Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudom, nem etikus elszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, nem etikus elszedni más csaját, de akik ezt tették, milyen érvek szóltak emellett ?

Figyelt kérdés
Milyen érvekkel lehet alátámasztani ezt?

2022. aug. 28. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Számomra a szerelem elfogadható érv.
2022. aug. 28. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy olyan dolog ami jön, és ha fellobban a hülyeség nem sokat nyom a latba az etika. Így kavarodtam annó össze a saját unokatestvérem csajával.
2022. aug. 28. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy olyan dolog hogy a barátod csaját nyilván ne szedd el, ha ismeretlen az illető, akkor éppenséggel belefér, az más kérdés hogy az ilyen nőnél aztán majd folyamatosan aggódhatsz hogy tőled mikor szedik el.
2022. aug. 28. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

1. érv Akit lehet vinni vigyék is.

2.érv A r.bancok használva jók

3.érv Erosebb kutya...

4.érv Az a másik pasi nem haver barát csak egy idegen, kit érdekel

5.érv Nincs másik nő, aki lefekudne veled

6.érv A csaj bnője is jó nő, igy kozelebb kerülhetsz hozzá

7. érv A berepülőknek nem kell nemet mondani

8. érv A csajra hárithato a felelősség

9. érv Könnyen jött nők könnyen dobhatók is

10.érv Legalább tudod kihez jár amikor az exhez jár vissza

2022. aug. 28. 20:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

4es! Ez mit jelent?

"7. érv A berepülőknek nem kell nemet mondani"

2022. aug. 28. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Vinni senkit nem lehet, ha ő maga nem akarja!

Erkölcsileg egyetlen akadályom lenne, ha szeretett rokon, testvér, unokatestvér, szülő (hú de fura lenne), vagy barát párja lenne (haverság itt nem játszik, jönnek mennek). Itt meg erkölcsökön kívül a családi konfliktust sem vállalnám fel szívesen.

2022. aug. 28. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

5# azt hogy aki adja magát nem kell elutasitani

Más lenne ha házas vagy, vagy párod van es akkor illene elutasitani egy harmadikat, de gondolom szingli kötetlen vagy es vadaszol össze vissza. Igy meg bárki aki viheto az d.ghato is minek szórogatnál nemeket.

2022. aug. 28. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
6%
Nem is az a baj, hogy nem etikus, hanem az, hogy akit el lehet csábítani egy értéktelen hulladék. De ha ez nem akadályoz, akkor igazából semmi ellenvetés, nem is kell hozzá érv mert a hasonló a hasonlóval jól ki fog jönni :D
2022. aug. 28. 21:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen értéktelen hulladék. Nyilván, ha jó a kapcsolata, akkor nem hagyja ott. Ha nem jó, akkor felgyorsítom a dolgokat, és nem töketlenkedek hónapokig, míg szakítanak, regenerálódik, mert addig meg más megkörnyékezi.
2022. aug. 28. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt ilyen . Kapcsolatba voltam, jött egy új srác a munkahelyemre és felvillant a gondolat hogy jobb lenne vele. Gyökér volt az akkori pasim, teljesen érzelmi analfabéta , kb sose szexeltunk mindig fáradt volt hozza , nem mentünk sehova . Átmentem

Hozza és néztem ahogy dolgozik kb . Attól hogy egy rossz kapcsolatból el lehet valakit csábítani nem azt jelenti hogy minden jött menttel lelép .

2022. aug. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!