Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek megcsalás után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek megcsalás után? Tanácsot, (esetleges tapasztalatok alapján) szeretnék kérni.

Figyelt kérdés

Több mint két éve már, hogy megcsalt a férjem, akkor azt hittem egy idő után múlnak a sebek, de most már eltelt a két év és sokszor eszembe jutnak részletek, és ugyanúgy fáj, mint akkor. Sőt. Ilyenkor nagyon tudom gyűlölni. Következő pillanatban pedig hatalmasat szeretkezünk. Lassan 30 éve együtt vagyunk, de a szex még mindig nagyon jó, pláne a megcsalás után, mert én is tele lettem szenvedéllyel, vággyal. Gondolom tudat alatt dolgozott és dolgozik a "férjmegtartó erő". A válást nem tudom elképzelni, hiszen amúgy rendben vagyunk ráadásul 3 iskolás gyermekünk van. És, hogy őszinte legyek, jól élünk anyagilag és ebből nem szeretnék kiszakadni (lehet ezért megvetni, de együtt építettük fel az életünket, nem szeretném a csúcson egy semmire kellő nőnek átadni mindazt, amit elértünk) A gondom még a bizalom teljes elvesztése. Mára már nem merem tűzbe tenni a férjemért a kezem. Nem is a megcsalás, hanem ami ezután jött.

A megcsalásra úgy derült fény, hogy :Kiderült az eset egy SMS miatt, (elöl volt a telefonja és amikor felvillant teljesen véletlenül néztem rá. Ez állt benne : szeretlek. Gondolhatjátok, hogy nem sok kellett, hogy elájuljak. Tehát volt sírás, örjöngés stb és bevallotta, hogy szerelmes és nem tudja elképzelni, hogy vége legyen! Én egyébként maga a megcsalás bűne alól felmentettem, mert úgy éreztem én vagyok a hibás, keveset foglalkoztam vele a szex minőségi és mennyiségi problémája miatt volt a megcsalás, így amikor kiderült, összeszedtem magam. Napról napra jobb lett . Pár nap múlva már azt vettem észre, hogy állandóan szerelmeskedünk. Nem érdekelt a fűnyírás, vasalás, takarítás. Amikor lehetett szeretkeztünk. Levetettem a cselédjelmezt és azt gondoltam. Naná egy egyedülálló nőnek van ideje ereje nonstop szeretkezni. Nyilván 3 gyerek, nagy ház és kert mellett ez nehezebb, De nosza. És működött . Megigértem, hogy megváltozom, és Ő pedig azt, hogy szakít. Sajnos hamar kiderült, hogy nem szakított. PEdig éreztem, hogy napról napra jobban szeret és erősödik a kapcsolatunk, de még két hónapig bizonyítottan tartott náluk. És naponta sírva, könyörögve rákérdeztem, de a szemembe hazudott! Aztán annyit fogytam és olyan erős szívdobogásos tüneteim lettek, hogy kénytelen volt mindent bavallani. De sírva. És könyörgött, hogy bocsájtsak meg de nem tudta egyik napról a másikra megszakítani a csajjal kapcsolatot, mert szerette, ráadásul a nő az Ő ebédlőjükben dolgozott vmit. (mittudom én kasszás vagy ilyesmi volt). Tetszett neki a férjem beosztása, és mivel ő közel negyven éves koráig semmit nem ért el, így gondolom kényelmes lett volna a készbe becsücsülni. Amikor bevallott mindent, amit már szinte 100 %ig tudtam borzasztó volt a tudat. Hiába tudtam, hogy én kellek neki engem (is) szeret, de összeomlott minden. Akkor elmentünk pszichológushoz is. Tényleg mindent de mindent megtet. De nem zudok benne bízni. _Hogy is tudnék hiszen sok dolgot akkor sem mondott el. Volt amit tavaly nyár végén mert bavallani ezzel az üggyel kapcsolatban. Amikor valakivel új életet kezdesz, megbeszélitek, hogy tiszta lappal és innentől nincs hazugság és mégis, akkor hogyan lehet hinni, bízni. Hogyan lehet úgy élni, hogy ne tegyük tönkre egymás életét a bizalmatlansággal, hanem együtt épüljünk. Várom a tanácsokat. Lehet, hogy néhol kesze kusza. De ha feljönnek az emlékek még mindig ezer a vérnyomásom és határozottan szúr, nyom a szívem. :- (

2018. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Bocsánat: Az előzőt a 27-es kommentre szántam

30-as, köszönöm.Igen, ezt már írtam: Elsősorban olyanok tudnak érdemileg segíteni , akik jártak hasonló helyzetben..És nem a szeretői oldalon..

:-)

Ugye létezik hosszú házasság után is újra egymásra találás? Rózsaszín mámoros köd???

Szeretők..Jujj()DE ebben a drámában nekik pont nem lehet egy szavuk sem,,max nyalogathatják sebeiket,, ahogy a bűnözőket sem igen védik, max, mert kell(ügyvéd, pszichológus..Ez amai világban még mindig egy társadalmilag elítélt kapcsolatforma..:-)

Ezt jól észbe kéne vésni, persze feltéve ha van...

Hiszen pontosan Ők azok, akik megpróbálják azt megmagyarázni, hogy szinte több joga van egy lotyónak, a férjemhez, mert szerelem..:-) mint nekem..

Szakítanom abban a pillanatban kellett volna , amikor kiderült..Utána már nem utána már a férjem nem engedte..És persze én sem voltam ökör egy full extrás kapcsolatot szögre akasztani..

Full extra= teljes testi harmónia, csodálatos szex, odaadó magatartás a családi életben is..INTELLEKTUÁLIS HARMÓNIA

Ami nem azt jelenti, hogy NEM teátrális..Nálam pikk pakk kiderül..Én magam sem szeretem a nagyon gügyögő "jajj de szép vagy" embereket..A saját életemben is arra törekszem, hogy egyenes legyek..Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok jellem bajnok, de legalább ami a szívemen az a számon..De megbántani szánt szándékkal sosem szoktam senkit..de bájcsevegni sem..

Érdekes, nálunk is 10 évvel fiatalabb a VOLT szerető..De idősebbnek néz ki nálam...igen ennek újra örülök jajjde rossz vagyok..:-)

ami azért érdekes, mert a férjem kifejezetten az érett nőket kedveli ..de ezt a cafatot sodorta elé az élet..

Jah a csaj egy nyári rendezvényen nézte ki a férjemet ahol a 3 KISLÁNYUNKKAL vett részt....Ugye milyen kedve teremtés...:-(((

És onnatól markánsan rá szállt a férjemre. Nem lesz ettől több a férjem ezt csak azért írom, hogy nem ő választotta.

2018. márc. 24. 07:54
 32/41 anonim ***** válasza:

27-es vagyok.

Minden amit írsz tökre érthető, de amiről én beszélek az az, hogy valami miatt még is kiírtad ezt a kérdést és látszik rajtad az, hogy próbálod magad meggyőzni a kapcsolat tökéletességéről miközben óriási kérdőjelek vannak benned. Ne értsd félre én is nő vagyok, melletted állok, de ismeretlenként FŐLEG nem fogom azt leírni amit látni akarnál, hanem csak is az igazságot. Lehet hogy a párkapcsolatodban ott a harmónia, de saját magaddal ez nincs meg. Ami hangsúlyozom NEM a te hibád, de azért már te vagy a felelős és azért senki nem tud sajnálni, hogy ezekután benne maradtál a házasságban. Ezt már te választottad. Talán ha akkor úgy döntesz hogy lépsz, mert többre tartod önmagad annál, hogy egy ilyen méltatlan helyzetben maradj lehet, már kutya bajod nem lenne és boldogan èlnél valakivel, aki olyannyira szeret, hogy nem hoz téged ilyen szemét helyzetbe. Szerintem az éretlen gondolkodás, hogy nem akartál átadni mindent a kis lotyónak. Ez nem erről szól, hanem saját magadról és a lelki békédről, ami azóta sincs. Egyébként pedig a csaj nem annyira élvezte volna a helyzetet, ha mindennek a felét viszed, meg 3 kisgyerekre hajtod be a gyerektartást! És az a kapcsolat is egy idő után a szürke hétköznapok tengerén sodródott volna, a kezdeti fellángolás hamar alábbhagy lehet együtt sem maradtak volna hosszútávon. A szexuális életetek terén is azt érzem az írásodból (de lehet rosszul) hogy mintha kényszerből tennél meg dolgokat, amolyan “csakazértis” mert a másik nő többet nyújtott e téren. Már benned van az a görcsösség, kiszolgáltatottság. Ami pedig ezt a “kinek mekkora es milyen melle van” dolgot illeti, természetesen mivel én is nő vagyok, én is szoktam hasonlítgatni mást önmagamhoz, méregetni a másikat majd azzal nyugtatni magam hogy nekem ez is, meg az is jobb az övénél, és mégis...Sajnos sokszor ez tök mindegy hiszen látod, a pasinak még is volt benne valami. Egész más női szemmel nézni egy másik nőt, mint férfi szememmel. Tök mást látunk, más a szép. És nem feltétlen egy jó mell, vagy egy tökéletes bőr fog meg egy pasit. Ahogy mi sem a tökéletest szeretjük. Hanem aki megfog.

2018. márc. 24. 11:04
 33/41 A kérdező kommentje:

27-es igazad van sok dologban..De hidd el a szex valóban csodás..Nem elhitetni akarom magammal..Én sem vagyok hülye, ha nem lenne jó akkor nem lennék vele..tényleg..

Azóta volt néhány pasi, aki örömmel fogadott volna a 3 kislányommal is...

Osztozkodás..

Nem lenne gond..mindent én hoztam..Nem maradt volna semmije, csak a céges autója és a jó fizetése,,,

DE

amiért leírtam a történetet és ami a FŐ problémám,,a bizalomvesztés..Nem azt kérdőjelezem meg szeret-e

???arra tudom a választ Nem azt, hogy van-e harmónia hanem , hogy a kételyeimmel ne tegyem tönkre ami most jó...

Merjek kicsit megnyugodni...

Bár a férjem azt mondta: soha többet nem fog bántani é megbeszéltük, szól időben, ha bármi lenne..

De mivel most minden jó így fel sem merül(állítása szerint)

Mell és egyéb női dolgok...

Valahogy szóba jött jaj igen..Fb.n láttam róla egy képet ott tűnt fel, és akkor rákérdeztem...És mondta a férjem, hogy nár már undorító volt a melle...annyira fiús,,,közben viszont nem csinos, inkább hájas

És hatalmas intellektuális különbség....

2018. márc. 24. 11:16
 34/41 A kérdező kommentje:
Egyébként a görcsösség biztosan bennem volt a kezdetekben , nem csak a szexben mindenben..Mindenben meg akartam mutatni, hogy jobb vagyok, aztán egész gyorsan az is lettem...
2018. márc. 24. 11:31
 35/41 anonim ***** válasza:
A férjed tuti szeret. Egyértelmű. Az is egyértelmű, hogy őt is a három gyerek is tartja melletted.. Rájött, hogy mindent meg kell tennie, hogy te újra bízz benne..Ha nem akar állandó veszekedést, nem fogja bevallani, hogy jó volt a lánnyal.. Persze, hogy szidja, ezt akarod hallani. Teljesen rendjén van, hogy bölcsen döntöttél, hogy együtt maradtatok. De a lelked mélyén mindig tudni fogod, hogy az a másik nyomot hagyott a férjed lelkében.. Ezért nem tudsz bízni benn.. Amúgy én is így döntöttem volna a helyedben..Sok boldogságot nektek.
2018. márc. 25. 18:23
 36/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó kommentet is.

Lehet, hogy az is benne van a pakliban, hogy azért nem bízom benne, mert szerette, de főleg azért, amiért utána hónapokig a szemembe hazudott.

Egyébként nem rágalmazó típus a férjem. Nem mindenben gyalázza.Amiben jó volt, azt nekem is bevallja, persze nem magától, hanem ha kérdezem.

Ő azt szeretné, ha végleg lezárnám magamban. Mert Ő akkor lezárta, amikor szakítottak.Ráadásul rá 3-4 hónapra a nő elment a cégtől.NEm bírta, hogy nem tud már labdába rúgni és gondolom fájt neki, hogy látja a férjemet.

Én addigra már túl voltam egy telefonbeszélgetésen a nővel, ahol biztosított róla, hogy a férjem szeret engem, sőt azt is elmondta, hogy mindig is szeretett és Ő már nem tud harcolni.

Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy miután kiderült a ráadás 2 vagy 3 hónap( nem tudom pontosan, férjem szerint 6 hét sztem 3 hónap)Tehát ezután kértem, hogy ha bármikor találkoznak, vagy levelet telefont váltanak, akár csak barátilag TUDNI szeretnék róla..Ha ezután később tudok meg bármit is akkor mindegy hogyan állunk épp érzelmileg...Soha többé nem fogok hinni neki és akkor nekem ő már nem kell..A válás szót azt hiszem sosem használtuk, de már nem emlékszem.

Az nagyon érdekes hogy az eset után két évig rózsaszín köd volt.Tényleg olyanok voltunk , mint a friss szerelmesek. Sőt most is akadnak időszakok, pl ha kettesben elutazunk valahova.

Most is sokkal jobb mint a megcsalás előtt, csak nem lennének a kiborulásaim..

:-(

És persze nyilván a gyerekek is számítanak, a gazdasági közösségünk, minden számít ilyenkor.És persze az elmúlt 25 év ,a mit együtt tettünk le az asztalra.

2018. márc. 26. 07:49
 37/41 anonim ***** válasza:

A másik oldalról írok!

És nem foglak pocskondiázni, egyrészt, mert azóta én is kapcsolatban vagyok, másrészt mert egy intelligens nő vagy. Tudod mit akarsz. De sérültél nagyon sérültél és nem csak az ego-d a lelked, tested mindened.

Eszedbe ne jusson elhagyni a férjed. Biztosan szeret, Én háromszor voltam nős férfi szeretője , nem vagyok rá büszke.De voltam. Sok a tapasztalatom.

A legutolsóval szinte ugyanez a történetünk.Akár rólam is írhattad volna.

És hidd el, ha egy pasi el akar hagyni, azt két gyerekkel és gondolom hárommal is megteszi. Volt ilyen.De aztán azért nem maradtam vele, mert, ha miattam elhagyja a családját, akkor velem is ezt fogja tenni!

Bízz, Bízz bízzzzzzz!

Okosan! Baromi erős vagy. Kösd le a gondolataidat. Iartkozz be nyelvtanfolyamra, vagy járj tornázni. Lényeg: ne legyen időd sem ilyen hülyeségeken gondolkodni. Rég volt. És hogy gondolod, hogy egy 4-5 hónapos kapcsolatot szembe állítasz egy 25 évessel. Ezt a férjed pontosan tudja, ismeri az értékeidet!

Ahol újra tud éledni a rózsaszín álom, ennyi idő után is ott szerelem van nem kicsi!

Erőt kívánok NEKTEK! És sok BOLDOGSÁGOT.

2018. márc. 26. 08:10
 38/41 anonim ***** válasza:
Mi ujsag azota kerfezo?
2018. máj. 20. 06:33
 39/41 anonim ***** válasza:
Na ezt a kérdést törlöm is a megválaszoltak közül...Nem szeretem ezt írni, de erre egyszerűen nem lehet mást, szánalmas.
2018. máj. 20. 07:10
 40/41 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nézd, én voltam megcsaló, voltam, akivel csaltak, és megcsalt is, úgyhogy talán ér valamennyit a szavam.

Csaltam meg az exem - fiatal voltam, nem értettem mit jelent az egész. Később magamtól építettem le a dolgot, mert ahogy az akkori párom szemébe néztem, rájöttem, nem ezt érdemli...

Azóta megváltoztam, és az ÉN értékrendembe többet nem fér bele. (Számos hasonló kérdéshez szóltam hozzá a "nevemet" vállalva, ahol kifejtettem, miért nem tudom elfogadni a megcsalást, most itt nem részletezném.)

Az ilyen "megcsalósdi" mindig kétélű fegyver, és túl sok benne a HA. Téged ez a sok HA őröl fel.

A bizalmad oda - ha nem így lenne, nem tetted volna fel ezt a kérdést. A kereteket ebben az esetben Te állítod fel; de neked is ezeken belül kell mozogni...

Amúgy mindegy, mi mit tennénk, te meghoztad a döntésedet, és ahhoz körömszakadtáig ragaszkodsz.

(Kicsit olyan kognitív disszonancia-szaga van a dolognak.)

32/F

2018. máj. 20. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!