Csak én utálok mindenkit, akin egyenruha van? Tűzoltók kivételek.
Figyelt kérdés
Mi az, hogy egy kis 36 éves nyugdíjba vonul? Elfáradt?2011. jan. 21. 22:33
1/19 anonim válasza:
Szegény postások, matrózok, japán iskoláslányok és többiek...
2/19 anonim válasza:
Igen, csak te utálsz minden egyenruhást.
3/19 anonim válasza:
az a "36 éves köcsög" olyasmit csinált, amit te sosem csinálnál, és valószínűleg a képességed/tehetséged se lenne meg hozzá. arról nem is beszélve, h a munkája miatt jó esélye volt rá, h ne érje meg ezt kort
4/19 anonim válasza:
Nem gondolod hogy az vonul nyugdíjba akinek a törvény megengedi? Nem a nyugdíjbavonuló tehet róla!
5/19 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem, és ami fontosabb, tisztelem őket azért amit tesznek. Kemény és veszélyes munkát vállalnak értünk.
6/19 BlackSword válasza:
Szerintem is csak Te utálod őket... De nem nagyon szoktak 36évesen nyugdíjba vonulni... Csak esetleg nem szolgálnak már ilyen jellegű testületek kötelékében... De attól még lehet civil foglalkozása...
7/19 anonim válasza:
Én még nem is láttam kicsi, 36 éves köcsög nyugdíjast. Amúgy valószínűleg csak te utálsz mindenkit. Majd utáld a mentőst, aki a kis köcsögöket újraéleszti, utáld a postást, aki reggel 6kor kiviszi neked a kis köcsög leveleid, utáld a rendőrt, aki a kis köcsög gyorshajtóktól menti meg az utakat, utáld a katonákat, akik a kis köcsög országodat egyszer megmenthetik... nem értem, hogy lehet öltözék alapján utálni embereket... főleg olyanokat, akik csinálnak is valamit, nem csak egy irodában kuksolnak és gyűjtik a pénzt... egek... primitív egy hülyegyerek vagy te hallod.
8/19 anonim válasza:
kiverted a biztosítékot ezzel a kérdéssel. teljes joggal.
vajon miért nem reagálsz a kommentekre? hmmm?
9/19 anonim válasza:
Én nem utálom ezeket, csak a BKV-ellenőröket.
10/19 anonim válasza:
Én az egyenruhások közül egyedül a rendőröket utálom, de annak oka van. Mocskos bűnöző a többségük, én nagyon kevés becsületes rendőrt ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!