Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek etikus dolog,...

Szerintetek etikus dolog, hogy a rendőrök, katonák, tűzoltók elmehetnek nyugdíjba 25 év szolgálati viszony után?

Figyelt kérdés

Ha tehát valaki 20 évesen beáll, akkor 45 évesen elmehetek nyugdíjba.

Jól tudom?

2010. jan. 24. 19:29
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Az előzöt a 20:21-nek szántam.
2010. jan. 24. 20:26
 42/59 A kérdező kommentje:
Eddig senki nem tudott egyetlenegy ész érvet sem felhozni a kérdésem jogossága ellen.
2010. jan. 24. 20:27
 43/59 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem miért nem mész el aktát tologatni akkor a HM-be vagy a rendőségre vagy akárhova?
2010. jan. 24. 20:30
 44/59 anonim ***** válasza:
72%

10:14 esnek csak a jóneveltségem szab határt hogy ne írjam le amit rólad gondolok.

Ha ne adja úgy adódik, hogy védeni kell a hazánkat, míg te otthon kockulsz a gép elött, a fegyver az én kezemben lesz..

Megnézném a te fizikumodat és napjaidat és esetleg párodat, ha ilyen felfogás mellett van valakid, milyen kis sekélyes életed lehet, hogy a nőket akik felelős, esetleg nem túl nőies munkakörben dolgoznak lenézed és kiröhögöd. Gondolom esetleges párod is nagyon élvezi a nőkről alkotott lenéző véleményedet...de ha egészséges lenne a felfogásod meg a családi háttered, ki lennél egyensúlyozva, nem így gondolkodnál rólunk nőkről.

És itt senki nem kért véleményt arról, hogy ki hogy látja a katonaNők helyzetét az országban. és ha kérnénk is, nem a magadfajtáktól. Nem azért nem állsz be a seregbe mert nem akarsz, hanem mert te is kis puhap.öcs vagy, akinek csak szája van. A tettek...

Majd a kis seggedet ez a hadsereg fogja megvédeni, de reméljük nem kerül rá sor.

2010. jan. 24. 20:32
 45/59 anonim ***** válasza:
72%

A missziós vagyok.

Nekem van férjem aki CIVIL van egy 9 éves és egy 4 éves gyermekem,és ők már beleszülettek ebbe az életformába,ezt szokták meg.

Üzenem azoknak akik a katonanőket szidják,hogy tudjátok nem csak fizikai erő létezik,kedves öntelt pasik!

Egy nő sokkal szívósabb,terhelhetőbb,kitartóbb katonaként mint egy férfi.

és igenis az érzékenységünk miatt van szükség ránk a honvédségben.

Amikor annak idején Irakban ránk robbantották a tábort a pasik,a nagy,erős pasik össze vissza futkostak,könnyes szemmel,ordítozva,azt se tudták mit csináljanak.Érdekes mi ott nők nem vesztettük el a fejünket,képesek voltunk dönteni.

Vagy egy sokkal jobb példa:egy pasi elöbb kiveri a farkát a misszióban nagy hiányában,míg egy nőnek eszébe sem jut,lelkileg is jobban bírjuk.

2010. jan. 24. 20:33
 46/59 A kérdező kommentje:
Kicsit elment a téma más irányba.
2010. jan. 24. 20:34
 47/59 anonim válasza:
36%

Off: Hey! Egy 150 cm-es ember nem is lehet rendőr.

Vagy rosszul tudom?:D

2010. jan. 24. 20:36
 48/59 anonim ***** válasza:
61%

a kérdezőnek mégegyszer: azért jogos a korkedvezmény, mert a rendőr aki kimegy egy tetthelyre pl az életét teszi kockára. Vagy a fizikai és szellemi képességeit igen csak igénybeveszi egy 24 órás szolgálat. Mig mondjuk egy hétköznapi ember reggel felkel, bemegy fél nyolcra és fél ötig melózik, hazamegy és azt csinál amit akar.

Nem mehetünk akárhova, nem csinálhatunk akármit, akárkivel, és ilyen körülmények között töltesz el mondjuk 25 évet.... kicsit más mint a fenti normál, civil munka.

Gondolom téged nem fognak behívni az éjszaka közepén, hogy gyere mert egy pl bérszámfejtést meg kell csinálni.

Minket akármikor akárhonnan behívhatnak és be is hívnak...

akkor ezt miért is nem érdemeljük meg, akkor én most ezt kérdezem. és ne az aktatologatókról beszélj, hanem pl a magamfajátkról... :)

2010. jan. 24. 20:37
 49/59 anonim ***** válasza:
73%

A missziós vagyok.

Kedves kérdező választ akarsz a kérdésedre?Tessék:

Igen etikus és ésszerű és helyes dolog,hogy a "mifajtánk"elmehet nyugdíjba 25 év után!

Jelentem befejeztem!

2010. jan. 24. 20:39
 50/59 A kérdező kommentje:
Kedves missziós. A kérdésre nem tudtál választ adni.
2010. jan. 24. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!