anonim ***** válasza:

Na igen,kivulallo szemevel ertem ezt is...de ilxenkor kicsit megzakkanunk mi is.. Ezt csak az erti,aki atesett a dolgon,tan mrg az se mind.

En mar irtam itt es a masik kerfesedre

2018. márc. 24. 07:00
 29/41 A kérdező kommentje:

Kedves 24-es komment..

Ha jól elolvastad a történetet láttad: A Férjem maga mondta , amikor kiderült: Úgy érzi szerelmes lett...Én erre nem tudom miért reagáltam azzal, hogy szeretnék még egy esélyt...Talán a sokk..:-(De tény szinte egyik percről a másikra álltam át..kb két hétig éreztem a férjemen még, hogy furcsa, gondolom addig szakított vele és vszínű , hogy hiányzott neki a nő..De aztán a mi kettőnk kapcsolata olyan szinten vált egyre jobbá és jobbá..Ezt Ő maga mondta, hogy már nem esett nehezére szakítani..A nő természetesen rángatta vissza...(Ez a második nagy bűne..hogy nem engedte,,)

Nem védeni akarom a férjem..(eszem ágában sincs) De itthon én örjöngök ott a lotyó,,nem lehetett könnyű..

Hidd el olyan szárnyalás volt itthon, hogy elmondani nem tudom.. Mindennel bizonyított, mindennel ..Tenyerén hordozott és hordoz a mai napig....És amikor én próbáltam pasizni,,örjöngött nem engedte Szted? Ha nem szeretett? Akkor nyilván bele megy a nyitott házasságba..

Én akkor amikor ez kirobbant belementem volna...Hidd el alapvetően harmónia van itthon. Abszolút példás család..3 lányunk van Mindhárom kitünő tanuló.

És a harmónia nem csak külsőség ,bár látom, hogy sok ridegtartásban élő nő mennyire vágyakozva néz minket, amikor pl egy tornaversenyen állva gyönyörű lányainkat nézve férjem ölel és simogat...

A szeretet nyelvünk is nagyon markánsan a testi kontaktus ölelés, simgatás..Imádom az érintését, mindig úgy alszunk el, hogy ölel nem enged...Sztem ezt hidd el érzi egy nó,,,érzi, ha szereti rajong érte a férje..

A mell dolog óvodás tudom,,de mit csináljak,,Jól esik..Egy nő hiúságának jól esik..

2018. márc. 24. 07:04
 30/41 anonim ***** válasza:

Bocs,elment.Szoval ilyenkor mas lesz az ember...

En is lecsekkoltam a not,anno...ez is egy csunyacska,ritka haju,lapos mellu,ragyas arcu no,pont az ellentetje vagyok..;)Annyi elonye van,hogy 16 evvel fiatalabb de egy semmi kis no...

O is keznel volt,mas volt,es felnezett,rajongott a ferjemert.

A szex utana nalunk is fellobbant,es jobb lett,szoval van ilyen.

Viszont en tiltottam a facererol,sot azt se tudja fent vagyok e...

Mert anno a myVipen,es az Iwiwen zaklatott,ezert kileptem onnan..En is raktam fel kozos kepet,es utana kezdte o is a tombolast..

Mondom,hasonlo a tortenetunk...;)

2018. márc. 24. 07:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!