Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek etikus edzőteremben ismerkedni?
Van egy lány a helyi edzőteremben aki mindíg is tetszett de az utóbbi pár napban még jobban elkezdett tetszeni és nem tudom kiverni a fejemből. Köszönő viszonyban vagyok vele de beszélgetni még nem volt alkalmamunk. Eddig úgy voltam hogy edzőteremben nem akarok ismerkedni mert nem akarom megzavarni illetve "oda nem szarok ahol eszem". Ez a lány azonban megfogott és szívesen elhívnám egy randira csak félek hogy nem jó ötlet. Még azt hozzá kell tenni hogy az ilyen fajta leszólítást még sose csináltam csak fesztiválon.
26/f
Mi tetszik benne? Felszínes dolgok.
Ne a fejedből verd ki, hanem a farkadból, és ennyi. Tudod milyen nehéz nőként jó termet találni? Ne legyél már annyira getciagyú, hogy elvedd ezt tőle.
2
Most nem azért, de egy kulturált kérdés, hogy megisznak-e egy kávét nem fogja elrontani a helyzetet.
Legrosszabb esetben nemet mond, a kérdező meg (a leírásában bemutatott viselkedése alapján) tudomásul veszi és pont.
Egy randimeghívás azért nem a világ legszörnyűbb dolga...
Most kit erdekel edzoterem vagy eppen egy alja kocsmaban kerdezi meg ugyanazt?
Felnott emberek jobb esetben nem fognak ilyeneken kiakadni. Lehet normalisan is ezt kezelni. Max ha nem jon ossze akkor elmesz mas idopontban edzeni. Egyebkent en beszelgetnek vele eloszor es ha van eleg nagy jel a nyitottsagra csak akkor hivnam el. Ez a koztes ut
Ismerek ilyen házaspárt akik ott ismerkedtek meg. Azt nem tudom hogy kezdték, de jó vége lett.
Kezdj el vele beszélgetni, aztán meglátod mennyire nyitott rád.
Szerintem meg ne támadd le így.
Ha már köszönő viszonyban vagytok beszélgess vele egy kicsit, kérdezd meg hogy van, mire edz ma stb. Aztán pár ilyen alaklom után dobd fel hogy te este ide meg oda mész, nem lenne e kedve veled menni, stb. De ne konkrétan randira hívd, akkor nem lesz gáz ha nemet mond.
Tanács, hogy rögtön ne hívd randira, ezt sok nő (mondjuk én sem) szereti, sokan ijesztőnek rartják, hogy valaki figyeli őket.
Inkább alakítsd úgy, hogy egyidőben edzz mellette lévő gépen, így van rögtön közös téma (te is lábnapot tartasz? Neked melyik gyakorlag a legnehezebb? Én olyan nehezen veszem rá magam az Xy izom edzésére, te nem? Stbstb...)
Innen kiindul egy beszélgetés, aztán ha legközelebb is köszön, mosolygós, beszélget, szabad az út. Kondiban velem így ismerkedtek a srácok, tippeket adtak, mondjuk én akkor már foglalt voltam, de az ilyen ismerkedés kellemesebb, mint az azonnali randirahívás +meglátod, milyen vele kötetlenül beszélgetni, azután is tetszik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!