Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire etikus netes társkeresésnél?
Olvastam már olyan kérdést, hogy jópasis nickkel ismerkedik a srác.
Én a következőt csinálom, immáron 1,5 hónapja.
Van egy jópasis nickem (egy bitang jól kinéző pasival) és van egy olyan nickem, amin én vagyok.
A következő csinálom: kinézek egy lányt, akivel ismerkedni szeretnék és ráírok a jópasis nickkel. Megnézem, hogy meddig képes elmenni csak azért, mert egy jóképű pasi flörtölget vele. Néha kedves vagyok, néha flegma, és szemtelenül nyomulós. Ha a nő nem megy bele ebbe a játékba, akkor ráírok a rendes nickemmel, mert annyira nem lehet felszínes.
Vagy legalábbis ez lenne az elmélet. A gyakorlatban 1,5 hónap alatt nem találkoztam olyan nővel, aki átment volna a teszten :(
Félelmetes és kiábrándító...
Minden egyes lányra.
Anno volt olyan is, hogy a nem túl szép lány nem volt hajlandó nekem válaszolni. Pár nappal később egy bunkó sablon levelet írtam neki a jópasis nickkel és 1 órán belül válaszolt rá. Sok sok smiley-val miegymással :)
Szal azt mondom, hogy amelyik nő nem talál magának párt, az egy kicsit gondolkozzon el, hogy mennyire is számít a külső. (főleg ha ő se tud jó külsőt mondani. mert az hogy egy átlagos nő nem hajlandó szóba állni egy átlagos pasival, csak jópasikkal az enyhén röhejes...)
Báttya teljesen jól csinálod, nem tudom mit van kiakadva a többi hozzászóló. Én megértem amit csinálsz így szűrhető az állomány , csak sajnos mint kiderült mind ribizli....
Nagyon ritka a normális értékrendel bíró lány , főleg neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!