Szerintetek etikus dolog, hogy a rendőrök, katonák, tűzoltók elmehetnek nyugdíjba 25 év szolgálati viszony után?
Ha tehát valaki 20 évesen beáll, akkor 45 évesen elmehetek nyugdíjba.
Jól tudom?
19:35
És ki nem kockáztatja az életét az országban?!
Ennyi degeskedés meg bunkóság nincs mitt itthon.
Nagyon sok ember megérdemelné ennyi erővel a korábbi nyugdíjat.
Nézd meg az USA-t. Ott mekkora már az erőszak és bűnözés, mégis vannak 50 feletti rendőrök meg sheriff-ek is. Egy tűzoltót még aláírok, de egy rendőr,aki egész nap furikázik, nekem az ne pofázzon.
Lehet lepontozni!
A rendőrök és, tűzoltók nomeg katonák legjava igenis kőkeményen melózik, vagy melózott, nem arra kell gondolni, aki a székében ül egész életében, bár nekik is néha kemény döntéseket kell meghozniuk, és a felelősség sem kicsi.
Én katona vagyok és kikérem magamnak, hogy árki aki ezt az egészet kivűlről nézi, reálisan megmondja én mennyit melózom. A héten a 7 napból 5, 12 órás szolgálatom volt, bármikor bárhova vezényelhetnek. De nem panaszkodom tudom, hogy velejár. Ha nem tetszik, be lehet állni bármelyik szektroba. ja és túlfizetve sem vagyunk, nehogy azt gondolja bárki is, hogy hejehuja életünk van. A tűzoltókat külön tisztelem, amiért ezt a szakmát választják....ismétlem, lehet kipróbálni...
Egy katonaNŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!