Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire etikus, mennyire normális ez?
Van egy nagyon jó barátom 20 éve.Mindig elmondtam neki mindent őszintén,tudott minden párkapcsolatomról,oda-vissza,jó barátok vagyunk.40 évesek vagyunk.Felhozta a témát,hogy mivel normális kapcsolatokat nem tudtunk létrehozni,próbáljuk meg együtt.De azóta állandóan kattog az agyam,sok mindent már nem akarok neki elmondani,szerintem ami barátság,az nem fog átalakulni szerelemmé.Valahol vonz mint férfi,de sokkal jobban vonz még az exem is,mert ott voltak érzelmek is.És már most vannak olyan dolgok amiket nem mondtam el,miközben eddig mindig mindent elmondtam.
Érdemes az ilyet erőltetni ? Lehet hülyeség,de csináltam 1 próbát ölelés szempontjából.Exemet például ha megölelem,érzem a szexuális vonzódást,meg többet is.Ha őt megölelem,az csak szimpla ölelés,nem sok mindent érzek.
Hát, lelki társak vagytok:) Lehet, ha egyszer eljutnátok oda, hogy más is történjen, megszeretnéd máshogy is;)
De csak azért, mert nincs más/jobb, nem szabad.
Szerintem etikus is és normális is. Ha majd meggyőzöd magad arról, hogy ilyen emberrel, akivel sok gondolatodat már megosztottad, érdemes lenne együtt élni is, akkor rád talál a szerelem is. Biztos vagyok benne.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!