Szerintetek etikus dolog, hogy a rendőrök, katonák, tűzoltók elmehetnek nyugdíjba 25 év szolgálati viszony után?
Ha tehát valaki 20 évesen beáll, akkor 45 évesen elmehetek nyugdíjba.
Jól tudom?
Amúgy a térképekhez Kedves Katonanő tényleg H*lyék vagytok! :D
Sorry
Tény, én se tudok vasalni férfi létemre, de nem is akarok! :D
elég szűk látókörű és sötét vagy ha azt gondolod, hogy egy NŐ azért áll be a seregbe, hogy bizonyítson. Ti pasik ezzel nyugtatgatjátok magatokat... anno még mikor volt sorköteles katonai szolgálat sorba lettek öngyilkosok a mi nagy erős férfiaink, mert nem bírták lelkileg....úgyhogy ezt hagyjuk. És hányan kerestek kibúvókat, hogy ne kelljen beállniuk...mostmeg pampogtok, mert gyengének hitt nők állnak be sorba a seregbe és pakolnak le az asztalra, ti meg azon gondolkodok, hogy intéztétek, hogy ne kelljen bevonulni?énis szégyellném magam, és inkább azt mondanám, hogy jaaaaaj persze csak bizonyítani akarnak, mert ugye te azzal mittom én hány darab x kilós emberrel egymagad biztosan elbírnál :D csak mi nem nők.
És amúgy elmehetsz műkörmösnek. mai pasik többsége még annak sem lenne jó.
És kb századjára ismétlem, menj a toborzó irodába oszt uccu neki, ne a szád járjon.
én az első katona vagyok én irogatok folyamatosan és védem magunkat :D
nem nem kényszerítenek... és? most még mindig nem értem mi bajod, hogy egy Mo-n szolgáló tűzoltó, rendőr vagy katona 25 év után elmehet ( HET) nyugdíjba?
Kedves védekező katona.
Mégegyszer elmondom, hogy mi a bajom.
Az a bajom, hogy ezekben a "szakmában" rengeteg olyan ember dolgozik, aki csak aktatologató. Azaz a munkája semmivel sem különbözik a többi aktatologatóétól. És ők is elmehetnek ugyanúgy 25 év után nyugdíjba, mint az a tűzoltó, aki bemegy a tűzbe stb, azaz, aki az ÉLETÉT KOCKÁZTATJA MÁSÉRT. Ez a bajom, remélem érted.
A missziókat megjárt katonanő vagyok,így van önszántamból mentem ki műveleti területre,igen ám,csakhogy tudod nem az évekért és nem olyan hűű de egyszerű oda kijutni.Azért igencsak meg kell feleni mindenféle dolognak,hogy egyáltalán bekerülj a tényleges létszámba.Még a repülőről is leszállíthatnak!Pszichológiailag igencsak megterhelő.
Tudod,ha már van diplomám(mert tts-ből ts lettem,és 3 nyelvből vizsgáztam,ugyan miért ne kamatoztathatnám a tudásomat missziókban?Nem egyszerű,bár ezt te nem tudhatod.
Hogy a nap 24 órájában repeszállóban járkálhatsz csak,hogy minden lépésedet figyeled nem-e az lesz az utolsó,és az a rengeteg ISAF katona akik naponta halnak meg,amiről a média nem ír....
Tudod te hány fémkoporsót láttam már?
Láttam felakasztott kisbabát egy sivatagi út szélén...
és minden konvoj mögött én megyek ugyanis én vagyok a mentőben ülő felcser!
Igen nagyon jó pénz,isteni karrier,kaland,de milyen áron?
és hogy ne csak misszióról beszéljünk,itthon ha árvíz van kit hívnak elsőként?A katonákat igaz?Akkor jók vagyunk ha baj van?
Kedves kérdező,életeket mentek kint is és itthon is,van különbség az irodista és egy egészségügyis katona között!
és ugyan úgy a bosnyákot,az albánt,az afgánt is el kell látnom,mint a magyart!
Szóval ezek után miért ne érdemelném meg,hogy nyugdíjba menjek 25 év után???
ma 20:14
Én írtam neked!
Van férjed,vagy állandő társad? Tudom,magánügy, de nem lennék a helyében! Sajnálom szegényt,de tényleg
Amúgy tény, sok fiú nem való katonának, én szívesen mentem volna, de akkor már eltörölték sajnos. De ,hogy állandó katona legyek? Mi a francnak ,ennyi katona Mo-ra. Áruld már el! Tudod, ki a jó katona??
NA? Aki ,nem zsoldos, hanem a hazájáért harcol. Nézdd át a történelmet.
Ti nem katonák vagytok, hanem egy vizipityuval rohangáló maj*ok!
Az igazi katonák a két VILÁGHÁBORÚBAN harcoltak!
Pontozz le!
Igen értem és igazad van.
De ez mindenhol így van itthon.
A BKV vezérek felveszik a zsíros fizetésüket, a kalauz meg havi hatvanból utáltatja meg magát minden emberrel, vagy soförként vereti össze magát...
Mint ahogy cégek főnökei sem csinálnak semmit, vannak alkalmazottaik éhbérért...
Nálunk ennyi plusz lehetőség van....de ezzel legalább azok is élhetnek, akik valóban melóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!