Normális, és etikus az hogy a lemondó miniszterelnök 9 milliós végkielégítést kap?
Ha egy magyar dolgozó felmond a munkahelyén, mert nem sikerült neki megoldani a feladatát, az egy fillér végkielégítést nem kap!
Ez szerintem vérforraló!!
Súlyosbítanám az első által felvetett büntetést. 20 év Orbán Viktor édesapjának kőbányájában :D
Amúgy végülis nem ő maga adta be ha jól tudom, tehát tulajdonképpen leváltották, kirúgták. Csak szerintem eleve nem járna a parlamenti képviselőknek és minisztereknek végkielégítés. határozott időre szól a "szerződésük", megbízásuk, ha valamiért leváltják őket, az azért van, mert rosszul tették a dolgukat.
ellop egy valag pénzt, tönkre teszi az országot, és még végkielégítést kap... Ez vérlázító, de az új elnöknek is rengeteg vaj van füle mögött. Nem tudom, hogy csalókat hogy lehet megválasztani az ország élére. Mint ha bankrablóra bíznánk egy bankot kb olyan. Külföldi lapokban írják, hogy Magyarországon lopnak, csalnak a legtöbbet a kormánytagok, olyanokat tesznek, amit más ország vezetőinek még a fejében sem fordul meg...
Borzasztó
Egyáltalán a végkielégítés maga káros.A vezetők /bármilyen területen/ ne kapjanak,max 3 havi fizetést.GY.Ferenc fizetést sem vett fel és ezt is karitatív célra fordítja ez becsülendő.
Az előző vezetőink is kaptak akkor is kellett volna háborogni.20 év alatt mennyi lett kifizetve már a folyton
változó kormányoknak.
Sajnos aki képviselő.miniszter v. egyéb vezető lesz mind
nagyon meggazdagszik.Tudnék rá példát mondani.
Valaki írja, h Orbán V. édesapjának kőbányájába kellene menni Gy.F.-nek ,de hát miből lehet valakinek bányája?
Erre is gondolni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!