Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire etikus netes társkeresésnél?
Olvastam már olyan kérdést, hogy jópasis nickkel ismerkedik a srác.
Én a következőt csinálom, immáron 1,5 hónapja.
Van egy jópasis nickem (egy bitang jól kinéző pasival) és van egy olyan nickem, amin én vagyok.
A következő csinálom: kinézek egy lányt, akivel ismerkedni szeretnék és ráírok a jópasis nickkel. Megnézem, hogy meddig képes elmenni csak azért, mert egy jóképű pasi flörtölget vele. Néha kedves vagyok, néha flegma, és szemtelenül nyomulós. Ha a nő nem megy bele ebbe a játékba, akkor ráírok a rendes nickemmel, mert annyira nem lehet felszínes.
Vagy legalábbis ez lenne az elmélet. A gyakorlatban 1,5 hónap alatt nem találkoztam olyan nővel, aki átment volna a teszten :(
Félelmetes és kiábrándító...
Semennyire.
Mit vársz mégis?
1. A társkereső nagyon ritkán jó. Húspiac jellegű, erőltetett dolog - legalábbis szerintem. Ott szerintem minden embernek a lehető legfelszínesebb verziója jön ki.
2. Te mit érsz úgy, hogy hazudsz, tesztelgetsz? :D Meg miért lenne félelmetes és kiábrándító az, hogy valaki hajlandó flörtölni egy neki tetsző pasassal? Szerintem csak akkor vannak gondok, ha már az sem zavarja a nőt, hogy egyszer kedves vagy, egyszer flegma, mint valami klimaxoló milf. :D De azzal még semmi gond nincs, hogy "belemegy a játékba".
Inkább veled vannak gondok, ha ezért kárhoztatsz valakit, meg erre pocsékolod az idődet ahelyett, hogy kevésbé erőltetetten próbálnál barátnőt találni.
https://www.youtube.com/watch?v=WislQ06sRMc
ned vegig ha nem is erted, a vegen ugyis megerted :))
Én pont most buktam meg a teszten :)
Ugyanis elutasítottam a csini pofit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!